Oj vad klockan blev mycket!

eftermiddagen blev inte som jag hade beräknat. Vi var nämnligen hos min kusin väldigt mycket längre så jag hann inte med att sola eller att träffa Jennie. Så vi kom hem vid 8 (vi åkte dit vid 4) så började jag packa. Och såklart så blev det en stor jävla väska, en hockeybag närmare bestämt. hahaha, fast jag kunde inte packa i allt för väskan var på vinden så jag tog ett litet uppehåll och började se fotbollen/filmen tretton. Efter ett tag så kom min pappa in med hockeybagen och då var det bara att packa i alla kläder i den. Jag säger bara det, den där listan med grejer var för fjuttig. Har typ 15 yttligare klädelsplagg nerplockat. Sedan mitt i allt ringer min kära Little mr. M och så gick tiden ännu fortare. Jag upptäckte nyligen när vi hade snackat i 45 min att jag skulle upp vid typ halv 6 imorgon och inte hade packat klart att det var dags att lägga på. Måste verkligen snacka snart igen, men du kommer väl imorgon?! haha, nej skämt och sido så är jag rysligt trött nu. Har bara några få saker kvar att packa ner som typ tandborsten som man alltid glömmer och platttången.

Kommer troligen vara inaktiv under perioden som cupen är, men jag lovar att om det inte blir några inlägg under cupen såå kommer det efter en summering och bilder. Jag lovar.


Good night lovers.


25 juni - Imorgon börjar det

Kanske det men då har man någonting att göra medan man väntar..

Ännu en arbetsdag är av verkad. Nu så har jag lite saker jag ska göra innan morgon dagen. Jag ska till min kusin som fyller år idag, åk till stina och sola, vara med Jennie ett tag och självklart packa allt inför Nils Liedholm cup som börjar imorgon. Eftersom jag ska upp tidigt imorgon, redan kl.7 så ska jag vara på vammarskolan och ta emot alla lag som ska delta i cupen. Det blir en lång dag vill jag lova.

Här kommer med saker jag ska ha med mig för att jag inte ska glömma något:
Fotbollsskor
ben skydd
kudde/kuddar
maddrass
täcke
handduk
grå'a tygskor (kommer troligen åka hem och hämta fler skor)
två väskor (måste ha en med mig överallt)
tre par brillor + ett par glasögon
hårprodukter
hudprodukter inkl smink
tre st. bikini's
två linnen
fyra tischer
ett par jeans
3 par shorts
underkläder (kom ihåg sportbh!)
kameran
ipoden (ladda den ikväll!!)
Tillökning!
addidas joggingdressen
hårt och meningslöst dressen
en addidas tröja
två jackor
paraply

För er som inte vet så är cupen ca. 2 min åkande med moppe hemifrån mig (då är det uppförsbacke och offtast motvind).

Dagens inköp

här kommer lite bilder på dagens inköp


Min älskade marinblå kavaj som jag fyndade på Myrorna

    
Min kjol, brillorna och tischan.

24 juni - Lycka utan tårar

ibland är en dröm det finaste man har...

Har precis kommit hem från en dag med Jennie i Norrköping. En skapligt bra dag. Fast dagen började inte så bra eftersom jag hade bestämt mig för shorts idag. Men så när jag vaknade var det regn och det blåste förbaskat mycket. Jag blev skapligt sur och bestämde mig iaf för att ta shorts men med ganska tjocka strumpbyxor under. När vi kommer in till Norrköping vid ca. 11 så begav vi oss direkt till Myrorna. (man tar dom affärer som är längst bort mot bussen först). Och hör och häpna, jag hittade en marinblå kavaj!!! Fy vad glad jag blev, eller nja inte så det syntes men jag var det. Och vi har aldrig varit så länge på Myrorna som vi var idag. En hel timme var vi där. Så vi gick och åt och efter donken blev det dom vanliga butikerna som man alltid besöker. Indiska, Gina tricot, H&M, Bikbok och Monki. Hittade mycket fint men jag införskaffade mig bara ett par svarta brillor på Gina och en killtischa på H&M. Också en kjol på H&M men den är jag nu skeptisk mot och funderar på att åka och lämna tillbaka.
Nu är det ca. 30 min ska jag och min pappa hämta issa och sedan åka upp till gusum och därifrån åka mit eneby och spela match. Kanske inte så bra att spela seriematch två dagar innan cup men vad gör man inte för laget. Jag spelar ju med två lag så jag får ju försöka pendla och göra det bästa för stunden.
Ni får alltid komma och kolla i Eneby kl.19.00
Det enda negativa med att spela match förutom att jag riskerar att bli skadad är att jag missar Håkan på Allsång. Det suger faktiskt lite.

Ha en bra kväll
bye lovers

23 juni - Hannah med H 58,2%

As seg måndag må jag säga. Tiden gick långsamt och försäljningen gick segt.
Imorgon är det shopping förhoppningsvis som gäller.
Älskar förresten att kika in på stockholmstreetstyle när jag har tråkigt.För där hittar man ofta snygga kläder och insperation.

vi ses, bye lovers.

22 juni - Nu så!

Nu är det sagt. Hoppas bara det är positivt att jag har erkänt. Det verkar nu iaf att vara positivt och jag blir helt glad. hihi. Förresten så har jag drömt om little mr.M massvis med nätter nu. Vill bara att dom ska bli sanna. Har också legat och funderat på varför det blev som det blev och allt sånt. Ibland känner jag mig som en 6 åring och vill bara försvinna bort i fantasins värld och glömma allt som hänt. Försöka att inte lägga något på psyket för nu måste jag börja tänka mot veckan som nu kommer.

Veckan ser ut sisåhär:
Måndag - jobbar mellan 14.00-19.30
Tisdag - Ledig så jag och Jenniepie åker till Norpan sedan sista träningen innan cupen (om det inte blir match istället)
Onsdag - jobbar mellan 8.30-14.00
Torsdag-Söndag - Nils Liedholm cup 2008 här i valdemarsvik. Det ska bli kul och självklart ska vi försöka vinna. Det är ju också sista året jag får vara med. Men jag deppar inte för det. För att nästa år beger jag mig ut på någon festival istället.


Nu ska jag ligga i min säng och lyssna på Kristian Anttilas nya skiva.

Good night lovers.


20 juni - Attans att båten inte är i

Glad midsommar på er alla...

Dagen började med att jag väcktes av min pappa vid halv 10. Jag blev inte direkt glad. Han sa bl.a. att alla redan hade plockat blommor och att jag inte skulle sova bort hela dagen. Ursäkta mig att jag har min första riktiga lediga dag idag och att jag vill sova ut. men så blev det inte. Då beslutade jag mig för att springa en sväng och det blev försenat pga att min ipod försvann fast Stina hittade den efter ett tag. Nu hade vi precis ätit mat och nu funderar jag på att göra mig ett ombytte. Det vore nice fast jag borde skaffa en midsommarkrans. Menmen ska dra mig

byelovers


Dummast i världen

om jag bara kunde få förklara mig och bevisa att jag inte är som alla andra
men det är försent för jag är ett jävla pucko
förlåt mig och jag accepterar att du inte godtar ursäkten
men förlåt för att det blev såhär..

Den är så sorgligt söt

 

Tycker faktiskt så attans synd om Amy. Slutet är så sorgligt sött

18 juni - Ge en kopp kaffe till damen mittemot

Igår fick jag lite lust med nätshopping. Det blev från h&m och jag beställde ett par chinos(typ), en blårandig 3/4 ärmad tröja, ett par brills, svarta shorts och något mer som jag nu har glömt bort. Och det blev så att dom kommer v.27 :/ lite tråkigt att det inte hinner komma till nisse cupen men då kommer det istället till karnevalen. Det är ju bra de med.

en del dagar slutar med tårar av alla dess olika slag..

Idag har jag jobbat fram till två. Ganska slappt, men det var irriterande att jag inte hade min mobil med mig, så därav hade jag ingen tidsuppfattning. Men jag satt i min lilla drömvärld och funderade på om jag ska klippa lugg och om jag ska träna stenhårt i helgen när jag ska vara i stugan. Slutsatsen blev så att jag kommer troligen springa minst 2 gånger och varje dag ska jag gå ut och gå en sväng. Men då kom jag på en annan sak. Hur ska vädret bli midsommar? För jag vill inte gå omkring i joggingbyxor och tjocka tröjor. Hoppas att vädret är med mig. Det skadar inte med lite sol sp man har något att sysselsätta sig med.
Nu ska jag försöka runda av detta inlägg. Hoppas det lyckas. Jag ska nämnligen till Jennie och troligen ska vi ut och se på fotboll senare (om inte Jennie är lite halvt tråkig och vill se på sex and the city maratonet).

Bye lovers.

36%



det sägs att gammal kärlek aldrig rostar, jag förnekar det inte

17 juni - Frankrike förlorar nog

trött
när hon kom genom regnet som en ängel på vift
mål igen.
troligen kär igen
dåligt sommarväder
repris
sov gott

17 juni - Jobb snart då

When I loose my mind..

Jag har så sjukt tråkigt. Det är tur att man ska jobba idag alltså. För attans var segt det är. och jag hatar verkligen alla dessa flugor. Go to hell. Igår förstörde dom sömnen då och då och nu irriterar dom mig mycket. Så varför finns flugor? Visst att det är mat för fåglar men dom kan väl äta annat. Och om dom nu måste finnas behöver dom väl inte vara så störande. Dom kan vara lugna som små kaniner eller något. Hahaha, alla borde älska mina jämförelser.

Little mr. M har precis retat upp mig lite. Varför kan ingen vara lite snäll nu när jag stör mig och allt och alla typ. Det var helt onödigt. Hoppas det inte kommer sura och störande personer och vill köpa jordgubbar av mig idag då exploderar jag troligen.

new found lover..


A walk to remember



rekommenderar verkligen att se den här filmen. den går rakt in i hjärtat och den som inte gråter under filmen fattar nog inte budskapet eller vad filmen handlar om. bara tanken får mig att gråta. minnen väcks i mig. älskar den <3

16 juni - Vad hette grabben?

länge sedan jag skrev. har hänt väldigt mycket under den tiden. i onsdags så var det vårkonsert och jag sjöng sämst. men vad kan man räkna med? efter den "roliga" vårkonserten så var vi 9'or på avslutningsmiddag. det var väldigt trevligt men jag var tvungen att dra tidigare för jag skulle hem och byta om. efter det så åkte familjen och jennie till sörping och nyströmskas studentutspring. det var mys och väldigt kul upplevelse. längtar redan tills jag tar studenten. efter det blev det att åka hem till min kusin för student firande. torsdagen gick i matens tecken. jag slutade 9'an och jag fick exakt samma betyg som i julas. ganska nöjd ändå eftersom jag blev mycket skoltrött i slutet.
fredagen stod det jobb på schemat. kulkul (not). på kvällen blev det att spela fotbollsmatch sedan att åka till jennie. på lördagen så åkte jag till little mr. M. det var sjukt mys, vi såg på sverige-spanien och snackade. Längtar som attans tills nästa gång vi ses bajsunge. idag och igår så blev det skärgårdsmys i jennies sommarstuga med tjejerna. eller ja, en del av dom iaf. sjukt mys. fia med knuff tar ett tag kan man ju säga.

vad kort sammanfattningen blev! träffade förresten en kille som var kanske ca.22 år när jag satt och väntade på bussen i finspång. han såg lite glamrockare ut och hade blondtlångt hår. han tyckte jag var lik en millitär som hette micke. han trodde vi var syskon för att vi hade samma attityd typ. jag blev helt chockad eftersom vi bara hade sagt hej innan han sa det. men han var trevlig. han tyckte det var lite tråkigt också att jag inte hade festat men jag var glad ändå. han sa tyvärr aldrig vad han hette och han frågade aldrig om mitt namn, men vi sa att vi troligen kommer att synas igen eftersom vi vistas i finspång lite då och då. trevligt grabb det där.

brun utan sol, not!



Cory Kennedy är sjukt snygg. Hennes kläder och håret framför allt.♥

10 juni - Nokia tv?


jag älskar verkligen outfiten. puss
Vämre vämre denna värme. Den vill ju verkligen inte försvinna. Visst är det skönt men molnen lyckas alltid komma när jag vill sola.
imorgon är det vårkonsert, sånt gillar vi inte. Men efter det blir det ju avslutningsmiddag och sedan blir det avfärd till Söderköping och studentutspring. Men ikväll handlar det bara om fotboll. Har lovat Jennie att köpa chips och cola till Sverigematchen. hahaha.


Får inte glömma att den söta fröken Johanna Österström fyller år idag!
grattis cutiepie

7 juni - Em-start och något oväntat

Idag mina vänner blev det oväntat årets första dopp. Men det mest oväntade var att Jennie var i och badade i typ 20 min. Hon kommer kanske bli värsta "baddarn" iår. haha, vem vet vi får liksom se. Hur detta gick till var så att jag skulle gå och hämta min moped och mina saker hos Jennie tidigare på dagen för att jag inte sov hos henne inatt som det var tänkt. När vi hade snackat lite och jag hade sagt att jag ville sola idag så beslutade vi för att åka någonstans och sola. Eftersom båda inte är så förtjusta i att vistas i bikini för allmänheten så fick det till slut bli sandgärdet. Ett lyckat drag tycker jag nog allt. Efter ca. 20 minuters åktur på våra mopeder i strålande solsken så kom vi fram och då kom molnen. Ett sjukt stort moln kom och det blev kallt för det blåste också lite. Men efter att molnen hade dragit förbi så blev det varmt och skönt. Tillslut frågade Jennie om vi skulle bada. Sure.. täänkte jag och gick med. På bryggan låg/satt 2 st av det kvinliga könet. En i ca. 25 års-åldern och den andra i 50-60. Det kom en ganska kraftig vindpust och den äldre kvinnans stråhatt flög i vattnet. Båda vägrade att hoppa i och hämta den och det var detta som kravdes för att Jennie skulle hoppa i och bada. Hon hämtade hatten och efter ca. 5 min kom jag också i vattnet. Det var kallt till en början men sedan blev det skönt.
vi simmade ut till en flytbrygga som låg lite längre ut och så skulle jag testa att hoppa i utan att hamna med huvudet under vattnet. jag misslyckades men jag lyckades däremot att skada mig. Jag klev upp på flytbryggan igen och då var mitt knäblodigt. Då hade jag hoppat på ett rep som troligen jade vassa snäcksaker på sig och skärt upp ett jack precis över min knäskål. så kan det gå.

Blev tyvärr inget party ikväll och somvanligt somnade jag i Jennies säng. Men sommarlovet kommer allt närmare och jag blir mer och mer glad.
 God natt C.

4 juni - Extra white

jag orkar inte det här
du får inte ge upp vännen
vad händer om du gör det?
troligen kommer jag aldrig mer kunna sova eller äta mer
dagarna kommer bertå av tårar och sorg
jag vill inte ens tänka tanken
blotta tanken får mig att börja gråta
du betyder för mycket för mig
jag älskar dig
du kom det ut
du betyder mer än vad en vän skulle göra
lämna mig inte ensam i världen, snälla!

3 juni - Arg på småkillar

Någonting jag blir fullständigt superarg är när småkillar är eleka. Som nu fick jag reda på av pappa att min syster inte vill gå på sin fotbollsträning för att några killar i laget har sagt att hon "skriker för mycket" på träningarna. Såklart vill hon u inte gå för vid den där åldern tar man verkligen åt sig. Eftersom jag vet vilka killarna är så blir jag ännu mer arg. Att ingen reagerar när sånt här förekommer. Flickor i den åldern (8-10 år) tar åt sig allt som dom hör och inte minst från andra. Killar därimot tror att dom är så himla bra och är så "tuffa". Jag vill seriöst bara gå och trycka ner dom som små golfpiggar. Jag kan inte beskriva den ilska som fyller mig just nu. Småkillar, 1. Man ska ha kul och alla ska få vara med och delta. 2. Tränare skriker och det godkänts och om man inte pratar på planen så fungerar det inte något spel. 3. Vad ska man göra när ingen passar en? bara springa och inte säga något eller?!!
Nu är jag rasande, fattar inte killar i den äldern hur dom tänker. småkillar go to hell.

2 juni - Snygg i svart hår?

 

Jag kände en flicka som trodde att hon var vampyr hon
bodde längst ner i ett hus med svarta gardiner för alla fönster och hon
hade slipat sina tänder och brukade bita sönder min läpp
då vi kysstes och var sötast i världen och vitare än ett spöke då hon dansade
runt i slitna trosor till Joy division


Elise vi sa att vi älskade varandra jag tror, jag tror, jag tror att vi trodde det var sant
Elise vi sa att vi älskade varandra jag tror, jag tror, jag tror att vi trodde det var sant


Jag gick till skolan med halsduk mitt i sommaren och bara
mina vänner fick se hennes små tandavtryck på min hals men som allt annat
gick vi sönder först sorgligt och sedan bara avslaget matt fast
jag tycker om att tänka på henne ibland och undrar om hon har
sina slipade tänder kvar


Elise vi sa att vi älskade varandra jag tror, jag tror, jag tror att vi trodde det var sant
Elise vi sa att vi älskade varandra jag tror, jag tror, jag tror att vi trodde det var sant

Var helst tvungen att lägga in texten till Lasse Lindh's låt "vampyrflickan". Har försökt få tag på den super länge och nu har jag lyckats. Påtal om Lasse, det är idag ett år sedan man såg honom på Gransnäs. Sjukt att det har gått ett helt år. Kommer ihåg så mycket från den dagen. Och jag har väldigt dåligt minne kan jag ju säga, men man kanske bara minns det man vill minnas..


2 juni - MoB

        1.
2.
Vilka ska man införskaffa sig? Som ni tror kommer blir snyggast till min blommiga klänning när jag slutar skolan?

1 juni - Sommaren har börjat på riktigt

vad ska man säga om helgen? Jo, det har ju varit strålande väder och jag har haft mysigt sällskap. I helgen har jag bl.a fikat vid hamnen med Jennie, tagit en cykeltur,sett på stegeborg-valdemarsvik, verkligen vattnat mammas blommor, myst med cutiepie's och spelat 2 fotbollsmatcher.
helgens outfit's kommer senare haha.

jag hatar dig
du bara tar allt ifrån mig
bitch!

RSS 2.0