Who will I be?


jag är super duper trött så nu blir det sängen för mig. blev inget engelska plugg för mig denna helg.  så nu vet jag vad som väntar, imorgon börjar jag med att ta tag i saker och ting. jag är verkligen sämst på att hålla mina små löften till mig själv men jag får försöka igen, någongång måste det ju gå bra.

min kära advents-stjärna sattes upp i fredags. fattar ni hur mycket jag gillar den. stjärnor är min grej!

30 november - Advent?



jag är så dålig på att passa bussar och på att ta partypic's. blev lix bara dom här på hela kvällen och vi sitter lix på bussen mot norrköping. kvällen blev inte riktigt som jag hade väntat mig men jag måste säga att vi hade världens härligaste förfest. påtal om något annat, vi ser ju vantarna som jag håller i handen på bilden, jag glömde dom på bussen till krokek. ska ringa in imorgon och kolla om dom finns i stan. hoppashoppas för att dom är så himla mysiga.

LörDagen's


detta är dagens klädsel dagtid, vem vet vad det blir ikväll
det får vi se. blir bilder från kvällen imorgon troligen

29 november - Sjuk på riktigt?


Godmorgon!
vaknade med världens klump i halsen, börjar alltså bli sjuk
kul att man blir sjuk på riktigt när jag har inbillat mig en längre tid att jag är sjuk
men party blir det ikväll, ska peppa upp mig snart
klädproblem bara, men det kanske löser sig
har ju en vän som har lite att erbjuda... nämner inga namn
nu ska jag dricka upp mitt vatten och sedan hoppa in i duschen

Spader - Hjärter

alla frågor jag ställer mig själv och inte funnit svar
den man inte tror  är en idiot
dessa stressiga dagar före jul
dom få orden jag aldrig hört förut..

22.36


kolla in min sjuk snygga vän som jag delar klassrum med nästan hela dagarna. utan henne skulle skolan bli mer deprimerande, puss på dig Elin!

22.15

chillkväll hos J till idol. blev lite o.c och det är aldrig fel heller. nu sitter jag här hemma igen och är ganska sur över att pappa tog tv'n ifrån mig så jag får inte se vem som åker ut. om robin gör det så dör jag. depp perioden börjar då.

jag saknar dig
party time
gissa vem som har turdag enligt sitt horoskop imorgon?

28 november - Dr. Phil


snart är det nytt år och då får jag ett sånt här schema i skolan! hoppas på att min närvaro blir bättre då också...



27 november - Hej hasse?

idag sprack mitt läfte om att vara i på alla lektioner. men jag var nära att klara en hel vecka iaf. när jag kom hem så gick jag upp till jennie och såg på o.c. såklart så sas det många roliga grejer och det blev ganska mycket skratt ett tag. mycket gnäll om krämper och sånt men vi lever för att ha ont. nu ska jag göra mig iordning och göra lite övningar innan det blir sängen för min del.

är pepp som attan på party i helgen och på stockholm nästa helg!

26 november - Ledighetsansökan



lektion om fem minuter och ska kräva att få åka hem med 1 bussen.
sova hos linda och linnéa inatt, nice as hell!

21.50

ibland gör man rätt ibland gör man fel, lev med det!

25 november - today and the day after today




don't give up!

måste testa nångång


vem skulle inte vilja bli avteckad av en som är as bra på att måla? jag ska iaf vara med och tävla om det. vägen till hennes blogg kommer här

24 november - Snowday

tar det ganska lugnt nu, blev mycket diskution i slutet av skoldagen. heter det myla eller mula? myla säger iaf jag och mula låter fult. fick precis reda på att resan till stockholm är bokad. jippi! fick också reda på att våran projekt redovisning blev flyttad till torsdag och då arrangerar jag två'ornas bolldag så jag slipper redovisningen. denna vecka ska också bli en vit vecka(närvaron alltstå)! så peppa mig inför detta.

(hatar att skriva rubrik för jag kommer aldrig på någon)


............
klockan är 21.51, det är söndag
skola imorgon
ska nog börja läsa en bok nu
bra gjort clara sandberg!

23 november - Skräll, varför inte?

Clara har ingen insperation i sitt skrivande just nu, därav hennes dåliga uppdatering.

den här helgen har varit ganska omtumlande. Fredagen var härlig och mysig men dock väldigt lite sömn. lördagen var minst sagt den sämsta dagen i mitt liv. började med att åka buss med min lilla syster in till norrköping då hon klagade att vi inte åkte bil in( och det var hon som sa att tvinga med mig till bussen, för jag hade fixat skjuts in annars). sedan så tjatade hon om mat och att vi skulle gå in på bion även att det inte var öppet. tillslut så när vi gick in och såg hsm3 (andra gången jag ser den och den är verkligen sämst!) så satt hon inte still och hon frågade mig minst 5 gånger om när filmen var slut. efter filmen sa hon att hon tyckte filmen var bra!? alltså hon kollade knappt på filmen!! eftersom jag inte hade sovit så bra den natten så försökte jag på alla sätt att sova under bion men misslyckades. men jag fick lite sömn på bussen hem och min syster var faktiskt ganska tyst.
när vi kom hem så gick jag direkt in till mitt rum, la mig på sängen och kollade på jem tills jag somnade. vaknade 6 timmar senare ( vid 23) av ett sms. tur var väl de kanske, upptäckte också då att min lucka till mobilen som sitter bak var borta och att mina föräldrar hade kommit hem. hittade luckan efter kanske 15 min letande och pappa sa att min syster hade ringt dom minst 3 gånger för att jag sov. men hon ville inte gå in och väcka mig. knäpp syster jag har! var ju såklart pigg och ville absolut inte sova så jag låg med datorn och det resulterade med att jag fick reda på en del saker jag inte visste och att jag snackade i telefon i mer än en timme med en kille som ville piggas upp efter att hans kompis hade spytt på honom 5 gånger. klart jag ställer upp lix. alltid kul att prata av sig lite.
nu är det söndag och jag kom hem från träningen för en timme sedan kanske. skönt att börja igen och jag ska verkligen ge allt nu för Dm är ju 6 januari. men det kommer bli tufft för vi fick höra alla lag som var anmälda och det var t.ex. lindö, smedby, mjölby, derby m.m.
men vi gillar att skrälla!
nu ska jag fixa något gott att dricka, troligen kaffe och sedan ska jag mysa ner mig och kolla på jem.

21 november - Påtal om Dennis..


visst kan vi vara lite söta tillsammans. som ni ser så var det sommar och nians skolavslutning. Dennis snacka på och jag skrattade som alltid. gillar bilden jätte mycket på något konstigt sätt. påtal om skratta, jag ska till tandläkaren snart. tandställning kanske till lilla mig. vill så gärna ha raka tänder. nej nu ska jag gå och övertala min far att han ska göra tacofärsen så jag får äta lite, usch!

20 november - when I was young

orkar inte ta dagen så det blir en plus och minus lista på dagen istället

+ fick reda på att fotbollslaget ska på dm
+ ska se premiären av lars winnerbäcks dokumentär film med viktor
+ torsdags taco hos jenniepie
+ all by myself med celine dion

- dålig mattedag
- mitt skolfoto blev as fult
- halt och jobbigt på marken
- du, varför vara så himla förändrad?
- besviken varje gång jag dricker skolans vatten

20 november - tandläkarlapp

ofta jag inte skrev något igår?
nu blir jag smsbombad!
puss

Just for tonight

 


här ser ni två as snygga kändis konstnärer. många vet redan att carolina gynning målar och hennes tavlor är grymt snygga men många vet inte att josefin crawford också målar. visst, hon målar mer serieaktigt men det är snyggt och hon är grymt duktig. varje gång jag tvivlar på mitt val av skollinje ska jag härmed tänka på dessa två, då kommer troligen inte bilderna jag målar i skolan bli allt för hemska.

nu ska jag skissa vidare på en klänning och sedan gå och lägga mig. godnatt


beakfast at alycia's

tänkte lägga in bilder från de bästa scenerna i brekfast at tiffany's. varför vet jag inte men jag skriver så mycket i mina inlägg så jag tycker att lite bilder kan bli lite roligare att läsa. ska fortsätta se slutet på filmen nu♥





cold rain

glass, kaffe och vatten hjälper mot allt. precis som breakfast at tiffany's
nu ska jag se på den ännu en gång

18 november - Days and nights

att sitta i tystnaden i sitt rum bland kläder och teckningar och höra regnet stutsa mot fönstret låter ganska ensamt. visst hade jag ett val en gång men jag valde fel väg att gå. vägen ledde till en återvändsgränd och sedan hittade jag inte tillbaka till mitt vägskäl..
nu har jag fått reda på att du också är lika ensam som jag, att du med gick till en återvändsgränd. men vad hjälper det?! jag är fortfarande rädd för att åter igen gå till en återvändsgränd och inte ens se ett litet ljus. vi hittade tillsammans tillbaka till vårat vägskäl och vad vet jag om du redan har valt din nya väg. jag står ändå kvar och har gjort det ganska länge nu. så nu sitter jag här bland kläder och teckningar, har gjort mitt val att stanna vid mitt vägskäl och det kanske är det bästa för mig just nu..


 



16 november - inget händer här

jag har sagt till mig själv hela veckan att jag ska göra en plus och minus lista så här kommer den väl.

plus:
Eldkvarn - ett av sveriges bästa band som aldrig lägger av
vatten - finns det något godare?
kanal5 - sänder dom bästa serierna och programen just nu
matte - säga vad man vill men det blir aldrig tråkigt
papper,pensel och färg - finns inget bättre sätt att uttrycka sina känslor på
5000 fria sms - det säger nästan sig själv

minus:
Min mobil - den är på lagning igen och kommer aldrig tillbaka
Ryggsäck - finns det något fulare?
5 lager foundation - fattar man inte att inte ser bra ut?
mat (godis) - jag hatar det verkligen

00.41

nu har jag precis slutat måla efter 4½ timme. känns bra att få ner lite känslor på vita papper. även att en del inte skulle kalla det målning eller konst så förmedlar det en känsla för mig. nu ska jag fixa iordning lite och sedan dra mig mot sängen, träning imorgon om jag är vaken vill säga.

fick en fråga förut av en vän som undrade vem av timo, krunegård eller håkan som jag helst ville ha sex med. ganska så svår fråga, vem skulle ni valt?

godnatt!

15 november - Across..

kom hem för kanske en timme sedan. har varit inne i stan med jennie och elin. hämtade min dator och såg till att jennie köpte present till jocke. nu sitter jag här vid min dator och ser en film, det jobbiga är att alla filmer jag har på datorn får mig att tänka på dig. jag mår dåligt när jag inte har fått sett dig på ett tag. det suger! nu ska jag fortsätta se filmen.

Close your eyes and I'll kiss you, tomorrow I'll miss you,
remember I'll always be true.

you heartbreaker


moon river - Audrey Hepburn i brekfast at Tiffany's

13 november!

Nu ska jag ta tag i det här! har gjort en sak i taget och det här måste vara nästa steg. det är bara att jag ska vara bestämd och vara seriös med det hela. känns lite värdelös med tanke på hur många gånger jag försökt men nu måste jag verkligen skärpa mig! jag tycker ju inte om det så varför hålla på. Du ska det bli ändring här!


xoxo


dör av tristtess!

I remember this summer...

 

jag saknar sommaren och att ha shorts på sig. speciellt mina jeansshorts. sedan saknar jag att sola och att vara lite brun. jag vill och hoppas att sommaren 2009 blir helt underbar och jag längtar till det så mycket. men först är det jul och det är underbart mysigt. fatta allt gott och finns det något godare än pepparkakor?

13 november - Förlåt mig än en gång

förlåt för att jag har varit inaktiv dom sista dagarna. jag har ju som sagt ingen egen dator i rummet längre. eftersom min är på lagning och jag har haft mycket plugg så då drabbas tyvärr bloggen. men nu har jag allt klart och inget tvång till plugg. så nu är jag igång igen.
nu ska jag på lunch.


10 november - Pussssssssssss

Förlåt men ni får gärna gå in och rösta på mina outfits bilder på minoutfit.se. nu ska jag se klart på linas kvällsbok, tidsfördriv!

SönDagen's


kom på igår att jag har ju en marinblå oversize kavaj i garderoben. så idag blev det att ta på sig den. kanske blir att ha den till skolan i veckan. om det inte blir allt för kallt. ska snart gå och byta om igen, ska se på ishockey då vid fem och då ska man vara varmt klädd. förresten på bilden har jag underkavajen en tisha från cubus och leggins från only. nu sitter jag och lyssnar på eldkvarn och snart ska jag börja se på djävulen bär prada. jag gillar faktiskt söndagar även att dom är långtråkiga.

I was made for loving you baby

 
(bilderna är från tradera.)
det är kanske inte många som vet men jag lyssnade väldigt mycket på kiss när jag var liten. och om jag vill minnas rätt så hade min kusin båda tröjorna på bilden. eller jag vet iaf att han hade den till höger. själv tycker jag båda är as snygga och jag kanske lägger in ett bud på någon av dom vem vet.

9 november - "jag vet inte ens vart jag är"

gårdagen var ganska seg men lite kul ändå. det började med en ganska rolig minibussresa till norrköping med halva ica. jag höll på att dö där ett tag för att jag var så kissnödig. efter kanske 30 min knipande så kom vi till pappa grappa där vi skulle käka. bara för att jag var tvungen att gå på toaletten så fick jag sitta men icke roliga personer. satt helt tyst hela tiden. satt då och sms'a med simon som satt i det bordet där jag ville sitta men tillsut så fick jag lite trevligt vid bordet ändå. och det blev så att jag bytte biljett till lena ph och orup men simon så han fick sitta med min mamma och min moster så fick jag sitta med sara. själva showen var ganska bra ändå. karkoke är så jäkla klockrent. nu ska jag sluta prata om gårdagen och gå upp och ta på mig något mysigt. idag blir det ishockey och plugg för min del.


FreDagen's

 
vad tycks om mina nyinköpta leopard strumpbyxor?
tror att det kommer göra succé till en oversize tisha, svartkjol eller varför inte som jag har det på bilden.!

Nationaldagen = Gustav Wasa

Fredagkväll och det resulterade med en ganska konstig/rolig konversation. jag sa att jag tyckte det var skönt att min träning börjar på söndag och då sa min syster att jag inte fick träna för att det var farsdag. då blev det världens diskution som slutade med att vi var överens att farsdag är

komersiellt. den har ingen stor betydelse längre. så sa jag att farsdag och morsdag troligen kommer försvinna ur almanackan i framtiden då stack mamma in lite ord i konversationen och sa att det kommer nya som t.ex. ostkakansdag, den är tydligen nästa vecka. då frågade jag varför vi har gustav adolfsdagen och jag fick nog aldrig något direkt svar på den frågan för pappa och mamma började snacka om det och tillslut frågade pappa mig varför vi firar nationaldagen. då sa jag snabbt att det var för att det var då Gustav wasa köntes till kung. pappa sa åt mig att jag skulle gå ner och leta upp det på nätwet för han visste att det inte var så. och självklart orkade jag inte gå ner så tillslut gjorde han det. jag säger bara det, jag har rätt i alla lägen om historia! hahahaha, fan va ägd han blev. han sa efter en stund "okej, du hade visst rätt"

nu fortsätter idol, ciao!


7 november - Är det jag som är moms eller?

kom hem ganska nyligen, har varit i stan med Elin en sväng efter skolan. tydligen har det varit någon olycka på e22 så vi fick åka över västra husby och tingstad. knasigt värre. det blev att vi hittade lite saker, jag köpte en blå oversize tisha och ett par leopard strumpbyxor och Elin fick med sig ett par svarta pumps hem. vi gick runt efter den lilla svarta till Elin men nejnej, det fanns inget som hon ville ha. påvägen hem snackade vi allt från spice girls och sailor moon till konfirmationen och lucia. nu sitter jag här i min nya tisha och ska snart se på batman. nice as hell om ni frågar mig!


Sweet dreams


Nu ska jag sova för jag är trött och jag har tråkigt, ska bara läsa igenom historieboken två gånger innan.
Godnatt!

Skit ja!

Snacka om att jag får panik! nu är min dator också inlämnad, killar på expert ( som kanske var 89'a) försökte på alla sett. han sa att han hade stött på liknande problem och så sa han att han hade gått på it-gymnasiet. hehe, men fatta jag har inte min dator på typ 10 arbetsdagar. hur ska detta gå? och jag som vill se på breakfast at tiffany's nu går ju inte det! får försöka göra det bästa av situationen och kanske beställa något från h&m

det jag tycker är mest synd är att all min musik är på min egna dator. så tills jag får min dator tillbaka får jag lyssna på håkans senaste album som pappa har på datorn. och det är bra att han har något att erbjuda.

Inget händer här

man fattar inte hur mycket en person kan påverka ens liv så mycket som du påverkar mig. det räcker med att se bilder på dig så skiner jag upp som en sol.

(onödigt inlägg as hell)

6 november - Känn som att det var igår

snacka om att min eftermiddag är fullspäckad. åkte hem med 11.53 bussen hem till viken. så när jag steg av gick jag till mamma och så sa hon att pappa var påväg hem från stockholm. så bestämde jag mig för att ta nästa buss till norrköping. varför då tänker säkert många? jo det är såhär, mitt "å" på tangentbordet har nästan låstnat. så jag måste lämna in den. så jag sitter nu på bussen och är påväg mot pappa och expert. sedan blir det antingen en sväng på stan för mig själv eller så ker jag hem med pappa. ikväll väntas historieboken åter igen. jag tror den älskar mig. eller så är det att jag älskar den. hahahaha, sju kilo mat, eller iaf fem!

6 november - Pratpratprat

pigg och kry. not!
har något internationellt projekt arbete hela jävla dagen. är det inte konstigt att jag är sur nu förtiden? jag är inte ett dugg intresserad av att veta något om bohuskusten och deras vatten. tror inte att spanska eller italienska ungdomar tycker det heller. suck suck suck! nu ska jag göra lite "arbete" men först blir det att mejla jenniepie lite bilder och här kommer en av dom, enjoy!


Kärlekens tunga

för ett tag sedan hittade jag en bild på oss två. det var då vi träffades. jag kommer ihåg vad vi sa och vad du skrev när jag drog. jag kommer också ihåg och har mina aningar varför det blev som det blev. hur mycket jag grät och att jag brände just det kortet. jag blev så oerhört glad när jag hittade en annan kopia av bilden. nu sitter den här ovanför min dator och varje gång jag inte har något att göra eller inte mår bra kollar jag upp och där är positiva du. du tillsammans med några fina ord, ett kort på min morfar och lite olika siffror. jag saknar dig

5 november - Förlåt mig men du är allt jag har kvar

varför går tiden så långsamt för? jag har läst lite historia nu och det känns som om jag redan kan det där. hoppas bara man säger så på provtiden. den är ju faktiskt på fredag och jag kommer ju plugga imorgon men men ändå. ska svälja min dagliga dos med silica och sedan se på across the universe tror jag det blir.

saknar dig så jag nästan spricker, måste du vara så långt bort men ändå så nära. kom hit nu!



RetroClara ofcourse

jag har gått in i något konstigt beteende och nu vill jag göra om mitt rum. ut med timo tavlan och in med hyllor med 50/60-tals koppar, speglar, skivor b.la. fatta vad mysigt och charmigt. sedan skulle självklart audrey hepburn och james dean stå i centrum. här är bara lite jag vill införskaffa mig nu!


ser ni inte? jag är förälskad!

hur mysigt skulle det inte vara att dricka kaffe ur denna i vinterrusket?
 
och såklart hittar jag alltid as charmiga skor. fast dom till vänster kanske är lite för "tantiga" och mer vår.

Minnen av barndomen


är det några som kommer ihåg barbie & the rockers? jag kommer iaf ihg att jag lånade den ett antal gånger av mina kusiner och jag såg den då om och om igen. barbie och hennes band är dom första i världen som ska ha en konsert i rymden. visst minns ni?
men jem kanske ingen minns, det är från 80-talet och jag har sett dom första avsnitten. det är grymt bra, funderar på att försöka få tag på alla säsonger av de.

4 november - 2 månader sedan



jag har tråkigt och är trött, jag funderar på att sova men orkar inte. mina engelska saker ligger i väskan och väntar på mig. snart kastar jag väl väskan i golvet och börjar stampa på den. oj, är klockan vara kvart över sex. ska nog se en film och sedan är det desprate vid nio. Johnossi är verkligen ett band jag rekomenderar, härlig musik.

ge mig insperation/förslag till lördagkvällens klädval?

22.16

lite pic's från helgen, eller från min och jennie's konstiga fredagskväll. enjoy people!




2 november - Idioter finns överallt

har insett att jag är på super dåligt humör. något som skulle få mig att må bättre skulle vara alkohol, min enda utväg i vissa stunder. men nejnej, här får man dricka vatten. gossip är om ca. 40 min och jag vill ha något att äta. måste skärpa mig nu för annars kommer det aldrig bli som jag tänkt mig.

2 november - 00.40


Jag var bara inte gjord för dessa dar, och dessa dar är inte gjorda för mig..


RSS 2.0