16.42 Ireland3

det verkar som att mina bilder inte vill in pa bloggen. det ar valdigt illa!
vad har vi gjort idag da? jo vi har varit i skolan som ar STOR! efter typ tre dorrar var jag helt lost. hahahha, vi har ocksa akt omkring i omradet och sett massa berg och helvete. inte sa intresannt men vi har lart irlandarna en del svenska ord som "sug min K.." och "jag fattar inte"

jag glomde att beratta att vi gick till kyrkan igar. vi shoppade ocksa men jag kom inte hem med nagot hehehe. goodbye

22.03 Ireland 2

nu har radslan lagt sig. familjen jag bor hos ar trevliga och jag har haft en handelserik helg. lordagen borjade med att vi skulle bergsklattra. jag grat och ville ner men jag fick inte for instruktorerna. men efter det klattra jag bade ner fran hela berget och upp for en annat berg. duktigt :)
senare akte vi till fannys familj och sag pa film. harligt.
idag blev det att kolla pa irlands fotboll. verkligen annorlunda. sedan blev det ocksa lite bowling och jag var samst som vanligt. nu ska jag sova for imorgon ska jag ga min forsta dag i high school

17.43

irland ar faktiskt fint xD

trott och seg och kan inte prata mycket engelska sitter jag har i ett hus med 5 framlingar! herrejavlar vad har jag gett mig in i xD

19.14 Imorgon bär jag mig av


spänning, stress och en massa förväntan.
imorgon åker jag till irland/nordi rland i en vecka.
kommer försöka blogga så ofta jag får möjlighet till att vara vid en dator

21.45 Sväng dig ut

besviken, trött och helt knäpp i huvudet. en bra sammanfattning om mig just nu, jag är trött och vill sova. jag är besviken och trött på folk i min omgivning (vissa) och mina tankar tar kol på mig så jag blir helt knäpp i huvudet. kanske beror det på detta varför jag inte bloggar så mycket längre, har fullt upp att tänka på annat. även att jag inte vill tänka på det.

pete doherty och the kooks är något som hörs ofta ut ur mitt rum. det är jäkligt bra musik och det får mig att tänka på sommaren som kommer. den enda längtan nu!

13.13 Äntligen påväg!

gladast ever! wiiiiiie!
mamma sa frågade nyss om jag har pengar till peace and love biljetten och jag sa att jag har det efter vi fått studiebidraget. och då blir det att fixa en biljett. Jenniepie nu har jag äntligen lyckats xD
nu ska jag åka och sola sedan fixa lite hemma inför kvällen

17.38

jag förvirrar mig själv och andra i min omgivning. jag funderar på att åka och köpa loka, eftersom det blir att vara hemma ikväll. jag gillar inte att det har gått 18 dagar men en sak jag gillar är att om en vecka är jag på irland. hihihihih, så nu börjar klädjakten efter praktiska och snygga kläder som ändå ska vara diskreta. hm.. en utmaning i sig.

20.06


tycker oerhört mycket om dig!


18.21

nu ska det blir förändring!
den här gången menar jag det
och den här gången ska det ge resultat
positiv inställning till det hela med!

09.27 Tidigt För att vara torsdag


god morgon!
solen skiner och jag tänkte ta en tidigare buss till skolan idag. känner för att bara ta det lugnt för jag gör ändå inget här hemma, vaknade vid 7 så jag har varit vaken några timmar redan. nu måste jag fixa lite innan jag ska ta mig ner till bussen. ciao

21.11

städat och möblerat om i mitt rum hela kvällen. tog en paus på 1½ timme och stack och träna fotboll men fy vilka golvytor jag har nu. har även rensat alla tidningar som låg vid nattduksbordet och där fann jag några roliga överraskningar. får se om jag lägger upp det på bloggen lite senare men det har med triotiden att göra. hahahahah


19.42 Shoes


var inne på devote.se och hittade dom här as snygga skorna på den här bloggen!
dom slår ju verkligen ut många andra converse skor jag kollat in.

19.16

vill du göra mig avundsjuk med ditt snack eller vad vill du få fram med det du säger?
jag börjar bli trött på att bara sitta och se på när andra roar sig.
jag får komma igen nästa helg då jag ska festa gärnet. det ska bli helt galet kul.

15.08 Ut med det gamla in med något inte så himla gammalt

nu har jag bestämt mig. antingen imorgon eller på måndag kommer min säng att kastas ut. iaf från mitt rum, kommer ersätta den med en lite större säng och det gör att jag kommer göra om mitt rum lite grann, vilket känns bara bra. behöver lite uppfräschning. ska också ta bort timotavlan tror jag och ha massa foton i istället. men inte bara foton, lite konsertbiljetter och några bra låttexter blir det nog också. jag är superpepp för en förändring.

ikväll ska jag spendera den hemma, hoppas på att någon liten trevlig filur vill titta in så jag inte behöver sitta här ensam.

14.50 Skovän

har legat i min säng och tänkt väldigt mycket idag. och jag har kommit fram till att skor är som vänner. man skaffar ofta nya och då använder man dom ganska ofta sedan byter man ut dom till ett par andra som blir favoriter. så får man tillslut en stor samling med gamla skor som bara tar en massa plats. då rensar man och ställer dom man inte vill ha eller behöver i antlingen en påse och sedan i något förråd eller något liknande. och efter några år hittar man den där påsen med dom gamla skorna och börjar använda dom igen.

fast man inte tänker på det så är det så med vänner med. man skaffar sig nya vänner med tiden, är med dom ett tag sedan så tappar man kontakten och är sällan med dom. tillslut så hör man inte av sig någonting och så efter år kan man börja prata med dom igen. det är egentligen väldigt sjukt men det är sant!

02.03

kom nyligen hem från bussen. har varit i sörping ikväll, blev en filmkväll/grabbkväll. det visades en actionrulle och i en etta satt 6 killar och jag. hahahah, det kan låta tråkigt men det var relativt underhållande. lite skratt blev det iaf för min del. nu ska jag försöka att sova och imorgon blir det att göra ingenting, kul!

bonne nuit

18.14


mitt nya linne invigde jag idag. fixade till det lite igår och det blev helt okej.
men med lite halsband och en skinnjacka kan det inte bli fult


17.51

nu är det helg och plus att det är studiedag på måndag. härligt säger jag bara, vill också lägga till att jag varit mer än två hela veckor i skolan. positivt och det går fort i skolan så, men idag var det lockade att åka hem men nej.
vad händer i helgen då? jag har inget bra svar på det. får se hur det blir ikväll har kanske något på gång men man får se. nu ska jag iaf städa upp lite kläder sedan hitta något annat att ha på mig och så får jag väl ta kort på den såkallade "dagens outfit"

19.11 Snälla snälla

för ungefär två veckor sedan lyssnade jag hela tiden på låten snälla snälla med Caroline af ugglas hela dagarna. nu känns det som att jag kommer återvända till den tiden. låten är sjukt bra och jag älskar verkligen hennes röst. den låten får mig att tänka på en rad olika saker, både positiva och negativa saker.

nu blir det duschen och efter det att läsa eskort.

11.56 Sal 318

trött? nej!
längtan? ja!
seg? om jag är!


22.26


det är bara du som kan besluta mitt humör
tänk snabbt och kom fram till något bra

22.08

dagens positiva: jag är väldigt glad för din skull jennie att du hittade din eftertraktade orkesterjacka så det är väl dagens positiva.
dagens negativa: att jag ännu en gång gjort så man missat bussen, denna gång med ynka fem minuter.
dagens låt: lykke li - I'm good, I'm gone. Den spelades mycket på bussen till skolan och på mediekommunikationen.
dagens händelse: Lovisas fall. förlåt att jag skriver det här men det var en otäck händelse. Lovisa som alltid är glad var deppig och sista lektionen började hon blöda näsblod och när hon och julia skulle ut från klassrummet och fixa papper ramlar lovisa ihop på golvet och bara gråter. hemskt var det, det värsta var att jag inte visste vad jag skulle göra.

nu ska jag sova för jag ska upp tidigt och både träna på mitt tal lite innan jag drar till skolan.

22.26 Kapten Hellström talar


Och akta dig för människor,
För människor gör en illa dom kan
Och var försiktig du har mitt liv i din hand

21.04

jag hatar att jag inte kan vara arg på dig
och att du inte försvinner ur mina tankar.
men jag vill inte vara arg på dig och du får inte försvinna ur mina tankar...

16.23


imorgon efter skolan blir det kanske att jag åker och köper dessa snygga byxor. testade dom igår och jag ångrar så fruktansvärt mycket att jag inte köpte dom redan då. hoppas den här veckan som kommer blir bättre än den här bara.

12.24

sämsta starten på dagen, glömde ställa väckarklockan igår så jag vaknade vid kvart i tio. då hade min träning redan börjat, så det blev ingen fotbollsträning för min del idag. så vad blir det för träning för mig idag då? jag ska snart gå ut och gå en sväng för mig själv. sedan blir det kanske något litet äventyr någonstans...

fredagkväll

mhhhhhh, igår var clara och hälsade på örjan. helt sjukt vad hon var glad idag. tror hon är som på nytt-född, minsann. den lilla flickan. ;) inte varje dag man kommer på en så smart idé att låtsas att man låst sig ute för att hälsa på hemma hos sin flört, charmigt var det dock. hahaha ;)

nu ska vi ha sex! jag och clara!
puss från jenniepie

läs min gulliga blogg också!
jenniepie.blogg.se

10.22


nu ska jag kila iväg till bussen, skönt med lite sovmorgon ibland

23.01


borde ringt dig och sagt att jag inte vill vara ensam i natt
men ibland är man dum, bonne nuit!

22.39 Redovisningar

blev att se alla dessa projektredovisningar i skolan sedan åka hem idag. åkte då till jennie, där blev det att vi åt taco. vi såg också på selma och johanna, livet är en schlager och något o.c avsnitt. kom hem och suttit i två timmar och skrivit ett paper i samhällen om våldtäkter och sexuella övergrepp. nu hade jag tänkt ta en titt i garderoben och kolla vad som kan tänkas vara aktuellt till morgondagen.

22.26 Tomt in the head

skulle skriva ett inlägg nyss men jag kunde inte.. det är tomt i huvudet och just nu är jag trött och min rygg värker pga någon anledning Vikkan!

Bonne nuit

20.54 Calling

jag har varken någon tidsuppfattning eller någon koll på vilken dag det är. tydligen är det tisdag... aja! sitter här i blött hår och dricker kaffe med choklad/oboy smak. det är verkligen avkopplande och det behövs. lyssnar på mando diao och melody club just nu och det får mig att tänka på när man gick i sjuan och åttan. vilken tid det var.  hahahah, nu ska jag nog se på andra avenyn som bärjar vid nio tiden.

11.58


Behövs det säga mer än att jag saknar dig?
behöver någon att ha kuddkrig mot

13.05

mediekommunikation! yeah... det innebär att göra en tidningsframsida till våran tidning. vill inte skryta men min är snyggast! hahahah, klart jag har självförtroende när det gäller vissa grejer. Senare blir det en sväng till norrköping och sedan vidare till mjölby. var ett tag sedan nu, mys!

RSS 2.0