30 september - Alla dessa :@


kul att denna bild är en månad gammal och att jag inte känner igen mig själv.
just nu är jag fruktansvärt trött, vill sova men är i skolan och vid klockan sex ikväll så ska jag inventera på jobbet. blir nog en sen kväll. jag hatar livet vissa stunder men då tänker jag på dig och då får jag alltid ett leende på läpparna.

30 september - EstetClara




nu ser jag mig själv som estetare, välkommen EstetClara!
både kanske skriva till här att jag vaknade 20 min innan bussen gick imorse så jag är inte så nice idag kan man ju säga. men jag lever och skolan är slapp just nu iaf.

idag har jag på mig detta!
randig tisha från h&m
jeans skjorta från kupan
halsduk fått av min moster
tights från h&m


nice as hell


snyggbilder vill vi har mer av!

29 september - Inköpningslista


här är troligen mitt kommande inköp.
en skinnjacka i mc-modell från ellos. as snygg. borde tacka jennie som tipsa om den.

29 september - Poesi och bild

Snart har vi svenska, hipp hipp hurra. not! har inte gjort nåt framsteg på mitt poesi häfte och det ska vara inne den här veckan. shit, vad duktig du är Clara! men vafan, källförteckning kan jag skriva fast det är inledningen jag tycker är svår. hur ska jag skriva den? ajja hoppas jag löser det. du delas det ut papper hej

28 september - Mys i rummet

jag vill tacka little marbles, Lasse Lindh, Anna och framför allt Viktor för en as trevlig och mysig kväll. en bra kväll som jag inte upplevt på länge.

idag har jag varit och myst i jennie's säng. vi har sett på grease och wallander mastermind. nu har jag suttit hemma här ett tag och nyss tände jag ljus i mitt rum, skit mysigt. nu ska jag ligga och lyssna på håkan hellström och bara mysa.

27 september - Godmorgon miss sunshine


alla har nångång vaknat och frågat sig själv hur man ser ut.

11.22 är klockan nu, ska platta min lugg och klä på mig lite mer och sedan åka och se på A-laget mot steget. sista matchen, avgörandet om vem som vinner serien. mycket folk och förhoppningsvis bra fotboll. ikväll blir det lasse lindh och smk med Viktor i norpan. pepp som attans nu.


26 september - Goodnight sweetheart




jag är bra på att vara själv, men usel på att vara ensam
oh jag känner mig bara så jävla tom ibland
jag klarar mig aldrig ensam
jag klarar mig aldrig ensam


flashbacks från 2/6-06



det är Lasse Lindh och låten är varje litet steg

26 september - Klick!


dagens positiva:
jag var relativt pigg imorse och stressa inte
det är helg
vi slutade tidigare för vi slog ihop projekt och matte
hämtade biljetterna till imorgon

dagens nevativa:
skolans taco är den äckligaste jag ätit
ingen mataffär i viken har ben & jerry's
var tvungen att ringa lillen och säga att mitt lår inte klarar morgondagens match
har inget att göra ikväll + inget på tv

25 september - Lönedagen


såhär såg man ut när man var sjuk! hela dagarna.
då gick jag mest omkring i den randiga tröjan man ser litegrann på bilden som jag köpte på h&m's pojkavdelning för två år sedan.

25 september - Oaktiv jävel

varför är jag inte aktiv? man borde ju tycka nu när man har varit sjuk att man borde bloggat mer men nejnejnej, verkligen inte snarare tvärtom. när jag har kommit hem idag från skolan så kommer gårdagens bilder iaf in på bloggen. så hihi, har inget mer vvettigt att säga mer än att Simon åkte med bussen idag, första gången sedan han bröt benet. eftersom jag också har varit sjuk i tre dagar så har jag inte sett honom innan på bussen heller.

Jennie, hoppas verkligen inte att du har halsfluss. tänker bara på konsekvensterna ;D

23 september - Bli mina, snälla?

hittade några super snygga saker på tradera förut som jag bara vill ska bli mina. kolla in bara lix.


den är väskan, man ska inte ljuga så jag kan inte säga att jag inte älskar den.


den här fina koftan. hög höstmys faktor på den.


snacka om att jag har missat en snygg halsduk/scarf på monki.

23 september - Förlåt

blev lite fel igår, jag blev sjuk och åkte hem från skolan. jag gick och la mig direkt och så väckte min mamma mig vid sju. jag frös som attan och orkade inte stå på benen. så det var nog därför jag inte skrev något mer igår. så jag sov bort nästan hela kvällen också, för jag tog mig faktiskt in till tv'n och där sov jag ju. nu ska jag leta fram en bra film och bara mysa för mig själv.

22 september - Svenska dikter

jag sitter i någon datasal. skriver lite skit och gör typ ingenting. kollade nyss in Kent's hemsida och jag vill verkligen ha en I love KENT tröja. kom på en grej nu helt plösligt, måste fixa det när jag kommer hem. något nytt för idag är att jag har idrottsprofil idag och slutar vid halv fem. mys, NOT! även att man får ta bort tråkiga ämnen i två'an.



här på bilden ser ni min linjeteckning som jag gjort om i photoshop, inte riktigt klar och man ser lite småfel överallt menmen.

21 september - Aj!

vaknade vid tre tiden inatt och inte lkunde somna om, kul.. NOT! sedan somnade jag om efter någon halvtimme och vaknade sedan vid nio. blir att försöka resa sig ur sängen men mitt vänstra lår/ hela benet sa ifrån. kom hur som helst upp efter tappert kämpande och då var det dags för att bege sig mot Grännäs IP och se på B-lagsmatchen. ingen rolig match tycker jag nog inte, det blev visseligen seger till viken men det var kallt och lerigt. efter slutsignalen åkte jag hem till jennie och chillade lite, vi såg på fröken sverige och drack cola. sedan råkade vi slå över på barnkanalen tror jag det var för det var iaf min vän percy's magiska gymnastikskor. drog hem och åt lite innan jag och min mor stack till gusum för att se på Damlaget. det blev tillslut seger med 2-1 men i halvtid stod det 0-1 till waria. nu de sista timmarna har jag spenderat på att leta fram bra låttexter till vårat svenska arbete, där mitt handlar om ensamhet och kärlek.
Nu ska jag se på tv och sedan sova. lite off på bloggen idag känner jag men jag har haft fullt upp.

20 september - That's what friends are for



jag kan seriöst inte sluta lyssna på den, den är så himlans bra och man får nästan tårar i ögonen när man hör den. nu ska jag lägga mig ner i sängen och se på pretty woman. mysfaktor 400.

lörDagen's




idag har jag haft på mig:
randig oversize tröja - mammas
mjukis byxor - adidas
klocka - fått av pappa

20 september - Vy från ett luftslott

Dagens positiva:
vi slog serieledarna med 2-1
inget bensinstopp med moppen
trevligt besök hos dennis, där jag nu sitter och skriver
A-laget vann.

Dagens negativa:
jag har förvärrat min sträckning i bakrelåret
jennie ska på kräftskiva (även att det är kul för henne, men inte för mig)
jag kommer vara hemma ikväll
kommer inte kunna spela Damlags match imorgon
har ingen ork för att plugga.

Festival till pokemon

kvällen spenderade jag tillsammans med Jennie. länge sedan jag var med henne nu, och jag har inte skrattat så mycket denna vecka som jag har gjort ikväll.

vad gjorde vi då? vi kollade på wallander-Jokern och sedan Festival. Vi kollande på idolklipp på datorn och drack loka. vad sägs om det? riktigt nice, nu ska jag snart sova men jag måste lyssna lite mer på Håkan innan. God natt!

19 september - Bensin stopp


aldrig nöjd, jag blir aldrig nöjd! - Veronica Maggio

19 september - Bloggaren i mig

Nu är den väckt, den lilla bloggaren i mig.

matteprov idag, gick väl bra men vad ska man säga. typ hoppas att Örjan lyckades bättre på sitt prov i fysik B. hahaha, du fick jag med mig dig så då måste du läsa det. slänger in en bild från igår för att jag inte har några bilder typ på denna dator hårddisk. nu ska jag ha mer matte, fortsätta lite på provet och sedan gå vidare. Matte <3

jag är faktiskt seriös!

torsDagen's

 
min eftermiddags outfit i soffan såg ut såhär:
Svart killtisha - Cheap monday
randiga boxertrosor - Björn Borg

18 september - Nothing hill

en månad av helvetet har gått...

visseligen är det ganska kul ibland, iaf nu i mediekommunikationen, estetisk verksamhet och estetisk orgientering. men i övrigt, döööö. just det matten är alltid rolig. ja, jag vet att jag är nörd men jag gillar det. vid lunchen idag gick all kraft ur mig och när jag hade sjukanmält mig så hade precis bussen gått. så jag fick ha lite matte med en timo-liknande vikarie som är snygg eftersom han är lik timo.  sedan åkte jag hem och la mig på soffan med mitt fluffiga täcke och såg på Nothing hill, men eftersom jag var utmattad så sov jag. ( det var faktiskt meningen så jag valde en ganska seg film men julia robers är underbar!)
nu sitter jag här och jag ska snart åka och träna lite smått, se hur min sträcktning ligger i när jag springer och leker med bollen. jag får faktiskt inte missa matchen som är oerhört viktig på lördag, tallboda hemma. tallboda för er som inte vet är dom som ligger etta i våran serie och vi ligger och köpar för en tredjeplats. vi ligger just nu på fjärdeplats men dom som ligger trea har bara en poäng mer och nu kämpar vi järnet för tredjeplatsen.



nu ska jag byta om och dra mig mot grännäs IP.

no one knows you..

jag ler, kanske beror det på att du får mig att må bra
kanske beror det också på att jag är glad över att du vill vara i min närhet
det västa är att när jag vet att jag gjort dig besviken eller sur
kanske du inte vill finnas kvar hos mig längre...

I'm really sorry


17 september - Investeringar

  

idag blev det en jacka från h&m som sagt och två filmer, edward scissorhand och pretty woman. Helt klart två favoriter, nu är det top model.
ses

17 september - Samhällskunskap

ledig idag från skolan = norpan med mor min. jag var på jakt efter en jacka och typ vantar etc. jag hittade en jacka på h&m som jag köpte men mössa och det var desto svårare att finna. jag är såklart helt kär i pälsmössor och tycker det är en av den kommande vinterns stora måste. och gång på gång sa mamma att jag skulle snacka med min mormor om pälsmössor. så jag får väl göra det nåndag. nu blir det samhällskunskap, det vill säga bank konkursen i usa.
pussbye!

onsDagen's


Dagen till ära hade jag på mig

randig tröja - mor min's
höga jeans - cheap monday
flätat skärp - only
på fötterna hade jag mina skor jag fyndade på kupan förra veckan

16 september - Kolla vad man kan hitta på youtube...




två filmer från våran nollning. den filmen när man skulle krypa i fontänen är jag med i, har blå tröja och går i början typ. Andra filmen är då vi vann och drog ner några motsåndare i göta kanal. stackars 94'or som kommer gå på nyströmska alltså...

Dagen's you know..




Dagen's bestod av:
vit killtisha - H&M
grå cardigan - Kommer ej ihåg var jag har köpt den..
jeans - cheap monday
halskedja - min far's


 


16 september - Come sunshine

Vad händer 27 september?
planering behövs

16 september - Var är alla snygga mössor?

 
bilden värmer mig!
jag sitter i 33'an och fryser, vad sägs om lite p3 nu på morgonkvisten? Självklart!
idag ska jag också fixa min blogg lite, så önska mig lycka till ;D

15 september - Engelskaglosor




















Snurra flaskan
jag har aldrig
sanning eller konsekvens
vad vill du veta om mig
fråga bara
jag berättar vad som helst


15 september - Kärlek och uppror

svenska arbete is the shit, NOT! sitter och läser dikter och ska snart börja skriva mina egna. nu ska jag förmedla att jag är en djupmänniska och blablabla.....

Kind

Jag behöver din kind

Din lena varma kind

Jag smeker den

Den lugnar mig

Den talar till mig

Den säjer att jag får

Du ler

Jag kysser din kind

Den blir lite våt

Jag kysser din andra kind

Den har små vita fjun

Den säjer

Att jag ska kyssa dina

Läppar

Dom öppnar sig

Jag öppnar mig och kysser dig

Vi kysser varann länge

Tungorna leker men varann

Jag håller handen mot din kind

Den är så varm

Jag lägger min kind

Mot din

Och så ligger vi länge

Och bara

Andas

- Ulf Lundell


14 september - Digestive och fotboll

summeringen från gårdagen och dagen kan låta såhär:

vann mot lotorp med 3-1
sträckte mig lite lätt i baksidan av låret på det vänstra
åt happy meal för första gången på as länge
somnade hos jennie som då blev as sur på mig eftersom jag hade lovat att hålla mig vaken
har varit ute och gått två gånger
cyklat
varit i norpan och sett Ifk - Helsingborg

13 september - Godmorgon match!

vaknade för ett tag sedan, ska bara göra ett litet inlägg för jag har ganska mycket stress nu. om en halv timme ska vi åka och spela fotboll i lotorp. ska bli en seger annars dör jag, för annars blir det såååååååå jäääävla piinsamt!!! ska ta på mig mina tights och packa väskan nu. uppdatering kommer när jag kommer hem:D

händer ikväll? party någonstans?

12 september - Muffins på matten

jennie du har allvarliga problem! du måste in på rehab redan i helgen, du kan verkligen inte fortsätta på detta sätt, tänk bara vilka konsekvenser det kan få. jag vill bara ditt eget bästa..♥


11 september - Boys don't cry

 
jag är tyvärr väldigt off på internet nu förtiden. ska försöka bättra mig men det är inte alltid det går. imorgon slutar jag vid två och då ska jag och Jennie in till stan, blir nog att köpa sig en mössa och lite annat. vad händer på lördag? vi har match i lotorp vid halv tolv tror jag sedan ska väl jag och Jennie göra något, ensam hemma 22839202. nu ska jag titta igenom historiepappret om ötzi, ismannen. älskar verkligen historia, not!


C.


10 september - Morgonpasset i p3





















Sitter nu här i 33'an och lyssnar på morgonpasset. har läskigt tråkigt och vad ska man göra åt det? göra matte? xD
nevars.. men man fattar ju poängen.

nu spelar dom amanda jenssen på p3. for the sun, love it!

9 september - Estetare is the grej, not!


här har vi snyggve;D
nu ska jag gå på lunch, ju va roligt. nollningen igår var faktsikt kul, vi kröp i fontänen, hade dragkamp över göta kanal, stripplek och massa annat. jag tog bara livet av mig när jag fick surströmming i håret för jag hatar verkligen fisk. ajja, nu ska jag möta min vän snyggve

6 september - Vinst idag igen


nu skulle jag önskat att dom här söta sakerna hade varit mina, för vädret är inget vidare.

Instick!



Timo är en söt liten människa!

5 september - Matte A in my heart

Hade nyss historieprov, herregud vad dåligt det gick. jag känner verkligen att jag inte ens ger skolan en chans. hahaha, ska man verkligen ge skolan en chans? nu sitter jag och Elin i sal 33 och jag lyssnar på soundtracket till across the universe, den absolut bästa filmen jag sett för tillfället. Har haft matte idag med, har det två lektioner till, jag älskar faktiskt matte. Det är ett av dom ämnena jag tycker är kul och intressant.

Chill med jenniepie idag efter skolan, mys!

4 september - Timo in action

måste slinka in här med en as rolig grej jag sa förut.
Jennie och jag var påväg mot hennes mammas och deras jobb vid willys typ i sörping. Så när vi kom till söderköpingsresecentrum så berätta det jag att vi skulle till Frankrike med dom som har franska i vår.

Jennie: jaha, men läser du franska?
Jag: nej, jag läser inget språk.
Jennie: Men vad ska ni göra där då?
Jag: vi ska till louvren...  Där mona Lisa hänger! xD

4 september - Min dag idag!


Godmorgon alla söta! idag väcktes man med tårta och "fin" sång. nu kommer jag alltså snart ut på vägarna med en övningskörningsskylt. hihi, nu blir det duschen sedan kanske det blir lite morgon fika innan bussen och skolan.

byebye cutiecupcakes.

3 september - Only one day

Måste berätta om enpinsam sak som hände för ca. 30 min i matsalen. Elin och jag stod i matkön och väntade så sa jag åt henne att titta på tv'n som var vid borden nästan där vi stod. Så kom det upp att en tjej på skolan fyllde 17 år idag, ganska kul grej må jag säga. Men iaf, då sa jag till Elin typ "hon är så jävla ful, hon som fyller år!" så vände jag mig om och så stod hon precis framför mig i matkön. jag fick panik och dog lite nästan. Hoppas hon inte hörde vad jag sa.

Nu blir det lite photoshop arbete innan filmkunskapen. byebye babypie's

2 september - Turdag?

Idag har jag turdag enligt mitt horoskop.
Idag är det två är sedan jag var på Håkan i norpan.
Idag har jag bakat negerbollar och kladdkakemuffins.
Idag ska jag träna med lillalaget.
Idag fyller Dennis sexton
Imorgon får jag vänta en timme och femton minuter på min buss i skolan...

1 september - Fotografering halv nio


skolfoto idag!
såklart fick man stå och såklart i ett hörn. det är väl femte året i rad. jag börjar bli van vid att stå, hur är det att sitta ner på ett skolfoto? jag har bara gjort det en gång och det var i ettan. hahaha!

på mig hade jag detta:
lånad svart klänning/linne från monki
indianmönstrat linne från monki
vita spetstights från h&m
+ mina bruna kilklackadeskor från skopunkten.


1 september - Fanny banny

Mediekommunikation suger!
reklam suger!
skolan suger!
och jag hatar otrevliga människor på skolan!
nu jag ska skriva min jävla reklamannalys, dö!
jennie sen, top model och en promenad tror jag nog allt!
mitt nya liv börjar idag!

RSS 2.0