10.17 Sjuk! igen..

Sitter med naturkunskap och samhällsuppgifter nu. vaknade vid halv åtta och kände mig helt yr. sjuklingen clara. der räcker inte med att man är dyngförkyld man ska var yr och helt seg i kroppen med. idag ska jag göra klart naturkunskapen och maila den till praktikanten, sedan förhoppningsvis göra klart samhällsgrejerna med så jag ligger på rätt linje. fick ett litet ryck igår när jag satt och gjorde ett gammalt nationellt prov i matte som vi har som läxa att göra hemma och sedan rätta själva. såg när jag skulle rätta första delen att vi har fått facit till matte C. det är så typiskt marie att ge ut fel facit. men jag tycker om henne ändå. hörde lite svagt när jag vaknade att min mormors man fyller 65 idag. det kanske betyder att vi ska dit senare idag, låter bra men jag har så mycket jag vill hinna göra. har lite nya idéer om saker och ting jag vill ändra på. det kommer nog ské under denna vecka och kansek kommer det också synas på bloggen, vem vet det?

17.31

I don't care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul

I want you to notice
When I'm not around
You're so very special
I wish I was special

But I'm a creep
I'm a weirdo
What the hell am I doing here?
I don't belong here

17.03 Dreams!

igår natt drömde jag att jag var i en superstor affär där dom hade as mycket snygga kläder från bl.a. cheap monday och de andra weekday märkerna. så kommer Nassim al fakir (han som är på bolibompa bl.a) och säger att jag har as bra klädsmak och att jag klär mig snyggt för min kroppsform. det slutade med att jag nästan hade sex med honom i den där affären. sjuk dröm!

och inatt drömde jag om att det bara fanns 1 peace&love biljett kvar och jag och jennie bråkade om vem som skulle få den. det slutade med att det blev jag och jag var både ledsen och glad.

13.06


jag har inte hört den här låten på säkert 7-8 år och jag kan hela låten utantill fortfarande. hur hade sin uppväxt sett ut utan denna charmiga man?

17.13

jag ska åka ut en sväng och kolla på fotboll senare iaf, enbart för att träffa olle, det var så himla länge sedan och jag saknar henne super mycket.
idag har vi ju haft nationella prov i engelska a, gick väl ganska bra men ämnena sög. så hade jag också muntligt framförande på svenskan och sedan naturkunskapsprov. och fredagar ska vara slappa. glöm det!
helgen ser inte så rolig ut, blir att jobba imorgon 9-14, plugga och sedan spela match på söndag. kanske åka till norpan och se svenska cupen om jag hittar någon som ska åka bil in.

hade världens mysigaste dag igår. fick vara lat och ligga i V's säng superduper länge :)

20.28


elin jag klarade uppdrag nr.1!

17.37


onsdag är det idag, och jag ska ta bussen till norpan om 15 min. sovmorgon imorgon ju så det blir att dra till V som slutar att jobba vid 19. mys på det. men tyvärr måste man plugga också men det gör jag nog på bussen eller tåget om jag inte somnar vill säga

20.37

1. snyggt linne som jag investerade på hm
2. ett nitarmband har jag införskaffat mig då mitt gamla är totalt försvunnet
3. min älskande plunta jag köpte på urban outfitters när jag besökte storstan
4. gårdagens outfit








19. Långfredagen

Bilderna från långfredagen kommer nu. jag vet att det är lite sent men det får man tåla. kvällen var ju inte världens bästa precis men vi kom hem hela. iaf jag men jennie vet jag inte...

j var superpepp som vanligt, not! men snygg var hon!

"alltid" pepp

det var jennie och hennes vän på spårvagnen

11.02 Helgen

lite dåligt uppdaterat denna helg men jag har helt enkelt inte haft någon tid för att sätta mig vid datorn och skriva.

fredagen var först as seg i skolan och kändes superlång, sedan blev det att direkt efter skolan ta bussen till norrköping och sedan fortsätta min resa till mjölby. superhärligt väder med strålande sol var det när jag kom fram och det blev en sväng på systemet för Vikkan medans jag väntade på att vi skulle dra oss mot loka hyllan på ica. på ica träffade vi Daske som jag inte träffat innan men vetat i säkert mer än 2 år vem det är så det var ganska trevligt. vi drog oss hemåt mot grönlund och det blev en väntan på att våra maggar skulle börja kurra så vi kunde åka och äta. det blev någon kebab tror jag och jag fick as ont i magen för tt jag åt för mycket. annars spenderade vi kvällen framför tv'n i sängen. super mysigt men jag måste bara säga att kill bill filmen är sämst. man fattar ingenting och mitt i filmen kommer det massa tecknat.

lördagen började med att jag vaknade vid kvart över sju och inte kunde sova för att jag var osäker om Vikkan hade ställt väckarklockan. så jag låg vaken tills jag trodde den skulle ringa. men donken hann ringa honom innan väckarklockan. efter ca. 2 timmar färd med både pendeln och bussen var jag hemma. då var det dags för storstädning och efter det A-lagsmatch. det var deras seriepremiär i div.5 mot hageby. det slutade med att A-laget vann med hela 5-0. och vi kikade in deras serie på kvällen och dom ligger in etta i deras serie, förstå dom spelade div.6 förra året. hehehe, men det är ju bara första matchen med. efter matchen blir det grillning med kusinerna. det blev sedan robinson och lite hoppande på studsmattan. blev ganska tidigt för min del för jag hade sprängande huvudvärk och as ont i halsen. så det var god natt för min del strax efter 10.

nu är det söndag och jag vaknade upp med att det var värre i min hals. det här är verkligen inte min dag plus att idag har vi våran seriepremiär med damlaget. det känns skit nu när jag fått en given plats i laget. man får hoppas att jag klarar av det och att det går bra för oss. nu peppar jag upp mig med gamla håkan hellström låtar. det kan inte bli en bättre upp peppning.

21.49

nu har jag sittit här i ungefär 55 min och försökt komma på vad jag ska skriva. men jag finner inga ord.

jag är trött i mina fötter
jag vill till mjölby nu
jag längtar till helgen
nu ska jag sova

20.45

just nu är jag trött på nästan allt och alla och jag stör mig på massvis med människor. så låt mig bara vara och håll inte på, jag är så irriterad på allt och ingenting så jag vet inte ens varför jag skriver det här.

12.19 Call on me

snart kommer min älskling hem till mig!

11.29

nu är blandade känslor, jag vet inte om den här påsken var den sämsta eller om den var helt okej. egentligen hatar jag påsk, man äter bara godis och massa mat. man kan ju säga att jennie och jocke var min räddning.
nu sitter man ensam hemma vid en ganska så främmande dator pga att min älskling är i stugan. hittade ingen bra musik så idag blir det att lyssna på p3. och det är inget skit precis. match i kuddby imorgon kanske, hoppas det för att jag vill inte sitta hemma.

22.48


för lång?

22.24

hahahahaha, har haft två händelserika dagar nu! igår begav jag mig till mjölby för att hälsa på min lille vän. och så fort man tar fram kameran ska han göra sina små tricks, det slutade med att han slog i taklampan och ramlade in i ölflaskor. hahahahahah, men kortet blev bra. sedan blev det lite godis och annat helvete som gjorde att jag bara ville kräkas.

hahahah, vaknade upp ganska idag och var super sprallig, satt på golvet och skrattade för mig själv för att reta Viktor som låg kvar i sängen och halv sov. jag hade förvarnat honom dagen innan att jag skulle väcka honom tidigt, det blev att åka til norpan för min del och shoppa med Jennie, för min del blev det ingen shopping men för J blev det desto mer.

nu har jag varit hemma x antal timmar och under den tiden har jag sett på det där japanska/svenska programet som carolina gynning leder på tv4. skapligt kul men jag ville inte att Tore skulle åka hem. jag har också hunnit med att sova i 1½ timme och nu ska jag leta kläder tills imorgonkväll. då står det ju nämnligen party på schemat!

17.26 Yo



Ha en trevligt kväll alla människor! nu far jag mot söderköping och vet inte om jag kommer hem inatt eller imorgon.

10.27

godmorgon! solen skiner idag med. jag blir verkligen glad och positiv när vädret ser ut såhär. idag ska man troligen sola en del, kanske utomhus men annars i solarium då.
nu ska jag sätta på lite parken eller almedahl och sedan gå ut i solen.

kolla förresten våran snygga artikel om irland här.

21.53 Dinnergirl

blir att cykla mycket idag. linnéa och jag cyklade först till ica och köpte glass sedan upp till statiol och vände ner till ica igen och sedan upp till kyrkogården och en liten omväg hem vid masten. härligt var det må jag säga. imorgon vet jag inte vad man ska hitta på under dagen, på kvällen blir det iaf movietime at örjan i sörping. får se om några uppskattar min filmsmak :D
blev tyvärr inga bilder från idag men får hoppas på att jag använder kameran flitigare imorgon

13.43 Sunshine



solen skiner och snart ska jag sätta mig på cykeln till Linnéa. dagen's kommer senare efter den långa cykelturen. ciao

20.46

en liten lista över min vecka som kommer:
Måndag: möte halv fyra, sedan vet jag ej
Tisdag: öppen för förslag, kanske stan, träning
Onsdag: öppen för förslag
Torsdag: träning
Fredag: party?
Lördag: södra finnö
Söndag: öppen för förslag

11.58 Music


finns det någon finare låt?
Håkan hellström - Kärlek är ett brev skickat tusen gånger

21.51


dom enda inköpen jag gjorde på irland. jag kan ju säga att irlands mode inte är något att hurra för. men jag lyckades få hem en söt klänning, ett par rosa brillor till mig själv (köpte även rosa till Jennie och både blå och svarta till syster) två hårband där det ena är träpärlor på och det andra är något broderatmönster och ännu en väska.
jag har funderat ett tag och det kanske blir så att man kommer sälja lite kläder jag inte använt eller känner att jag inte behöver. min jeansskjorta från bikbok är en sådant köp. jag köpte den nog för att jag behövde köpa något för stunden. nu känns det bara onödigt men jag vet inte, funderar vidare...

19.10 Bilderna

Nu kommer irlandsbilderna, enjoy!


 


bergsklättring (Y)



shopping runda nr.1

Garlic fotboll

bowling time!

I was the best



gruppbild nr.1



gruppbild nr.2. hos presidenten i dublin

President Mary McAleese var väldigt trevlig må jag säga

det där bordet har en rolig historia bakom sig xD



fanny var lite trött när vi åkte till belfast i onsdags

läskigaste parisehjulet ever!





jag är skridskoprinsessan! :D


up in the air

17.03


minnerna väcks. jag saknar dig!
across the universe

16.29 Love has left the room

är det bara jag som har fått sommarkänslor?! vaknade och ville bara ha på mig shorts och jeansjacka. det blir en lugnkväll tror jag. ska inte dra iväf någonstans eftersom jag har match imorgon vid 2. det känns lite sådär eftersom jag saknar vissa så oerhört mycket så ville jag bara åka och vara med dom men nej. kanske åker imorgon framåt kvällen eller på måndag eftermiddag. nu ska jag slå på en film på datorn och bara vara.


00.37

 
efter midnatt förvandlades jag till en indian och jag gillar det verkligen.


16.45 Ireland4

nu har det varit 2 dagar med shoppingturer. det blev inte sa lyckat igar nar vi var i dublin. kopte ingenting och var allmant nere. vi traffade irlandspresident och jag fick inte fram ett ord nar jag skulle halsa. pinsamt sager jag bara!
idag var vi i belfast och da blev det enbart att ga runt pa stan. om jag far saga det sjalv gillade jag mer belfast an dublin. idag kom jag hem med en vaska, en present till syster och lite harband. helt okej tycker jag nog anda. om man tanker pa att 6 grejer som jag kopte kostade 8,23 £, alltsa 104 svenska kronor.

saknar dig J. imorgon aker jag hem till sverige igen och jag har fatt reda pa att det ar soligt och 15+ dar hemma. perfekt sager jag bara!

RSS 2.0