31 januari - Sverige är för litet

såg ni på svt's popcirkus för någon dag sedan? gjorde ni inte det så missade ni när Markus Krunegård spelade sin nya låt fel på hjärnan. Blev helt galen när jag hörde den för låten var sjukt bra och för kanske fem minuter sedan såg jag reprisen. om jag inte har helt fel så kan man se hela programet eller bara höra låten på svt's hemsida eller helt enkelt se klippet på youtube.

1+1 blir 11
du och jag funkar bra

19.10


love!

I dreamed of summer sex with you


jag är kär i shortsen!
idag har jag faktiskt åkt fyra åk. men det gick inte så bra, fortfarande för rädd för att släppa loss och bara åka. jag måste säga att jag är en dålig planerare och det måste jag bli bättre på.
igår beslutade jag mig för att jag verkligen ska till P&L oavsett vad som än händer. så jag måste spara pengar, pengar till både Irland och p&l. herrejäklar vad jag är pepp. se kapten hellström! hoppas det bara blir av bara, festival måste det bli iår.

29 januari - Top gun

plugg dag! happy day, not! men jag kan ändå inte göra nåt annat, skadade ryggen ordentligt igår när jag åkte super park så jag kommer nog inte åka mer den här veckan. så idag blir det plugg och film tittande, troligen sova med. sov kanske fyra timmar i natt och det slutade att jag fick sova på soffan för att min rygg säger emot. förutom att jag har ont i ryggen så stukade jag min vänstra tumme och slog i svanskotan lite grann. men enligt vittnen som såg mig och hjälpte mig när jag låg där däckad så var mitt hopp snyggt. det var det första jag hörde och jag skrattade till.

nu blir det att se vidare på coyote ugly och sedan skriva en filmanalys.

21.18


mitt hår är livlöst, cut!
vem är tore?
blommigt täcke & en retsticka

27 januari - Hårt godis

sjukt seg och trött efter dagarna i backarna men härligt är det! men jag har det inte ledigt utan idag står det plugg på schemat. påtal om nåt roligt.. hahaha så gick majas pjäxor sönder i söndagskväll när hon stod vid liften. så det blev inget åk den kvällen för henne. själv har man utfört ett extremt muskelkrävande åk idag. skulle ta en liten roligare väg till trollskogen så hamnade jag offpist och mitt i skogen. jag var helt ensam i skogen med mer än en halv meter snö varav det översta lagret var nysnö. härlig utmaning, klarade mig också även att jag åkte in i en gran och att jag rispade upp lite av mina skinnvantar.
en till positiv sak som hände idag var att jag fick ett sms från Julia där det stod att jag och Lovisa ska till Irland. yeeeeeeeeah!

allt gick sönder

22.01

innan det ljusnar åker jag
nu väntar sömnen
bonne nuit

24 januari - Fuck you & you & you,you,you!

serrer enfer!
just nu vill jag bara bort, bort från familjen, bort från nästan allt och alla
vill flytta till eget, skaffa lägenhet någonstans och bara vara.
fixa ett staffli och bara måla ner känslor på duk
så håll mig hårt, håll mig älskling nu..

23.41


bonne nuit!

22.51

besvikelser och trötthet
en textrad i huvudet
"damn, I wish I was a lesbian"

au revoir!

Stay with me honey


fortsätter med musik från p3 guldgalan.
john ME feat amandra jenssen - Love is my drug

23 januari - Vad ska vi göra med Henry?

jag kan inte berga mig tills våren och sommaren kommer. jag har bestämt att det blir minst en festival, varje sig hur jag jobbar i sommar, jag ska bli lerig och trängas. jag har en viss dragkraft till att åka redan 28-30 maj på siesta! i hässleholm. dom har redan ett gäng bra band/artister klara som t.ex. markus kunegård, eldkvarn, parken och nordpolen. ska bli intressant och se vilka mer bokningar det blir. om antingen timo eller billie the vition and the dancers blir klara för siesta! så åker jag, oavsett om jag åker ensam eller inte. vill ha på min jeans shorts, stor tisha eller ett coolt linne, brillor och såklart stövlar. kan det bli mer festival eller?

Hello Annika Norlin


Hello saferide feat detektivbyrån - Anna

22 januari - Microsoft

jag är inte pepp på något längre, inte pepp på fjällen, inte pepp på fotbollen och inte pepp på skolan. blir bara frustrerad och irriterad över allt och alla. och nu ska jag packa kläder till fjällen, hur kul och lätt är det på en skala? det är nog ingen som kan tänka sig över hur mycket grejer jag kommer ha med mig. det mest positiva är att jag har min dator med all musik, ska försöka övertala om att ha med mig högtalarna. dom tar ju inte så stor plats och jag behöver bra ljud!

22.09


Det gör inte ont att få skiten i sig
Det gör inte ont så länge du är med mig...

20 januari - Den vackraste stunden var för någon månad sen

dom här dagarna har gått fort och jag har tänkt väldigt mycket. så mycket att jag inte har kunnat sovit på nätterna. idag tog jag mig själv lite ledigt från skolan och drog in till norpan med J och linda. det blev inget nytt man kom hem med för att h&m hade 4048392 personer i kö och bara 2 personal på hela h&m i kassorna. det får bli att köpa grejerna imorgon innan man drar till V. jag bestämde mig tillslut idag.



nu är det  Pete and I.

Hjälp!

ibland har man beslutsångest! 

Pete

eller Maxwell?

18 januari - Vilken dag

snacka om att jag har gjort mycket idag. jag har först och främst pluggat! hör ni? clara har pluggat. skrivit klart en recension, skrivit en krönika och en engelska sammanfattning. jag har dessutom varit ute och gått två gånger idag. först runt viken med mamma vid ett tiden och sedan med Linnéa vid fem ungefär. kallt men härligt har det varit. nu hade jag tänkt att ta en varm dusch innan sprint staffetten på tv'n börjar.

blondinbella och lykke li

har ni missat bloggbråket mellan katrin, gynning och blondinbella? hahaha, det är så jäkla kul att titta in på blondinbellas blogg ibland alltså. om man kollar på bilderna efter let's dance igår så ser hon exakt likadan ut i fejset på alla bilder. jag skrattade sjukt länge igårkväll när katrin skrev om blondinbella. hon la också in en bild där hon verkligen är orange i ansiktet. hahah, jag orkar inte skriva mer om det här kändisblogg bråket för jag skrattar ihjäl mig...

p3 guldgalan var bra, bra musik och det var bra artister som vann. ungefär dom jag röstade på. hahah, lykke li's talare(hon var inte där) läste upp en lapp hon hade skrivit och det var skitkul för hon tackade för att hon vann för årets pop och han sa massa om pop och helvete men hon vann inte ens det priset, hon vann årets nykomling. snacka om miss!

13.59

jag: jag kanske ska till irland i mars
jennie: vad ska du göra där? valla får?
jag: hahah, nej. det är några från estetare/språkare som ska dit med skolan
jennie: jaha, och valla får?

hahahahahahahaaa

17 januari - Plugghelg

godmorgon alla! idag är det lördag och solen skiner. härligt men själv ska man sätta sig och plugga ganska mycket. har ganska mycket att göra som ska vara klart på måndag. men jag ska ta det i små omgångar. inte plugga sönder mig direkt.

jag satt faktiskt uppe och skissa/rita lite i natt. här ser ni två av dessa skisser/teckningar. kan ju säga det också att allt är förhand och jag är sämst på raka sträck därav det snéa i bilderna. jag är verkligen ite så bra men det är avkoppling.
 

00.21

här sitter jag med ett glas vatten och lyssnar på babyshambles. var nyligen uppe och städade lite lätt i min garderob och plockade upp kläder på golvet, då iklädd mina nya frans sandaler. fortfarande ligger det underställ och massa strumpor på golvet, det får jag plocka upp imorgon och gå ner med det till tvättmaskinen. nu ska jag fylla på mitt tomma glas med ännu mer vatten och sedan göra lite ryggövningar.

18.22

 

nu är det helg och det ska startas med kycklingsallad, tv-tittande hos J, babyshambles  och parken men framför allt en massa kläder. det skulle sitta fint med vår nu, värme och tunna kläder. istället får det bli koftor och varma drycker.

in the labb

naturkunskap är roligast ever, hahahaha! det är dryt, vi har det typ på engelska och man ångrar inte att man tog någon linje där man inte har kemi,fysik och biologi.

16 januari - "begrav mig"

ta inte rubriken på fult allvar, jag lyssnar på musik och just den texten dök upp när jag skrev början av rubriken. hahaha, det blev några rader det här med.

igår tog jag en tripp till mjölby och till V. mysigt var det och det var mycket chill, lite tv-spel och en liten promenad fick vi också in på mindre än tre timmar. angående tv-spel så spelade vi mario kart på wii. dom där rattarna var ju lite roliga men jag gillar ju att överdriva saker och det resulterade med att jag kom sist! så jag började med en ny stratergi som var att knappt svänga alls och då gick det faktiskt bättre, kom då 7'a. men V var såklart alltid bättre, och kom faktiskt 3'a sista gången.
Nu sitter man då i en datasal med x antal elever och bloggar, elin sitter as långt ifrån mig och vi har planerar hur våra tishor som vi ska trycka ska se ut. det lutar mot the beatles eller något klassiskt. men har du nåt förslag på vad man kan ha på en grå tisha så skriv gärna det till mig!


15 januari - Parken


han är kanske lite väl sönder knarkad men han har ändå en snygg stil och inte är han speciell ful heller.

14 januari - Otur för vissa?

dagarna går så himla fort nu, idag har jag tränat med damlaget. det gick rent ut sagt skit! aja, jag tränade iaf. fick då också reda på när stegeborgscupen äger rum. såklart ska den vara helgen då jag är i fjällen som allt annat. nu är det fan tredje saken. missar cupen, kristia anttila och anna ternheim. det är fan sjukt sämst!

nu ska jag snart sova även att jag har sovmorgon till 12.10 imorgon.
night.

21.31

 
 
gustav, skorna, tishan!

13 januari - Smala "sussie"

hade nästan glömt att berätta min och jennie's tripp till linköping i söndags. vi åkte tidigt! (9.30) på tågperrongen hittade vi en ensam vän som vi plockade upp och fick hänga med oss på resan. Gustav är hans namn och är grymt charmig. väl i linköping blev det lite shopping, jennie köpte en as fin jackliknande tröja med dragkedjor och jag köpte två spets hårband och ett bar frans sandaler till våren sommaren. fyndade dom på rea, kunde inte låta bli när dom bara kostade 120:- när dom egentligen skulle kosta 400:- kap!

idag har jag varit i skolan och dagen gick faktiskt ganska fort. kom hem och bläckpatronerna hade kommit. efter lite flörtande med pappa skrev han ut mitt tryck till min tisha, den blev as fin. nu ska jag nog gå ner och kolla top modell.


11 januari - Blått öga, svarta tankar

har suttit här ett tag och chackat in klipp på youtube från jvm finalen som var i måndagsnatt och det jag blir upprörd är när kanadensiska medborgare inte medger att deras lag spelar fult. det värsta är att dom har gjort massa filmer om sveriges målvakt som blev fäld minst fem gånger under matchen, parodifilmer som har töntig musik i bakrunden. sånt här gör mig upprörd, jag blir rent ut sagt förbannad. visst det är kanada som är de största i ishockey men visa det på ett ärligt sätt då med! varje gång det arrangeras nåt inom ishockey i kanada så är reglerna tydligen anorlunda. inte nog med det, dom tar åt sig allt och skiter fullständigt i alla andra. och nästan varje match kanada spelar försöker dom få en amrikansk domare. men hur fel låter det inte? jag vill se en förändring på detta, kan ingen som sitter högt upp i ishockey världen trycka ner dom och verkligen visa hur dom beter sig? hahaha, kanske inte nåt intressant inlägg för vissa men jag känner bara att jag måste få ur mig min ilska någonstans. jag säger som några användare på youtube skrev "hockey is the only thing you canadians got and we swedish people only have abba. cant say which county whose more depressing"

21.51


99% av mitt tänkande handlar om dig
och inte om mig
Det är sant
Det är sant

17.05

jag har tråkigt men då är det bra att jag har fixat satc-filmen. härligt härligt! nu ska jag äta en apelsin och sedare ska jag till jenniepie och se wallander. ska gå ner och kolla hur våran skrivare mår nu så kanske det blir en tisha gjord idag om jag har riktigt tur.

10 januari - Lördagsgodis

 
det snurrar i min skalle

00.27

kom hem ganska nyligen från jenniepie, sett på let's dance och lite o.c. har inte så mycket att skriva om idag, det suger lite men jag kan meddela för er att jag har städat mitt rum. har inte gjort det sedan någon gång innan jul och jag fick ett "hot" sms av pappa idag att jag verkligen var tvungen att städa. så nu ligger det inte ett enda klädesplagg på golvet.

------------------
måste skärpa mig
47 40 28!

20.17


jag bjuder på denna bild!
nu är det vinter och kyla och då åker pälsmössan på.
härligt och mysigt tycker jag.


8 januari - Badmodells-Timo

nu ska jag kortfattat berätta om gårdagen och hur denna dag har sett ut. igår åkte jag ju till V. gick till hans jobb och åt innan han slutade och det var så att han hade gjort min mat, duktig är han. haha skämt åsido! åkte hem till honom och såg på grammisgalan och när håkan vann blev V helt galen, hahaha ni skulle sett honom. och jag sken upp som en sol när timo syndes i tvrutan och när han sjöng så smälte hela min kropp. men det blev så att jag stanna där över natten för jag kunde ju inte åka hem mitt i grammisgalan.
vi vaknade vid nio tiden och då kom bella in och pussa på oss. åkte till station och tog tåget till norrköpnig vid tio och där fick jag vänta så jag passade på att investera mig två tishor och papper till att trycka på dom tishor jag köpte. åkte till skolan då vi hade slappa lektioner och jag fick faktiskt mycket gjort och dagen gick snabbt. nu ska jag försöka städa upp lite i rummet och sedan vet jag inte vad som händer.

hittade världens charmigaste bild på timo när jag försökte hitta en bra till att trycka på min grå'a tisha.

grrrrrr!

7 januari - Gårdagen

skrev ju inget igår och mest berodde det på att jag var helt slut efter dagen som hade gått. det började med att jag gick och la mig i förrgår vid halv elva och gick upp vid halv två och såg jvm finalen. enligt mig tycker jag canada spelade fult och är oerhört överskadde och skrytiga. och publiken var i vissa stunder töntiga men aja, matchen slutade med förlust då som ni kanske vet för sverige med 5-1. då var klockan kanske fyra och jag skulle sova i en och en halv timme innan jag skulle upp igen för att dra till linköping och spela dm inomhus. jag sov inte ett skit så på vägen in hade jag överskottsenergi och det hade jag de två första matcherna. på vägen i till linköping så satt jag förresten och tittade på stjärnorna hela vägen tills det blev "molnigt" utan ett enda moln, hann med att se två stjärnfall mys!
rent statistiskt sätt så gick det inte så bra för laget på dm, två oavgjorda och fyra förluster. men vi fick den svåraste gruppen och jag är nöjd med hur jag spelade matcherna utom den sista då jag var helt slut, man blev verkligen sliten av att ha spelat 6 matcher ( jag och olle,vårmålvakt var dom enda som spelade alla matcher). dagens slutade iaf med att man kom hem med att båda läpparna var uppsvullna, stort brännsår på väster knä (konstgräsets fel), en öm tå och en värkande vänster hand(blev stämplad).

sandra i laget stog iaf för gårdagens citat.
jag: jag är kissnödig, nu har jag säkert varit och kissat 5 gånger! det är för jag har druckit loka
sandra: jag har inte varit och kissat sedan förra gången
hahahaha, efter ett tag kom hon på att hon sa fel och rättade sig själv
sandra: hahaha, jag menade att jag har inte varit och kissat sedan innan våran förra match

nästan alla i laget står på mittenplanen och trixar till varandra och linda gör en as rolig spark
jag: hahahaa, du är ju som en häst!
hilda: haha, horselover_93...
jag: _xxxxo
efter en stund då vi hade sagt samma sak kanske tio gånger mist så kommer sandra
sandra: jag hette _horselover_ på lunarstorm
hilda och jag brast verkligen ut i skratt, vi låg ner på planen och sprattlade med benen för det var så roligt

20.51

 


innan sommarn så kanske jag blir ägare till ett par ray ban brillor. ska nog investera mig dom till vänster, dom till höger har min far som jag lånar lite då och då. jag är super pepp på sommaren09 och jag hoppas det kommer innehålla mycket skratt och mycket sol.


Nyårsbilder08

Tänkte att det är på tiden att lite nyårsbilder kommer in här på bloggen. enjoy!
 
 
   
fick inte så många bilder och jag var ju bara där till stax innan tio så. men jag var glad (stundvis) och full. men tolvslaget var mysigast och natten var ung.

18.32

 

kan man tänka sig! jag gick ner för att hämta fotbollsväskan och fotbollsskorna när jag hittar min borttappade klocka (den längst ner på bilden). som en liten solstråle sken jag upp och nu har jag tre klockor som jag kan använda. jag tappade klockan då vi hade basket tunering i skolan (trodde jag iaf) men det konstiga var att jag kollade i den väskan säkert tio gånger men hittade den inte, så låg den precis rakt fram när jag tittade i den. märkliga saker händer och nu är jag glad. gillar att hitta mina borttappade saker.

18.13

sitter här och inte riktigt vet vad jag ska göra även att jag har as mycket att göra egentligen. jag måste fixa min fotbollsväska tills imorgon för då smäller det verkligen och jag borde också städa mitt rum lite, men bara lite. så måste jag sova en stund också för inatt är det ju jvm final och det måste man ju upp och se på. jag skiter i att jag ska iväg kvart i sju på morgonen efter och spela dm. hockey är en bra uppladdning. haha, nej nu ska jag fixa mina fotbollsskor.

5 januari - Springtime


lite godbitar från h&m och ellos katalogen som jag troligen kommer införskaffa mig. jag längtar som attans till våren nu

23.35


min lilla knäpp ledde till att jag tillslut färgade håret mörkare. är faktiskt nöjd nu när jag precis har färgat det. även att jag har färgat det mörkare några gånger tidigare.

4 januari - Träningspass 3

idag har jag inte gjort så himla mycket, tränat till kvart i tolv kanske och sedan bara segat. sedan har jag funderat lite, borde jag åka ner och köpa hårfärg och sedan färga det ikväll? det vore härligt med lite förändring nu och sedan så är det alltid kul om folk märker det direkt och säger någon rolig kommentar. det har jag funderat på mycket i eftermiddag och jag har också funderat på om jag ska åka till norrköping imorgon och köpa enfärgade tishor och tryckpapper. vill göra lite egna tishor nu till vårterminen. hahaha, fan jag kom på att jag borde göra lite skolarbete men nej! det är lov och det kan man ta en annan gång! planering clara. haha

Gamle svarten


doldisen i mjölby, Robert Larsson. 2007 sjöng han gamle svarten och blev känd i mjölby som idol robert xD

3 januari - Värken

vaknade vid kvart i nio och hoppa med full fart upp ur sängen för att dra till bussen strax innan halv tio. färden mot mjölby hade startat. när jag klev på pendeln i norrköping så jag var super trött men icke kunde jag sova, för vid linköping steg 59490 stycken joham palm fans på och pratade högt och hade sig. usch, väl i mjölby så hade jag bestämt att inte berätta för viktor att jag var påväg hem till honom för då hade han med säkerhet kommit och hämtat mig. så jag började traska, och jag kom faktiskt ganska långt innan han frågade om han skulle hämta mig. även att jag svarade att jag ville gå och att det var as härligt väder att gå i så hämtade han mig. blev att byta lite kablar till hans wii innan vi drog oss mot idolyran. och idolyra var det, för att citera en mjölbybo vid namn viktor " jag har aldrig sett såhär mycket bilar och folk i mjölby i hela mitt liv" hahaha, det var skit mycket folk. johans fans stod längst fram såklart och skrek med fulla halsar och längre bak där vi stod var barnfamiljerna med sina barn på axlarna i hopp om att barnen skulle se något. även jag sa en liten rolig grej när vi var där, för dom uppträdde på något torg och mitt på torget stod en gran, så hoppa min kommentar ut från munnen " kunde dom inte huggit ner granen tills idag eller?" jaja, vi såg ingenting men vi såg "gamle svarten", den dolda idolen som kommer efter johan i mjölby. hahaha, vi åkte iaf hem och åt pizza sedan spelade V wii och jag somnade nästan i hans säng. åkte hem och nu har jag sett på ishockey på canal+. blir att sova tidigt ikväll för min del, super trött och jag har dessutom träning imorogn klockan tio. härigt härligt!

2 januari - Träningspass 2

idag har det hänt mycket. försov mig så jag missade bussen som jag skulle ta in för att träna så det fick bli nästa som gick vid elva tiden. så kommer vi till gusum då vi krockar med en annan bil, eller vi kör och bilen kör ut från en korsning och ser inte bussen och kör in i sidan av bussen. så det blev att vänta till en annan buss kom och hämta oss för att den ändra blev ju skadad. kom in till centralbadet då lovisa, elin och jag tränade och åt sallad. härligt var det och vi avslutade dagen på skafferiet där jag tog en chailatte. nu har jag varit hemma ett tag och jag har nu sett klipp frå youtube då timo åker ut i körslaget (har inte kunnat se det innan för jag har varit så arg) och jag grät som en litet barn. tur ändå att jag inte såg det på tv'n kvällen han åkte ut, tror att V med familj skulle skrattat åt mig då. hehehe.
imorgon blir det tidigt upp för att dra till mjölby och se johan palm och de tre andra top3 idolerna. hoppas på att anna-lisa kommer vara där, vill ju se henne live!

fortsätter att rekommendera ännu en Timo Räisänen låt, den är från hans nyaste platta ...And Then There Was Timo och heter I got you babe

23.39


nog en av dom bästa låtarna just nu enligt mig! timo räisänen - don't let the devil ruin it all

1 januari - Nyår

ska börja att berätta att 2009 inte kunde börja bättre för min del. jag är glad och har enligt mitt horoskop turdag, tror också jag har det. det blev party i norrköping med tjejerna på kvällen och senare drog jag vidare till V vid tio tiden och firade tolvslaget hemma hos honom. jag säger bara det att oavsett hur resultaten visade var jag bäst på bowling när V och jag spelade det på wii. en sak till, ölspel är ingenting för mig!

fler bilder kanske kommer senare


RSS 2.0