31 oktober - Maria säger..

det verkar som at jag är så upptagen på lovet att bloggen blir hårt drabbad.just nu sitter jag med ett stort problem, om mindre än tre timmar ska jag och jennie till stan och vi har fortfarande inte bestämt vad vi ska klä ut oss till. måste in i duschen och fixa mig, ser ut som en skabbig hund.

29 oktober - Dina ögon

förlåt för mina inaktiva bloggdagar. idag har jag sovit ut, rättare sagt 13 timmars sömn. skönt och väldrigt bra för mig. städade mitt rum och sedan åkte jag till jennie och såg på SATC filmen. great movie! nu har jag suttit här ett tag och sett klart på breakfast at tiffany's. jag höll på att dö i slutet, tårarna bara kom och ville inte sluta. nu är det smaksatt kaffe och håkan för mig. blir väl att lägga in lite bilder från dom två senaste dagarna snart med.

Jag tänkte sjunga nåt för dig igen, men när jag blir för full för att sjunga...

12.25

nu har jag lite det lite stressigt, dennis och jag kom på lite hastigt att vi skulle dra till ikea och ikano. visst men vi skulle krydda det med lhc-hv71 på kvällen. så jäkla kul, får hålla en lite tumme på att ifk vinner mot sundsvall idag med. inte för jag tycker om de men staden skulle gå under annars. hahaha nevars.. ska borsta tänderna nu

love alycia.

27 oktober - The nightmares came over me again

vaknade för 25 min sedan av att telefonen ringde, kunde man få en bättre start på dagen eller? usch fy dö. nu sitter jag här och funderar på vad jag ska göra idag, finns ju så mycket man kan göra lix. hahahaha, nu ska jag gå ut och göra kaffe och jag funderar på att gå ut och gå nu när det inte är mörkt och troligtvis inte så mycket folk ute heller. får se hur det blir, mitt tryck till väskan har inte torkat än. kan man störa sig på något mer eller?

21.55



jag är raaaaaaaaaaaaaaaastlös!
tabletterna luktar äckligt
jag vet inte vad jag ska göra om det inte finns platser kvar till stockholm
kaffe blev min nya drog

19.59

ibland tycker jag själv att jag är duktig och nu gör jag det verkligen. har tagit bort 1109 bilder på min dator. och då har jag inte rört några konsert bilder. det blir en annan dag jag tar tag i det. nu ska jag se på andra avenyn.

Let's bowl

 


 

snacka om att jag söker tidsfördriv!
idag har jag haft denna rutiga blus/skjorta och när jag var ute och gick hade jag joggingbyxor också. nu ska jag gå iväg och fixa min tredje kopp kaffe. nu är det bara 6 dagar kvar. längtar <3

26 oktober - 14.09

snacka om att man är rastlös. har ingenting att göra, har redan gjort alla saker jag planerade. eller ja, väskan blir troligen imorgon eftersom jag gjorde trycket idag. vädret gör mig mer nere och det suger. plus att det suger att jag inte har någon att åka till stockholm med, vill göra av med lite pengar ju. nu tänkte jag gå och göra lite smaksatt kaffe och se mamma mia och mysa för mig själv i höstrusket.

jag är fortfarande ledig imorgon, så boka upp mig gott folk.
hahaha!

26 oktober - Som jag minns dig

här kommer mina planer för dagen:
- ska städa mitt rum och fixa lite med det
- göra en tygväska
- se till att jag har något att göra imorgon
- hitta någon att åka till stockholm med

det var nog alla mina planer, nu blir det att börja städa och självklart blir det håkan som underhåller mig till den tråkigaste dele man ska göra idag.



00.14

kom hem från jennie för drygt en timme sedan kanske. vem håller koll på klockan? nu sitter jag och lyssnar på klubbland och tänkte börja skissa upp det jag ska måla på duk senare i veckan troligen.

jag vill bara krama om någon
vadsomhelst, vemsomhelst
kärleken har svikit mig allt förmånga gånger


25 oktober - Amen duråå!

 
 

det var lite pic's som togs igårkväll hos jenniepie. det skulle bli utomhusbilder med men kameran är cp och det funka inte när jag skulle ta på jennie. nu har jag iaf kommit hem, ska snart äta och vem vet vad som händer ikväll?


19.26

nu har jag varit hemma en timme, ätit taco med familjen och nu ska jag iväg igen och nu till Jennie. ska sova där och det kommer bli mys as hell.

24 oktober - FN


om några få timmar har jag mitt efterlängtade höstlov. vad sägs om idolmys ikväll? och jag och jennie ska planera utklädnad till 31 oktober. en slapp dag, nu ska jag kila iväg och lämna in svenskabrevet i ett fack sedan ska jag förhoppningvis få en systemkamera till låns över lovet på mentorspasset som börjar om 4 min.

24 oktober - 2 Månader kvar till jul

jag satt och kolla lite på min "älskade" bilddagbok nyss. Såg en ganska rolig grej jag inte tänkt på tidigare. när jag börja dra ner på korten och inte la upp varje dag började det komma mer kommentarer. hahaha, här har jag lagt ut varje dag i två år så slutar jag och då kommenteras det så fort det kommer upp en bild. en ganska konsigt rolig grej jag har kommit på. nu ska jag borsta tänderna klart och sedan göra mig redo för att dra mig till bussen. Matteprov när jag kommer till skolan direkt. men det är inte värst farligt!

21.44

Finns det någon latare än mig eller? orkar vaken plugga eller vara vaken. nu blir det sängen för mig. men först borde jag visa bilderna som togs påväg hem från norpan idag. jag vet att det inte är världens snyggaste men hallå det är ju jag och jennie så dom är snygga ändå. hahaha.

  

love C.

23 oktober - Rosa



go'kväll mina kära. idag blev det en sväng in till stan efter skolan med Jennie. Hittade tyvärr inget som jag ville ha men kom på att jag skulle svänga förbi vaxkupan för en liten titt efter en speciell skiva. och där stod den, Little Marbles. dom söta norrköpingstjejerna som sjunger om kossor och köket. mycket gladare i vardagen kommer jag nog bli. nu ska jag plugga lite matte så jag kommer ihåg allt till provet imorgon. haha, not.

21.18

 
Gör ett avtryck som sitter
längre än de du redan gjort...
Öppen hand och allt rinner ut
vad hade du väntat dig?


Vad som än har hänt är allt mitt fel




Ni borde checka in Jenniepie's blogg. Kolla den snygga väskan hon fyndade idag. Avis as hell. Nu är det min tur att fynda, för det har jag inte gjort på ett tag nu.
Nu ska jag duscha, behövs för nu har jag trötta ögon.

22 oktober - Utkast: !!!

 
puss på tjocka ben och fula fötter!
idag blev det hemfärd med jennie's mamma. as chill, kom hem strax efter 1 någongång. Härligt, blev att chilla med Jennie som jag itne gjort på tusentals år. Åkte hem för att byta kläder till Ifk matchen med tydligen blev det inget av de, min tränare ringde precis när jag kom in och sa att det var bara jag och Linnéa som ville åka med så dom sket i det. Så nu sitter jag här, har precis skrivit klart svenska brevet. Jag är relativt nöjd men allt kan alltid förbättras. Har fått hjälp av en såkallade expert som ska kolla igenom brevet om det är manligt och om det är stavfel exc. Ska putsa klart på det nu.

love.

21 oktober - Lovers are losing

jag har inte orkat gjort svenskan, inte heller engelskan. vill bara sova nu, ska kanske göra det om en timme eller max om en och en halv timme. imorgon har jag filmredovisning, måste kolla igenom allt en gång till innan bara. orka skriva mer pusssss

21 oktober - Fallhöjd

jag ska sluta säga något, allvarligt nu!
allt jag säger eller berättar händer mer och mer. jag börjar bli rädd för mitt eget liv.
jag klarar det inte längre, rädd för mitt eget liv, trött på allt och alla och inget förutom 1 november att se fram emot. skönt med lov nästa vecka, tror jag psysiskt behöver det.
 

20 oktober - Stress

tiden gr så jäkla fort ibland. ikväll har jag iaf gjort klart min egna filmundersökning. en mindre sak till lovet att göra. nu har jag bara en novell i engelska att skriva, ett brev i svenskan och ett matte prov. alla redovisningar är inte så svåra. tror jag har minst tre stycken i veckan. ska bli skönt med lov kan jag ju säga. längtar till 1 november!!

ibland drömmer jag om dig, då väcks jag ofta av min väckarklocka.
då stänger jag av den, vänder på mig och drömmer vidare för att njuta att du är min i 10 minuter. <3


19 oktober - Nyhet för mig med

eftersom jag inte har något bra att skriva om förtillfället så kommer det lite bilder från igår. enjoy!

   

vilka tråkiga bilder jag vet, kameran kom aldrig riktigt upp när vi hade det som roligast.
sista bilder visar min underbart söta barhängsvän, Emma. mycket charmig tjej och vi planerade mycket inför framtiden tillsammans.

23.58


nu blir det timo's version av "without you" och sängen för min del.

om drömmar någongång skulle slå in så vill jag att det ska hända nu.


18 oktober - Försöka få ut det ur skallen

kom precis hem från en heldag med fotbollslaget. sjukt kul, blev allt mysigare när vi 5 som inte ville lyssna p lillens spökhistorier satt inne på toaletten med ett ljus och bara myste. sedan att krama om linnéa är helt ounderbart, det är verkligen jobbigt att vi inte går på samma skola. det märker man nu, när de käraste försvunnit till andra ställen. nu ska jag försöka hitta någon att prata med och kanske se en film innan jag ska sova.

förresten! vet någon om man ställer tillbaka klockan imorgon?

Flygeln 2006


nu är det inte lång tid kvar tills det är dax igen i flygeln. hoppas på samma underbara stämmning och att det ger mig ännu fler bra minnen. 1 november 19.30 då smäller det, längtar ihjäl mig<3

17 oktober - Välkommen in i värmen


när saker och ting inte blir som jag förväntat mig är det enda som kan få mig på bra humör kläder, och kolla vad som kom i rätt tid. lätt den snyggaste skinnjackan jag sett. helger är tydligen inte min grej. som jag har sagt väldigt ofta den senaste tiden, allt leder bara till en stor besvikelse. nu blir det att antingen se en film, se på idol ( som jag börjar bli väldigt anti mot) eller plugga. lyckad fredagkväll!

TorsDagen's


på mig idag:
någon - blåjacka
vit mössa - åhlens
grå halsduk - hemmastickad
jeans - såklart! cheap monday
skor - fick dom av mamma för några år sedan
väskan - gammal

blev stressigt hemma ett tag pga att jag kom hem vid fem och skulle hinna ta ut bilder på datorn och åka ner och posta ett brev innan klockan sex. jag kan ju säga att det gick snabbare än vad jag hade trott. hann som ni ser ta en outfit bild också innan jag kastade mig på cykeln och åkte mot ica.


16 oktober - Huhu..

Humör: seg och trött
Gjort: inledningen till ett nytt arbete
Planer: vänta tills elin kommer så vi kan gå och äta
Ser på: tangentbordet

Lyssnar på: maria och jag - markus krunegård
Läser: ett kommande nytt inlägg
Dricker: ingenting
Äter: tuggar tuggummi

Bästa: dagen är nästan snart slut
Sämsta: det är massa timmar kvar tills jag är hemma
Barn: jobbiga personer
Väder: regnigt? sånt väder som gör att man vill stanna kvar hemma och gosa i sängen istället för att gå i skolan.


16 oktober - Verkligen?

det känns lite värdelöst att jag nästan bara gör inlägg när jag är i skolan. hahaha, finns nästan ingen tid annars för att skriva inlägg. och just nu har jag ju som det står i mitt förra inlägg att jag har en del i skolan tills lovet.
jag borde berätta lite kortfattat om föräldramötet. mamma och pappa fick se min frånvaro och dom tog det faktiskt helt okej, fast dom sa att det inte skulle bli en vana för det var nästan bara på onsdagar jag har frånvaro. men vem kan lix förstå varför onsdagar är jobbiga? den lilla lördagen som alltid slutar mycket tidigare för mig på nyströmska. hahaha, ajja. något mer roligt som hände var såklart fannys snack om modernaspråk. jag garva sönder mig " det är ingen i klassen som har tyska... jag gillar inte tyska!" haha, och på rundvandringen blev vi utlåsta i trappuppgången. ajja, det var ganska chill annars. men jag har tydligen utvecklingssamtal imorgon. jippi...not!

laddning av mobil på samhällslektion är något jag borde rekommendera!

15 oktober - Ljudbok?

kom hem strax efter fyra, nu så ska jag iväg igen mot skolan och på föräldramöte. kul att jag kommer hem vid halv tio och att jag inte har massor saker att göra tills nästa vecka.

*engelska tills imorgon
~~~~~~ v.43 ~~~~~~
*engelska tills på torsdag
*svenska tills fredag
*matteprov antingen onsdag eller fredag
*filmundersökning i estetisk verksamhet

jag älskar verkligen skolan. puss på den. nu ska jag klä på mig en jacka och fixa lite innan vi åker mot söderköping, nyströmska.

15 oktober - Happy day (not)

Nu har jag varit i skolan i 30 min och jag vill åka hem. men nej, nu ska man ta tag i detta. och ikväll ska man snacka om matte A för allas föräldrar fårn min klass. vad fan ska jag snacka om?!

förresten Grattis Lina :D
det är inte ofta jag har en kusin som fyller 19 år idag lix ^^

14 oktober - Tidigt?

nu ska jag snart sova, skulle egentligen gott och lagt mig vid nio men en del för så att jag glömmer bort tiden. nämner inga namn, dom kankse blir ledsna då. hahaha

du får mig alltid att le
varför finns det bara få som är som dig?
+ att alla bor så långt bort.
god natt

14 oktober - Skärpning

idag är jag i skolan!! har bestämt att jag ska gå varje dag tills lovet börjar nu. bra va?
as slapp estetisk orientering lektion just nu. sitter och kollar runt på min absoluta favorit inom modekonst. såklart är det en svensk tjej vid namnen Liselotte Watkins. Sedan finns det två grymt bra killar som målar gudomligt. kolla in här. 


21.56

nu har jag nästan sett hela across the universe och målat en akvarell målning.
livet är avslappnande ibland.
god natt

13 oktober - Löften

jag skulle ju bli bättre på detta
men tydligen går det inte.
vad ska man göra?
är det alltid mitt fel att det blir som det blir?

22.18


lyssnar sönder den här låten just nu. det är Just for tonight med One night only.
god natt<3

söndagkväll

21.51
tror att jag ska ta en dusch
sedan sova, men först ska jag dricka upp min loka

12 oktober - Är du klar?

kikade precis klart på gossip. mys, nu blir det väl att dyka ner i engelska grammatiken. livet är underbart ibland har jag hört. gårdagen blev inte precis som jag hade tänkt mig och det blev knappt några bilder alls tagna från min kamera, men jag letar upp dom som hade kamerona uppe i högsta hugg. något som jag verkligen älskar är engelska band. framför allt The kooks och One night only. härligt uttal och musiken är helt mystisk men underbar. tillbaka till grammatikboken..


jag borde ge upp och släppa taget
frågan är om jag verkligen klarar av det?!


puss

twister när man har kjol är ingen höjdare.
tacotime:D

11 oktober - Party!

ska snart iväg till söping, inflyttningsfest.
nicenice, bilder kommer troligen imorgon.

jag hatar er!

FreDagen's


Behövs det skrivas så mycket?
linne - monki
kofta - kupan
jeans - cheap monday
skor - skopunkten

10 oktober - Vem skulle

varför ha förhoppningar när det alltid leder till en stor besvikelse.


22.26


nu är det bara jag, lokan och musiken kvar.
länge leve ensamheten!

8 oktober - För djupt

jag borde berätta om min dag lite grann. jag läser oftast horoskopet i aftonbladet och det stog att idag skulle jag få en lugn dag men icke sa nicke.
det började med att jag kom på vid lunchen att min plånbok var borta, tog mig snabbt som attans till resentionen i skolan för att låna telefonen och ringa kundtjänst till östgötatrafiken, jag tänkte att dom kanske kunde hittat den. jag blev kopplad till en person och jag hann bara säga mitt namn så sa hon att jag hade tur. dom hade hittat den och den var i ringarum. jag tackade och la på. direkt när jag la på ringde jag mamma, hon är ju ledig på onsdagar så jag berättade vad som hade hänt och att hon skulle hämta min plånbok på värdshuset i ringarum. med en suck så la mamma på och hon åkte och hämta den. hon ringde sedan efter 30 min och sa att allt i plånboken var kvar, t.o.m. bilden på jennie...

så jag vet inte om min dag har varit särskillt lugn. men det gör desamma, imorgon har jag turdag! undra vd som händer då?

8 oktober - Samhällsjävlar kan dö



hahaha, jag är sämst på photoshop när jag är stressad. samhällskunskap nu.

7 oktober - Krisen

eftersom min kamera inte finns här för tillfället så fick jag nöja mig med camen.


kvällens outfit:
kofta - kupan
linne - h&m
jenas - cheap monday (dom syns inte så bra på bilderna)

7 oktober - Miss my darling

jag har ruskigt ont i magen och jag vet inte vad jag ska ta mig till. jobbigt? lite kanske. men nåt som är ännu jobbigare är att jag idag upptäckte att min älskade kamera inte fanns i mitt rum. efter en stund slog det mig att den ligger kvar i värdeväskan som Kristina har någonstans. Så det betyder att jag inte får tillbaka den förän på torsdag. det låter i mina öron som en evighet, jag kanske kan sms'a henne och fråga om hon kan ta med den till skolan imorgon. på så sätt kan ju min syster hämta den. vi hoppas på det.

7 oktober - Jag tror jag förstår

jag kommer verkligen inte på nåt vettigt att skriva just nu så här kommer en av mina dikter som var med i poesi arbetet jag gjorde klart igår kväll.

en del är beroende
vissa skiter i den totalt
somliga finner den direkt
andra får leta
många blir svikna och krossade
för få håller det livet ut
Kärlek kan gå många vägar och det finns inget rätt eller fel
men man måste våga pröva nya även ifall man misslyckas

6 oktorber - Orkar inte

snart har jag matte, vilken tur jag har.

dagens lektion: special idrotten senare, första lektionen för min del
dagens jobbiga: trapporna i skolan
dagens ansträngning: cykla till bussen
dagens positiva: Jennie är i skolan idag(!!)

5 oktober - Kent skivor i fönstret

har precis gjort klart i mitt rum, städat bort sakerna från golvet, städart garderoben och fått lite struktur bland mina väskor. jag känner att det måste ske en förändring nu i mitt liv. ta tag i det och inte låta gå miste om nåt.
idag så slutade förresten fotbollssäsongen för min del, iaf matcherna. vi spelade oavgjort igår och kom med det tre'a i serien. sedan spelade jag med damlaget idag också, det slutade med en seger med 4-2  och vi slutade sex'a.

nu ska jag ta och släcka överallt i huset så man ser stjärnorna från fönstret. det finns inget annat sätt som jag verkligen kan koppla av till än att titta på stjärnorna. när jag bodde i mitt förra rum hade jag taket fullt med självlysande stjärnor, dom sitter klar där nere ( jag bodde i källaren och kunde aldrig se stjärnorna från mitt rum) och jag borde sätta upp dom i mitt tak.

4 oktober - Rusningstrafik


vaknade gråtandes vid tio av att jag hade haft världens mardröm. sedan kom jag på att jag kunde ta en sväng till kupan innan samlingen till matchen. så mötte jag min mormor precis innan kupan så kom hängde med in och jag komm ut med två koftor. den grå'a och den mönstrade, as nice. så gick jag till valdixi och köpte den svarta koftan med lite mönster. nu ska jag verkligen slippa frysa i skolan. ska till samlingen, redan försenad. puss

3 oktober - Nu är den officiell



detta för inte som vet är min persentation om mig själv i estetisk verksamhet. och allt som är på bilden har något men mig att  göra.

3 oktober - Helgens planer?

värdelös dag i skolan seriöst.  vi har för en stund sen haft historia och vi fick ett papper vi skulle läsa och citera. hur svårt är det på en skala? och nu har vi mentorstid då vi inte gör ett skit. helt jävla värdelöst! undra vad jag ska göra i helgen, eller framför allt vad ska jag göra ikväll? man kan.. man kan äta mat! men hur kul är det lix? det är säkert inget bra på tv'n heller. längtar till på söndag då gossip börjar igen. jag orkar inte sitta och göra svenskan i helgen heller men jag måste.

Jennie, vad ska du göra ikväll?

2 oktober - Stockholm blev aldrig din stad


jag är trött, älskling god natt.

2 oktober - Canon 5.0 mpx

har precis varit ute och fotat, vinklar och perspektiv var det jag skulle fota. blev faktiskt ganska nöjd med bilderna men jag har typ inget minne på hårddisken. grattis till mig som ska få rensa as mycket.



såhär ser man ut när man är utomhus.
ny mössa från åhlens
grå halsduk är själv stickad
blå mocka jacka lånad av mamma
+ självklart har man musik i öronen hela tiden.
jag har vart kär och du har vart kär..

love is a ....

min älskling kommer om en vecka troligen!

1 oktober - Höst på hög nivå

idag hade jag bara en lektion innan jag tog beslutet att hänga med jennie in till stan. blev att man kom hem med en mössa och ett par fingervantar till träningen. jag kikade på top model hemma hos jennie eftersom det regnade när vi kom hem och jag ville inte sätta mig på moppen då. när jag kom hem så såg jag på dokumentären om Berny Påhlson och sedan top model finalen. sug på att whitney vann.


hoppas min mössa kommer användas flitigt i höstrusket. ♥


RSS 2.0