30 maj - Färdig babypie's!

Jag är klar, KLAR!! Har inget kvar i skolhelvetet. Nu är det bara 13 dagar kvar tills man går ut grundskolan. Visst låter det litet men jag längtar som attans. Men frågan är om jag kommer sakna min klass? Visst kommer jag sakna en del men många av dom kommer gå på samma gymnasieskola som jag så jag kommer se dom och det är jag glad över. Nu måste jag kila, ska åka till Stegeborg och titta på fotboll.

Det finns människor till allt sägs det..

hur kunde han göra så?
och dig av alla
trodde verkligen inte att du skulle bli drabbad
jag känner en stort hat inom mig träda fram fast ut kommer bara tårar
finns här alltid vid din sida
då.nu.föralltid

29 maj - Kommer det bli en förändring?

Något jag måste erkänna är att jag inte har orkat ta tag i träningen och därmed kommer inte sommaren 2008 bli mitt bikiniår. Jag blir så besviken på mig själv när jag ser mig själv i spegeln nuförtiden. Var tog min vältränade och hårda mage vägen, den försvann bara och nu är det lager på lager som kommer övenför den hårda magen. Nu ska jag iaf ligga i hårdträning, magträning och ryggträning varje dag, försöka iaf om jag har tid. Sedan ska jag träna fotboll och spela så mycket som möjligt på fritiden. Tekniken måste hittas. hihi nog om detta, här är en bild som verkligen får mig att få en snygg kropp till sommarn som precis är utanför dörren nu.

28 maj - Tillägg

Måste bara tillägga att vi hade match idag mot Dagsberg (damlaget alltså). Jag fick ett samtal ca. 1½ timme innan samling att jag skulle stå pga att våran ordinariemålvakt skulle på studentmiddag. Så tagga till mig och lovade mig själv att jag inte skulle förlora eller släppa in några mål. Resultatet blev 7-0.... till oss alltså. Jag blev sjukt glad men laget ägde och jg behövde inte göra mycket i kassen så ;D

28 maj - Nollan

Snacka om att jag är helt slut efter dom här dagarna. Betygen ska vara satta på fredag och jag behöver skriva bara material till olika ämnen. Det har jag gjort dom två senaste dagarna, fasktiskt så har jag bara ett engelska prov som jag ska göra imorgon. Det känns väldigt befriande men jag tror inte recensionerna blev så värst bra. Menmen, hoppas hon inte sänker mig.

vad händer den 12 juni?

27 maj - Yesterday



Gårdagens oufit såg ut sisåhär.

Linne från h&m
kjol från h&m
tights från only
skor från skopunkten
guldkedjan är min far's

25 maj - Lindö nästa

hej hopp!

nu sitter jag och snackar med Jennie i telefon. Lyssnar inte så noga på vad vi snackar om men jag tycker om henne ändå. Sitter förresten hos Alex i Norrköping. Det blev lite knas igår men jag hoppas att allt löst sig. Väntar nu bara på att klockan ska närma sig fyra då man ska dra till Lindö För att klockan fem spela fotboll. Det kommer bli jobbigt as hell.

Nu pallar jag inte skriva mer, have a nice day

25 maj - Åka hem eller inte?

Hur känns det när hjärtat går itu?
Är det som när saker går sönder och man inte förstår varför.
Jag älskar dig inte ens eller?
vafan nu är jag fast igen, jag hatar det. Var ska jag sova inatt?

Om dig

Om du kunde fatta nångång att jag gillar dig.
Jag är 100% seriös när jag skriver " you know.. I want you ;D "
Du verkar inte fatta det.
Det gör att jag får lite smått deprisioner.
godnatt älskade..

Vem ser en man som gråter?

bara vara, vara vänner...

Kär är ett ord jag aldrig kommer förstå mig på. Jag är Kär i dig! Jag fattar verkligen inte varför ordet finns. Visst är det gulligt när en liten unge säger så till en annan man kär nu förtiden? nej eller vem vet det egentligen..

Älskar är ett ord som många missbrukar nästan. Jag älskar dig! Jaha, efter typ femte gången måste ju människan fatta det. Men för en del är det nog svårt att säga ordet. Men när man skriver så blir allt mycket enklare. Tänk om inte papper och penna fanns? Då hade inte det funnits kärleksbrev, då hade inte datorn eller mobilen heller kommit. tänk vad några ord troligen kan göra...

23 maj - Ögongloben fors.

Nu kommer fortsättningen på mitt inlägg för min "vikarie" sa att jag skulle gå bort från datorn. Han sa även att jag skulle läsa en text som var typ i stolek 8 kanske. Självklart såg jag inget eftersom jag knappt stolek 12 utan det klumpar ihop sig. Så jag sa till att jag inte kunde läsa för jag inte hade mina glasögon i klassrummet. Då skulle jag hämta dom men jag hade dom ju hemma. Då tyckte han att jag skulle läsa texten ändå. Jag fick världens utbrott på grabben och gick därifrån. Gick en sväng med Linda ute för att lugna ner mig. Efter mycket skrikande och söndersparkade papperskorgar gick jag till klassrummet igen. Då sa jag att vi hade lunch men han vägrade låta oss gå även att vi har flextid på fredagar. Så gick vi och maten var äcklig och då sa jag till Anna och dom andra att jag inte orkade eftermiddagslektionen så jag åkte hem. Sa även att dom skulle säga att jag spydde upp maten. Gjorde ju faktiskt nästan det. Nu sitter jag här, ska fixa fram 20 kr nu så åker jag och solar. pussxi

23 maj - Ögongloben

jag tar seriöst livet av mig. Min "vikarie" vägrar säga att jag får gå hem. Jag orkar inte skolan nu, snart går jag hem utan att säga något bara går.

Om du bryr dig kan du alltid säga det till din mamma

Städning tar tid. Jag har inte tid
Jag borde göra saker i svenskan
Orka bry sig
Skolk?
Aldrig kommer jag orka allt
Helg!
Ingen tid över, stress!!
Övernattning i nrkg?
troligen, jobb lördag
sömn
Vem behöver sömn?
lilla jag

22 maj - Träningsångest


För ett tag sedan hade jag beslutsångest för vilken träning jag skulle gå på. Jag vill ju träna med både damlaget och 93'orna men eftersom dom tränar på olika ställen måste man ju välja. Efter ett nödsamtal till både Linnéa (som nu är påväg till malmö och tyskland) och till pappa. Dom sa båda att dom inte kunde bestämma åt mig men Linnéa tyckte mest att jag skulle träna med 93'orna för dom har match imorgon. Så jag beslutade för ca. 4 minuter sedan att träna med 93'orna. Så nu har jag typ 15 min på mig att fixa iordning mig och så för träningen börjar vid 6. Pusssi på min bästa uppvärmning hemma innan träning, alltså Singoalla och mariekex. Fy vad bra det satt men det får jag nog lida av på träningen. Nu måste jag verkligen gå för jag har inget framplockat. byebye

22 maj - Besök igen hos dr.T

jag är tyvärr lite seg med bloggandet nu igen. Men i tisdags var alla 9'or i Stockholm och det var lite trevligt.Regnet fick inte förstöra våran trevliga stämning så turister hade något att kolla på iaf kan man ju säga. Jag införskaffade mig en tisha på detta Stockholms besök och det var ett såkallade köptvång. Jag var helt enkelt tvungen att köpa något och när jag såg tishan på Monki kunde jag inte hålla pengarna borta. Den blir troligen till en söt partyoutfit och kommer säkert användas i helgen.

Nu ska jag på besök hos dr. T
Hoppas jag slipper gå dit igen senare iår.

I'm a dreamer



People think that I drink too much
But I´m as happy as I can be

19 maj - Ni får säga till om jag ska sluta

Jag kan sammanfatta gårdagen lite fort. Jag väcktes av min väckarklocka vid halv sju för att jag skulle klockan nio samlas vid vammarskolan för borta match med flicklaget. Vi åkte dit med tro och hopp om att ta våran första trepoängare. Vi hade fått information om att dom också hade noll poäng och då hade vi inget att förlora. Vi gick in med värdens tryck och det hade bara gått max fem minuter tills det nätades. Vi spelade super bra och efter första halvlek ledde vi med hela 5-0. Vi blev nog lite säkra och spelade inte fullt lika bra i halv med vi vann tillslut med 7-2. Efter matchen så fick vi reda på att dom hade slagit lag som vi hade förlorat mot och att deras tränare tyckte vi var det bästa laget dom hade mött. Vi stannade påvägen hem i sörping på brasken? och käkade pizza. Hatar det egentligen men det fick duga. Så jag var hemma vid tre ungefär. Inte nog med det, jag hade då två timmar kvar tills jag skulle samlas för ännu en match fast denna gång med damlaget. För att ladda om krafterna så sov jag och vaknade en kvart innan samlingen. Kanske inte så bra med tanke på att jag blev väldigt seg ända tills andra halvlek. Fast då hade redan matchen avgjorts för det slutade med en till seger med 2-0. Kändes skönt med två segrar när man ställde upp på båda. Jag åkte hem och då var det plugg som gällde. Trodde jag ja, hade ingen konsentration kvar när jag tog fram min samhällsbok och ekonomihäften. Så jag pluggade säkert i en halv timme max. Det blev att man snackade med Alex och sedan var det godnatt. Fast jag kunde inte sova så bra pga fullmånen.

Idag började skolan med samhällsprovet. Jag tyckte det gick bra så därför kommer säkerligen resultatet suga. Vi fortsatte dagen med idrott då vi skulle springa 1500 m. Det trodde dom att jag skulle göra efter gårdagen. Ickesanicke, jag och Linda gick på 10.32 och troligen så blev många sura för att vi gick för vi hann inte med brännboll. Inte trodde jag att jag skulle ha något mer prov idag men jo, jag hade muntligt nationella i matte. Det gick nog ganska bra. Så nu har jag verkligen ingenting att göra på mattelektionerna. Det är ganska skönt att ha gjort allt. Efter maten blev det musik och vi skulle sjunga upp våra låtar. Eftersom jag inte var där förra veckan så kunde jag inte texten och började skratta istället. Då fick vi köra om och det gick sämst. Kändes som om jag sjöng falskt hela tiden. Ajja, jag hoppas bara jag får mitt MVG. Det är allt jag vill. Då skiter jag i om jag sänker i något annat, men troligen gör jag inte det ändå så.
Nu väntar jag på att Jennie ska komma hem så jag kan hämta min kamera tills imorgon. Då är det Stockholm som gäller för hela slanten. Hoppas man hinner med lite shopping iaf.


17 maj - Den nakna sanningen

Vad vill jag?
Det är en fråga jag ställer mig själv ofta men har inget bra svar
Sedan finns det saker man borde och ska göra som man skjuter upp eller inte gör det alls
hur kommer det sig?

just nu är det massa saker i skolan jag måste göra, men problemet är att jag inte har orken kvar för skolan. Det låter så jäkla mycket när man skriver upp allt som ska vara klart till den 30'e maj. Då ska jag ar gjort: 2 Biologiprov, 1 samhällsprov, 1 kemiprov(om jag orkar), 1 engelskaprov, 1 uppsats om någon religion, 3 recentioner och en miljöbeskrivning! Jag tror det var allt, men jag är inte säker. Joo just det! har en bildbeskrivning också. Jag älskar verkligen skolan!
Konsentrationen för allt pluggande och sånt är inte så bra. Jag sitter bara oc tänker på andra saker i mitt liv som jag inte vill tänka på och så. Jag vill bara fokusera på skolan, det är ju så lite tid kvar menar jag. Jag kanske borde sluta här och sova. Men vem vill sova?

15 maj - miljödag

Har inte mycket att skriva. Men jag måste säga att miljödagen i skolan idag var slapp. Vi gjorde salladsbestick som vi sedan sålde där pengarna går det något "miljöprojekt".

Ser på Stolthet och fördom nu. Gråter som ett litet barn. Jag älskar den filmen.

Älskar dig T, längtar efter att träffa dig. <3

22.23

Varför klickar jag alltid på dig och sedan stänger ner konversationen direkt utan något ord?
Kanske är det för att jag vet att du sällan kommer att svara eller så är det för att något inuti mig säger ifrån.
Men vad?
Troligen för att tänker att du ignorerar mig för att jag antigen är konstig och jobbig eller bara för att jag inte duger att prata med.
Jag orkar inte med dessa tankar.
Jag borde fokusera och lägga all kraft på skolan nu när det är 29 dagar kvar tills vi slutar, men orken till skolan finns inte.
Pusss på allt nu! Ge mig vodkadrinkar á la jenniepie special!

14 maj - Dagen efter..

Doften av kaffe får värmen i kroppen att vakna till liv...

Det är såhär, jag håller på att göra vissa småförändringar i mitt rum och jag älskar verkligen kaffeteman så lite kaffe inspererat blir det i en liten del av rummet. Eller ja, nattduksbordet. Jag håller på med att lösa mitt stökiga problem som hela tiden drabbar mitt rum utan att jag vet vad det beror på. Jag plockar hela tiden bort massa saker. Fast nu har jag städat bort min ena svarta sko. Det är lite tragiskt men jag hittar den säkert snart. Man kan tro att mitt rum är stort men så är inte fallet. Vill få in lite färg i mitt rum och slänga bort allt rött. Det är inte så att jag inte gillar rött men vill ha det lite vår/sommarkänsla i rummet så det känns ljusare när man kommer in. Fast det kasnke blir lite svårt när mycket inredning går i svart/grå skala. Men får piffa upp lite som sagt, jag är säker på att det kan bli mycket snyggare här inne. Önska mig lycka till?!


14 maj - Direkt från bilen

Nu sitter man i bilen någonstans på E4. Tror vi är vid Gränna snart. Ni vet, polkagrisstaden. Jag skriver egentligen bara detta inlägg för att jag ska informera att jag har köpt en söt klänning som troligen blir till avslutningen. Jag fann den på a6 i Jönköping och vet ni? Det var på h&m. Ovanligt va'? hihi, jag är så enformig ibland. Men den var supersöt och om jag hittar någon bättre tll avslutningen så är den ändå jätte söt till sommaren.


Här har vi klänningen! Ursäkta min snygga min på bilden och kroppen men hihi.

Detta inlägg skulle publiceras vid halv 2 ungeför idag men min dator dog i bilen typ pga att pappa hade använt datorn på morgonen när jag sov och inte satt i strömsaken så batteriet var typ halvt när jag startade datorn påväg hem


13 maj - Ett år sedan man konfirmerades

Sitter här i sängen just nu och ska spela yatzy med min syster. Har införskaffat två läppstift men tydligen går det inte att lägga in bilder för antagligen är min dator för seg. Får bli senare så ni får stå ut. Det kommer inga långa inlägg nu heller för jag orkar itne skriva så mycket och det är för ansträngande. Pusssss solen tittar fram utanför rummet...

12 maj - tv6 viasat

Vad ska man ta och skriva idag? Jaa fin utsikt är det genom fönstret på en bil. Jag måste bara skriva ner att jag har väldigt ont fortfarande i vänsterknä och högerarmbåge sedan jag ramlade med jennie och en cykel. Onykterhet slutar alltid med att det gör ont någonstans. Har inget vettigt att skriva så jag slutar här nu iaf.


Hoppas du läser detta

Ligger här i min säng och tänker på en viss person som jag tror jag mist. Alltså vi har mist våran kontakt. Det känns så hemskt att säga så och jag vill vekligen inte säga det. Konstigt nog vet jag inte hur det gick till. Vi kanske inte är så lika med jag älskar honom väldigt mycket. Jag mår dåligt nu när jag tänker på hur illa jag måste ha gjort dig. Struntat i dig totalt som alla andra. Och så klagar jag på dom. Jag är ju likadan. Jag har inte mycket att skriva men jag är verkligen ledsen över att det blev såhär. Saknar våra samtal sjukt mycket och dina kramar. Varför skulle det bli såhär? Vill bara att du ska veta att jag älskar dig obeskrivligt mycket och jag hoppas vi finner tillbaka till då vi pratade hela tiden med varandra ♥ T

11 maj - Teliakuvert

Den här dagen har fortsatt med strålande väder. Beslutade att åka in till Norrköping. Där träffade man en god vän, vi gick längs hela strömmen och pratade. Jag älskar vädret nu fast det är lite för varmt ändå för att vara maj. Nu när jag är hemma så är det packning som gäller. Imorgon drar familjen Almgren/Sandberg ut på äventyr på västkusten. Har ingen aning om vad vi ska göra men vi får se. Kommer då hem på Onsdagen någongång men såklart så kommer datorn att följa med. Och det är därför det ligger ett Teliakuvert brevid mig nu. Det är för installationen till mitt mobilabredband. Så förhoppningsvis blir det lite uppdateringar när jag är där nere. Det ända jag hoppas med den här resan är att jag får tid till att hitta min avslutningsklänning som jag drömmer om. Men nu över till packningen. Vad svårt det är att bestämma sig för kläder i förväg! Jag är ju en sån tittar väder och temperatur när man vaknar och väljer kläder efter väder. Så blir det inte nu, har iaf med mig 3 par skor, två jackor och lite annat. Herregud varför ska man ha med sig så mycket? Jaja, man är ju tjej och det är ju bra om man har lite alternativ lix.

Nu ska jag nog gå ut en sväng, kanske hoppa lite studsmatta för att det är så bra för kroppen och konditionen. Eller så sätter jag mig på trappan och målar naglarna i någon snygg färg som man gjorde när man var liten. Då man var liten och lekte med nästan bara killar, lekte med barbie's och bilar och då man blev superarg på mamma när hon bytte bilmattan till någon vanlig. ^^

11 maj - Tyskporrkanal

Sitter här hos Jennie. Blädrade nyss bland kanalerna på tv'n nyss och det kom upp en tyskporrkanal. Hahahaha, Jennie då. Vi förlorade tidigare idag med 2-1 tråkigt var det. Sedan åkte jag hem i värmen och stack till Jennie. Vi åt taco och fick reda på att festen i stan var inställd så vi fick ingen fest denna helg heller så vi beslutade att dricka här hemma. Jennie lyckades bäst. Jag var inte pepp. Så ska nu godnatt


10 maj - Ser ut som att helgen kommer börja bra

Godmorgon alla. Klockan är 11.31 och det är redan 21 grader. Och min vän solen har verkligen tittat fram bakom alla dessa moln. Själv har jag redan fullt upp. Nu ska håller jag på och dricka upp ca. 1 liter vatten och äta en ostmacka för jag ska om mindre än 30 min samlas och åka iväg till kuddby och spela fotboll. Hoppas vi är det bättre laget för att klara av värmen. Nu sätts vi verkligen på prov. Må bäste lag vinna ( alltså vi). hihihi

9 maj - Ögongodis




Allt detta är från forever21.com och jag älskar verkligen allt. Blir kanske något nytt inköp snart ♥

9 maj - Pussycat

Vinst till Aik igår. Väldigt bra och stockholmarna framför oss som missade alla målen. Dom var så trevligt fulla och söta. Idag skiner solen mycket och jag har varit ute i solen hela dagen ska ut nu igen. Jennie ringer mig 24'7 för hon har tråkigt i norrköping. Fotbollsmatch ikväll på grännäs klockan 7 komkom. Ska ut nu pusssssss

8 maj - Ner och kör hårt nu baby

klockan är 16.14 och jag funderar på att sova en lite stund. Fy va mys det skulle vara innan man fixar iordning sig för att bege sig mot Norrköping och Idrottsparken. Ikväll blir det storstryck IFK Norrköping. Om man möter AIK så får vem som helst stryck. Hihi, nu ska jag inte vara huligan här (även att jag är det typ). Jaa men nu ska jag slumra lite eller gå och duscha. Skriver lite senare.

7 maj - Byebye bitch!

Dagen började med att jag vaknade helt utvilad 9.28 . Hur perfekt var inte det? Då väcktes jag heller inte av min väckarklocka 9.30 . Hihihi, men i skolan vara alla negativa och tjuriga. Då föräldrades mitt humör för vem vill vara glad när ingen annan är det och gnäller bara för det? Åkte hem och det var varmt och solen sken. Fast jag orkade inte riktigt gå ut och sätta mig i solen så jag satt på en beck film. Då jag var i mitten av filmen ringde Jennie. Men jag missade samtalet. Så jag ringde upp. Hon var precis utanför sin lägenhet och skulle gå ut och gå. Så vi bestämde att hon skulle gå ut till mig så skulle vi gå runt grännäs och hem till henne. Det var varmt och jätte skönt att gå. Vi såg på eva och adam och du är vad du äter. Visst är det lite konstigt att man alltid blir hungrig när man ser det programet. Jennie följde mig hem en bit och vi beslutade då att vi ska cykla lite då och då. För att cykla är väldigt underskattat. Det är ju as mysigt.

Nu har jag precis sett klart på topmodel och jag är så glad över att bitchen åkte ut. hahaha. Nu ska jag plugga matte för att jag har ett matteprov imorgon och sedan blir det sängen för mig. Det blir tyvärr inte så mycket inlägg när man går i skolan och så men jag ska försöka skriva minst en om dagen. Önska mig lycka till? Godnatt

6 maj - Väntan är inte en stark sida

Nu är det inte långt kvar till man slutar nian och vammarskolan. Vad jag längtar dit, det är sjukt. Me tänk vad mycket som ska hända innan det. Jag tror jag har 5 prov som ska göras. Sedan har jag 3 recentioner och så är det massa friluftsdagar, fotbollsmatcher och såklart stockholm med nian. Det är nog det jag längtar till allra mest nu. Så mys det ska bli.
En sak som är lite konstigt är att blicka tillbaka på hela den tiden på vammarskolan. Hur mycket jag har förändrats sedan sjuan och vilka stilar jag har haft. Det är nog ganska kul att se gamla bilder från sjuan då man var ganska liten (även att jag var längst i klassen). Då Elvis fortfarande gick i våran klass och det var han, jag, Linnéa och Anna. Tänk vad sånt förändras. Som Linda t.ex. Jag kände inte henne och typ visste inte vem hon var tills åttan och då hade hon gått i samma klass som mig i ett år. Hahaha, en del saker är verkligen läskiga. nee nu ska jag nog ta och städa lite mer i mitt rum. Jag har fått värsta städmani. Jag ställde t.om. tillbaka alla skor som var i hallen i min garderob där dom ska vara och det är ingenting på golvet eller i fotöljen. Jag börjar bli stolt för att jag har tagit mig till akt att göra detta. hahahaha jag kan inte sluta ett inlägg snyggt så.

6 maj - Dagens klädsel


Top från H&M
Tights från H&M
Jeansjacka från H&M barnavdelningen
Skor från Skopunkten
Solbrills från H&M?
Brills från Missoni

5 maj - Tidningen slängd på golvet

tidningen är slängd på golvet och jag är trött. Det stog inget bra i den men nu blev den blöt. Om man inte hade lyssnat på den där låten för då hade det aldrig blivit blöt där. Vad händer nu då? Dörren står öppen och det är kallt. Men en annan dörr är stängd. Vad sägs som det? tankar tar över min blogg mer och mer. Som ni ser så blir inläggen mer och mer knäppa. Men jag vet inte, vem säger det? Inte jag eller? Säg de, vem vill sova när solen strålar in igenom fönster. Vem vill sova ensam när man vet att man inte behöver. Jag vet inte! Och vad som skrämmer mig är inget som ni förstår. Nationella prov i matte. Okej, då kör vi. Vad ska man göra? Jag blir inte bättre på matte över en natt. Man får ju ta det som det kommer. Markus Krunegård är en vampyr. Det om något är läskigt.

.

Godnatt för jag måste försöka på något sätt att sova.

4 maj - Vems fel är det?

Vem gör så att jag inte kan sova när jag vill?
Att hela tiden tänka att det känns som om någon tittar på en
Känna sig att man måste ge upp
För det måste jag väll?
Du ser ju inte mig så vad ger det att jag försöker
Det är någon annan som ser mig
men vem?
vad heter du hemliga person?
Hallå kan du svara på den ända frågan jag ställer dig?!


4 maj - Matklockan ringer dingelingeling

Jag kom precis hem från en lite picknick med Jennie. Den var mysig medans den varade. Nu ska jag packa ner mina fotbollssaker igen för nu är det match igen. Denna gång med Dam-laget. Men först ska matklockan från köket ringa. Hungrig, konstig mage, mariekex, backstreet boys? Mjölkhatare, vampyr, grill? Nu laggar min dator sönder igen så musiken inte funkar. Jag hatar det verkligen. Nemen vad blir det ikväll som händer? Jag måste se dom två sista andra avenyn avsnitten för dom tre nya kommer ikväll. gaaah, Nu ringer matklockan dingelingeling....

Grå sytråd från mig till dig

brus brus brus jag hör dig komma. vafan i natten? varför nu? du var aldrig så himla petig med tiden förut så varför nu lix. Nagellack, en del skrämmer mig. Att vakna med en stor krossad nagel mot något som jag inte vet vad det är är inte en bra start på en dag. Nu måste jag sova för annars dör mina tankar och det har dom redan gjort. Men jag ska ändå vandalisera den där bilden utanför sörping. Jag ska måla en bild på örjan jr. som svävar på små rosa puffiga moln där gröna hästar springer. hahahahahhahaha

4 maj - Fnatten ?

Ibland kan det vara svårt att finna en plats. I vårat fall idag så var det att hitta Torstorp. Det var nästan precis där Marcus Persson bodde så jag var tvungen att ring upp honom och fråga om han hade lust att komma dit för jag ville se honom. Såklart så väckte jag honom. Jag ber tusen gånger om ursäkt även att jag har gjort det många gånger redan. Vi förlorade matchen med 1-0 surt san attan eftersom det var vi som hade spelet hela matchen. Att det ska vara så svårt att göra mål herregud. Vi åkte hemåt eller rättare sagt mot maxi-huset i norrköping där alla ville äta. Eftersom klockan var nästan tre då så beslöt jag mig för att ta bussen in till centrum för att träffa Jennie. Vi käkade och satt och snackade om lite privata "ffldmgmr". Vi åkte hem. såg Eva och Adam, körslaget och sist kollade vi på lite avsnitt av o.c. Så söta som vi är så somnade vi en liten stund. hihi, jag funderar på att sluta här. Det snurrar i mitt huvud och jag håller på att få panik. Det är hemskt är det och gaaaah, nu skulle man skriva ner en låt. Godnatt

3 maj - Tiden går fort

Jag känner att jag måste skriva ett litet inlägg innan jag åker till Torstorp och spelar fotboll och sedan släpps av i Norrköping för att möta Jennie. Nu ska här packas ner fotbollsprylar och ätas frukost som jag inte är en höjdare på att äta. Men jag tycker att alla borde kolla in min bilddagbok för lite bilder från i måndags och tisdags då kameran var framme vid repetitionerna av våran musik & bild föreställning. http://alycia.bilddagboken.se/
Ska dra mig nu för nu är det bråttom.

_______

ibland så blir jag himla trött på mig själv. Då tänker jag på dig och din utstrålning. Då fylls jag av en glad energi och vill genast sjunga. Du är ett av mina vårtecken som jag aldrig hade trott skulle hittas. Det skrämmer mig lite men det gör mig mer nyfiken. Pusss på dig Mr. Cutiepie

2 maj - Väntan är över baby

Jag säger bara det, väntan är över! Idag hängde jag med Jennie för att hon skulle klippa sig/ färga sitt hår. Det tog tre och en halv timme. Herregus säger jag bara. I slutet sov jag nästan och jag vat helt jäkla uttråkad. Men hennes resultat vart bra. Tummen upp tjejen. Bara för den eviga väntan så blev det pizza på vikens efteråt. Tjocktjock, men det får man väl vara ibland. Det var helt pötsligt kallt och jag hade lix tights och uppvikt jeansjacka. Jag säger bara det att de var väldigt kallt. Vi åkte hem och bytte om till typ jeans och jag skojar inte nu men vinterjackan åkte fram igen. Så åkte vi moppe ut till Grännäs och såg på fotboll. Det var hemskt kallt och viken vann. Wihu, så vi åkte och chillade hos Jennie framför tv'n där talang 2008 och o.c visades. Vid cirka elva beslutade jag mig för att dra mig hemåt. Det var kallt och läskigt och jag när jag åkte där vid nästan valdemarsviksskylten hoppade en hare upp på vägen framför mig och jag bromsade så klart och jag var högt en decimeter ifrån att köra på den. Det var as läskigt. Så håll er borta från vägarna små harar säger jag bara. Nu ska jag snart bege mig mot "badrummet" och fixa iordning mig inför natten. Blir att gå upp tidigt imorgon. Har borta match med flicklaget och vi ska samlas nio. Och jag känner redan nu att det kommer bli en låååååång lördag. Så vad händer imorgon kväll? Jag har inget planerat och jag måste ta igen det jag missade valborg. Så säg mig bara vart jag ska så beger jag mig dit (kanske) Jaja, nu har jag nog inget mer att säga och jag fryser om mina fötter. Ta hand om er och era närmaste


2 maj - Lär dig klockan kära vän

Idag väcktes jag av våran hemtelefon vid ca halv nio. Det var såklart min "kära" far som vill få tag på min mor. Men eftersom han inte kan klockan så var ju hon inte hemma. Hon börjar ju jobba vid åtta typ. Så jag gick åter tillbaka till sängen när jag hade fått en ursäkt för väckningen. Vad hjälpte det när man inte kunde somna om? Då fick jag den underbara idéen att starta datorn som står brevid sängen och sedan vända mig om och försöka sova. Wihu, det gick! Så låg jag där och drömde om dig och det var härligt. Så av helt utan anledning vaknade jag upp vid elva och var superduper pigg. Så nu ställer jag frågan, vad ska man hitta på att göra idag?

Timo är fortfarande min man

Timo var skit bäst såklart. Han sjöng dom bästa låtarna (forutom tre st som han måste ha glömt bort). Och när han sjöng "my valentine" tänkte jag på dig, mr. cutiepie. Vart lite ledsen när en kille i 11 års åldern inte gav mitt en plektrum som var timo's även att han hade två till ( tre sammanlagt).

        

första bilden är från Finspång 8/6-07
Den andra är från Norrköping 1/5-08

1 maj - Tänderna är nyborstade

nu sitter jag här och är lite smått stressad. Vet egenligen inte varför för min buss får halv fyra. Ska iaf till Jennie en sväng innan för jag vet inte vad jag ska ha på mig. Så ska man ner och prova jobbarbyxor innan också. Hihi, längtar till sommarn. Ska bli den bästa har jag bestämt helt själv. Förövrigt ser mitt rum ut som ett stort bomb nedslag men jag orkar inte städa.
Ikväll blir det Timo vid borgen i norrköping. Grymt kul att se honom igen. Det var ju nästan ett år sedan. Nu ska jag packa ner dom sista kläderna och stänga av tv'n för att bege mig hemifrån.


Ha en trevlig kväll min vänner. Sköt om er !

Blommigt

Jag har konstaterat att jag är galet förtjust i blommiga klänningar. Och jag hittade en sjukt söt på Ellos.se och den måste jag bara ha annars överlever jag inte. Jag hittade även en cool väska när jag tittade runt på sidan. Men det som är snyggt till klänningar över huvudtaget är ju att hadet till en jeansjack med uppkavlade ärmar eller en skinnjacka. Mums. Jag längtar så mycket till sommaren och jag vill hitta världens finaste klänning som är lix "clara style". 

image49
       

















Visst måste det bli ett inköp av den här klänningen?
 

1 maj - En bättre bloggare beställd

Nu är det en ny månad och jag ska blogga mycket mycket mer än vad jag gjorde förra. Jag kan sammanfatta vad som har hänt lite. I början av den här veckan så var mitt schema i skolan utsuddat. Det stog Musik & Bild på alla lektioner. tiden var inne för att vi skulle spela upp våran teater som vi hållt på med under hela året. Så dom här tre senaste dagarna har varit stressigt men underbart kul. Jag har nog aldrig haft så roligt i skolan. Och i tisdags när vi hade kvällsföreställning för gamla elever och föräldrar så skakade mina ben sönder. Usch.. men efter det så var jag hur glad som helst och ville göra det fler och fler gånger. Så dagen efter hade vi två föreställningar för skolan. Det var as roligt och jag saknar det redan. Scen är som gjord för mig. Nevars..

RSS 2.0