23 april - Okänd

Detta inlägg ska handla om den okända människan som har sms'at mig förra veckan. Jag ringde honom anonymt i måndags och han lät som en 17 åring. Sedan skrev han tidigare idag om det var jag som hade sms'at och frågat vem det var. Självklart svarade jag att det var jag och frågade vem han var. Han svarade snabbt och sa att han hette Nicklas. Lite senare sms'a han igen och frågade om det var jag som hade ringt anonymt till honom. Såklart svarade jag ärligt och sedan frågade jag vart han kom ifrån och undrade om han var 17 år eftersom han lät ju som det. Det visade sig att han bodde i Leksand och var 23. hahahhahaha, Det var lite pinsamt men ajja. Fick nyligen en sms av han där han undrade vem jag var då skrev jag Clara "16 år" från Valdemarsvik. Och han svarade typ " hahaha då vet vi:-) hade så bra"

Hahaha då var den mystiska okända flörten över xD

22 april - It's a broken hallelujah

Vad tycker vi om tisdagar? Vi hatar dom. Fast min har varit ganska okej ändå. Det började dåligt då jag fick reda på att jag bara fick G+ på mitt biologiprov. Jag är grymt besviken på mig själv och på resultatet. Sedan lite extra gitarr sak inför musik och bild föreställningen som är nästa tisdag. Jag rekommenderar att gå och kolla på den eftersom jag är med. Hahahaha, good joke. Vi älskar snack på so'n men våran vikarie gillade det inte. Men vi skiter i henne för hon är sur och jobbig.
 På syslölden kom inte jag och min symaskin så bra överrens så det slutade med att jag nästan dödade den genom att slänga ut den genom föntret. Som tur va var det söta människor som lugnade ner mig så jag tog bara sönder den lite mer.
Tränade idag med 93'orna idag för jag kunde inte hålla mig. JAg tränade inte igår med Dam-laget pga min förkyldning men det sket jag i idag. Jag var sämst på planen men ajja, jag överlever. Ska spela match med dom "små" imorgon. Ska bli kul, är faktiskt peppad.

Pratade förresten med Mr. cutiepie idag. me like

Give me summer and sunshine.
Goodnight lovers

21 april - Feber

Jag tror jag har fått Elvis Presley feber. Det är ganska mysigt.

You're the devil in disguise
Oh yes you are

As the snow flies
On a cold and gray Chicago mornin'
A poor little baby child is born
In the ghetto

We can't go on together
With suspicious minds
And we can't build our dreams
On suspicious minds

Har lite smått ångest för att jag inte tränar idag men min näsa rinner och jag känner mig inte 100% frisk. Det är kallt även att jg har filtar och sånt över mig. Ska nu göra något så jag inte fryser så mycket. Bye

21 april - Only hope

April har inte varit min bloggmånad har jag kommit på. Jag har varit väldigt dålig på att uppdatera. Men oftast så är det inte många som läser så det gör nog inte så mycket.

jag inte är världens bästa
jag vet att jag sviker och sårar
jag är nog inte värd någon som du
jag är ledsen om jag gjort dig illa
Förlåt

11 april - Piano?

Efter skolan idag åkte jag buss in till norrköping. Jennie gick på i sörping och det var dags för shopping (iaf för Jennie) . Jag fixade iaf ett fritidskort så jag kan åka när och hur som helst på helgerna med östgötatrafiken. hihi, efter att vi hade kommit hem så kikade vi på reprisen av 100 höjdare. Buskmannen <3 hahahahahahahahaha. Sedan blev det så ska det låta och lite talang. Efter det beslutade jag att åka hem pga att jag har match imorgon och jag var lite trött. Party imorgon eller? ;D

en liten rolig konversation med jennie när vi kikade lite smått på Berg flyttar in.
Clara: Åh, Börje Salming!
Jag: ..
Clara: Jag lovar att du inte ens vet vem det är!
Jag: Jo, det vet jag! O____o
Clara: Hahaahahhahahaha! Det gör du ju inte alls!
Jag: Jo! Han har väl åkt skidor eller nåt?
Clara: Hahahahaha!
Jag: Boxning?
Jag: Cykling?
Jag: Pingis?
Jag: Tennis?
Jag: Fotboll?
Clara: Hahhahahaha!
Jag: Hockey?
Clara: Ja!
Jag: Jag visste ju det!
Som ni ser så är det skrivet från Jennie.

Godnatt söta människor.

9 april - They say I look fine

Idag har jag äntligen lämnat in min moppe på service. Nu ska min lilla vän bli bra igen. Var hemma hos Jennie innan jag hade träning idag. Vi kikade såklart på o.c och deal or no deal. Jennie gissade åter igen rätt på Kung keno. Attans tur har hon. Träningen var as bra "rolig" idag. Sprang lite i början sedan blev det lite staffeter, väggspel och matcher. Kommer inte på något att skriva. Gaaaaaah, men vad är planerna för helgen? Blir det party någonstans? JAg har iaf match i Åby på lördags förmiddagen.

Att knarka Håkans låt "Kärlek är ett brev skickat tusen gånger" är underbart. Jag älskar det verkligen<3 säg någonting... Godnatt

8 april - Snilleblixt

Jag kom och tänka på en sak. Undra hur länge jag skulle kunna leva på frukt. Alltså tänk att bara äta frukt. Tänk hur jobbigt att laga till frukt och undra hur många dagar jag skulle klara? Man kanske borde testa typ nästa vecka. Det vore tusan lite kul. hahaha.

Ska sova och drömma om mitt liv att leva på frukt.

8 april - Studiebesök in storstan

image23Idag var min "kära" klass på studiebesök i Norrköping. Kände som om alla tittade och peka mot oss och viska bönder till oss och skratta. Ajja på Nt var det as kul, naaaaaaat. Linnéa och jag satt och dryga oss till en film vi såg och vi vann inte tidningsomslagssaken. Men vi kom två'a. Arbetetsmuséet var inte så roligt heller. Så under dagen gick vi mest på stan. Träffade lite people jag nte träffat på ett tag. Åkte hem med bussen och steg av vid Jennie. Vi kikade på slutet av o.c och deal or no deal. Jennie gissade åter igen rätt på Kung Keno. Vi förljer detta program bara så alla vet. Imorgon är det dans som gäller i skolan för hela slanten. Sedan har jag ju träning på kvällen. Pussssssss

vad jag bryr mig om nu, är att att du kommer nära mig
även om det är försent att älska dig
vad jag bryr mig om nu
är att från samma säng, lyssna på samma regn♥


3 april - 13 år är en lång tid

Vill börja med att säga att det var väldigt omoget av den personen/personerna som igår morse smeta in centralentré dörren med bajs. Alltså det är vidrigt när man tänker på det. Vilka sjuka människor det finns här i världen. Hoppas man får reda på vem/vilka det var.

Men den här dagen började bra. Jag var hos tandregleringen och dom ställde mig i kö till att få tandställning. Jag blev glad där för ett ögonblick. Efter det gick dagen bara skit. Jag fick as ont i huvudet och alvedon hjälpte inte så jag gick hem. Och då hade jag kommit på att det är exakt ett år sedan jag blev singel. hahaha, patetiskt. När jag kom hem så sov jag lite och gjorde en kladdkaka som blev bränd. Så blev det strössel på hela köksgolvet och kladdkakesmullor.  Något som var positivt då var att o.c skulle börja. Efter det sov jag kanske i 45 min till. Jag älskar verkligen att sova bort mitt liv. Sedan kom min mamma hem vid 9 eller något och då sa hon att hon hade varit på kyrkogården. För idag är det också 13 år sedan min morfar dog;( Jag var inte så gammal när han dog men jag saknar han ändå.

Jenniepajen vi måste hitta något till helgen. Vill avsluta och säga att Timmy är underbar och gör en på glatt humör. Pusss på dig vännen.

2 april - Skivan "pool"

Jag har inte mycket att skriva förutom att jag har inte varit på någon fotbollsträning på 483947 år. Jag känner mig värdelös och jag måste ta tag i det nu. Idag var det faktiskt inte mitt fel att jag missade träningen. Det var så att min pappa sa 18.43 att jag skulle ta moppen till vammar. Han tror tydligen att jag skulle hinna med skjutsen som går därifrån 18.45. Såklart gjorde jag inte det så jag åkte hem. Då sa mamma att jag kunde få skjuts upp till gusum men då var klockan 18.56 och träningen började 19. Hur hade dom tänkt sig? När vi springer ute först och jag kan inga rundor dom kör och jag hittar inte i Gusum kan jag säga. Så jag "sprang" själv en sväng till Grännäs för att vara ensam. Satt och tänkte i en kvart på en bänk vid campingen och såg ut över valdemarsviken. Vad jag längtar efter sommaren nu alltså. Valdemarsvik är faktiskt fint på sommarn.

Förövrigt så fyller Håkan Hellström 34 idag och Marcus Persson 16. Intressant va?
Och på tisdag ska jag träffa Timmy, längtar dit kan jag ju säga.

Nu ligger man i sin lilla säng (och jag menar lilla). Lyssnar på Lasse Lindh och söker insperationen. Hans nya skiva är as bra enligt mig. Fast det är alla hans svenska skivor. Hans låt "kom kampsång" som kan sjunger med Timo är underbar. Två as bra artister i en så bra låt. Ursäktar ni mig om jag dör lite eller?


RSS 2.0