28 augusti - Skriv inte här babypie



jag har tråkigt, brist på bilder byebye, har mediekommunikation!;D

28 augusti - Fisk can go to hell

lunch nu då och det är typ femhunda personer i kö eller något. Så är det fisk, tror dom själva att jag står as länge och sedan inte äter något iaf. Sen så får man väl inget bord att sitta vid heller. Så nu sitter jag är och är allmänt dryg i en datasal. Projekt om 45 min, mums!!!!

Bilder från Tyrislöt


Alltid glad :D


Vi är lätt dom bästa!

mina flickor! Elin Lovisa och Julia


26 augusti - Estetisk verksamhet

hej och allt. nu har jag lektion och sitter med alldeles nytagna bilder på både mig och Nils i min klass. Självklart jag är bara tvungen att lägga ut några av dom bilderna.

vi fick precis gå ut när det började regna. poor! ;D
 
Nils är en riktigt go kille. Nu ska jag fixa iordning bilderna och massa till mitt collage om mig själv. I am a Ego girl

24 augusti - Grattis Elvis

jag har fått Noice feber. var ju inne i norpan igår med på augustifesten och då spelade dom där. det blev mycket tillbakablickar och känslor i det hela. och nu kan jag inte sluta lyssna på dom, speciellt låtarna som romans för timmen, vi rymmer bara du och jag, ett bedårande barn av sin tid, ut i natten och inatt är hela staden vår. mums, ville dela känslan med dig. men du var inte där då och inte här nu.














imorgon gäller det, då börjar det!

23 augusti - Jenniepie is the queen of Party

du lever bara en gång och den gången är nu!



  


23 augusti - stök och stress


kolla tröjan! ♥
jag var nyss inne en snabbis på tradera och hittade den här snygga tröjan. jag vill bara ha den. men den är uppe i typ 600 kr redan och jag orkar inte spendera så mycket fast det är ju as snygg. Tjejen på bilden är inte så ful heller. Men nu måste jag städa rummet, för det blev lite stressigt igår. det blir fotboll på grännäs sen vid elva. senare ikväll blir det augustifesten igen med Jennie och troligen Johanna. hoppas bara jag kan försöka glömma gårdagen och ha kul ikväll istället.

ciao


21 augusti - Sammanfattning av Tältningen

lite segt igår så p.g.a. det så blev det inget inlägg. så det kommer idag. Campandet med klassen, alltså ES/SP08b som tillsammans med SP08a åkte iväg med bussen till Tyrislöt med några lärare och några personer från SP07a. Tältuppstättningen av de millitärtältet vi skulle sova i var inte den lättaste uppgiften. Och såklart skulle vi ha en som stog i mitten under själva tältet och hålla upp "skorstenen" och självklart blev det jag eftersom jag tydligen var längst. Efter ett tag kom både Lovisa och Julia in till mig och vi skrattade och skämtade om allt och alla. Sedan blev det att leka och lite sånt. Jag, Elin, Julia och Lovisa skulle hitta stället vi alltid åker och handlar till när vi är ute i stugan och vi gick över berg och stigar tillslut hittade vi det. Det blev en enklare väg hem till campingen men det var ett äventyr i sig. Jag frös och vaknade lite mer än 10 gånger på natten p.g.a. det. grymt jobbigt och Julia tog min kudde. Men det var helt okej ändå. Och de övriga i klassen är sociala och jag vill döpa om Nils-Olof, även kallad Nils eller Nisse till Sven för jag glömmer alltid bort vad han heter. Ska tillägga att dom personerna från SP07a var as tråkiga,sa ingenting och var helt enkelt osociala. Men jag bryr mig inte så värst, det är dom som missar ett antal roliga människor.

p.s. jag hade oflytt dagen vi åkte dit, jag satte mig på ett berg och blev helt blöt i rumpan, spillde marinad på mig själv och skvätte loka överallt. fast jag blev aldrig getingstucken som tur var!

19 augusti - Överlevaren

hej och godmorgon!
idag ska jag min nya klass Es/Sp08b ut och tälta tillsammans med Sp08a. Jag hoppas att vi får det as trevligt och att dom i klassen inte är så tysta efter det. Själv tycker jag att våra mentorer är skapligt bra, iaf Marie. Dom bara pratar på utan något stop. Sånt gillar vi. så tyvärrr så kommer jag inte kunna blogga på några dagar. eller senast på torsdag men iaf.
hångla inte ihjäl er nu! ;D

18 augusti - Väckarklockan

godmorgon!
idag börjar den "älskade" skolan igen. visseligen ska det bli lite kul med en ny klass och ny skola men jag orkar inte med tidiga dagar och att gå upp tidigt. usch, men får hoppas att det blir bra ändå. nu ska jag gå och sätta mig vid tv'n lite innan jag drar till bussen vid typ tjugo i nio. have a nice day lovers.

17 augusti - Proffs hairspray

här planerar man dagen och så regnar det. det är inte lite det regnar heller. jag som ville gå ut och gå och sedan sola och träffa Jennie ett tag. men nej, det där jäkla regnet ska komma och förstöra mina söndagsplaner. det får väl bli en regndans på fotbollsplanen i norsholm sen alt. kimstad. nu ska jag äta lite taco och sedan försöka övertala pappa skjutsa ut mig så jag iaf får sola i en halvtimme.

vart tog solen och det varma vädret vägen?

Inte gjord av sten


låt mig gå i bitar
jag har gjort något så dåligt igen
låt mig ha ont, låt mig skrika färdigt
tills bröstkorgen blir tom

16 augusti - Hundar som oss

jag har knappt någon drivningskraft kvar. jag gör inte mycket om dagarna. sover. tv. sover. datorn. tv. sover. så har min dag nu sett ut. måste verkligen skärpa till mig när det gäller både bloggen och det sociala.
jag vill ha loka och exotics snacks nu. fast jag mår alltid illa efter jag har ätit godis och allt annat onyttigt. ska nog ändå slänga mig i sängen och sova lite till. tror inte jag mår bra när jag sover så mycket som jag gör just nu.

vad är era planer för kvällen?
alltid välkomna hit och se film

16 augusti - ****** loggar in


panodil
trasigt glas
några doftande kaffebönor
kall sås
solnedgång och stjärnfall
jag blir hellre ensam än lycklig med någon annan



Du ger mig styrka Krunegård!


jag älskar att ligga i sängen på nätterna och lyssna på Laakso eller Markus Krunegård själv. Får en sån stark känsla och jag vet inte hur jag beskriver den. Hoppas verkligen inte att den försvinner bara.
godnatt!;D

Planer kan vara bra

så här ser planerna ut innan måndag

torsdag: ska skriva årsboken från vammar med pekka, charlie och erik. sedan blir det norpan med Jennie för att h'mta hennes brillor och sedan damlagsträning
fredag: vet inte vad som händer på dagen, ute och går troligen. sedan match med flicklaget i lindö.
lördag: här är jag helt öppen för förslag gott folk
söndag: kanske damlagsmatch vem vet. annars har jag inga planer.

13 augusti - Trött för få ord


jag känner mig hjälplös och jag har ont
se mig i ögonen och le älskling!


12 augusti - Grattis stjärnfall

nu är det tisdag igen. och alla älskar vi tisdagar. ärligt talat, vem bryr sig vilken dag det är. idag är det den 12 augusti och jag har namnsdag. varför har det där med att fira namnsdagar försvunnit så mycket på sista tiden. lite tråkigt tycker jag nog allt. men eftersom jag fyller år om 23 dagar så försöker jag komma på vad jag ska önska mig men det blir ju alltid att man inte kommer på något och säger att man vill ha pengar, visst behövs det men hur kul är det på en skala att få? det är ju gulligare när man får något så man vet att den som man fått det av har ansträngt sig för att man fyller år. för hur ansträngande är det att ta ut pengar ur en bankautomat?
men jag kommer ändå önska mig pengar för min fantasi suger just nu. ;D


fuck him


I kissed you
now you gone and I miss you so much then I can't stop to cry in the night

Socker kan försvinna

har precis varit hos jenniepie. det blev lokadrickande, film och en promenad hann vi med också.
 varför blir man sugen på saker när man har bestämt sig för att sluta för en vecka?

11 augusti - Det är inte den första

alltså hur många killar ska det egentligen behöva komma till oss för att fixa felet till datorn över bergvärmen. jag kan ju knappt gå runt i huset lättklädd eller gå ner till duschen utan att det står en man där och snart kommer jag säkert göra misstaget att springa ner till duschen i bara handduk. hahahaha, men en av killarna som har varit här har varit skapligt snygg så isf vill jag att det ska vara han när jag springer ner. 

Veronica Maggio är en duktig tjej säger jag bara.

fem-fyra-tre


bara för att jag tycker om dig för den du är.

10 augusti - Jävla EU


vad händer när man saknar någon så mycket så man inte kommer på något att skriva?

igår jobbade jag förövrigt och sedan var jag hos jennie.
besöket hos jennie resulterade med kuddkrig och film.


8 augusti - Hälsokällan

nu är man nyduschad och nu återstår bara den svåra frågan om vad man ska ha för kläder på sig idag. dom sa på nyheterna att det skulle regna men ute är det soligt. måste man bli så förvirrad, fast det blir antigen jeansskjortan och mina chinos eller en randig tröja och mina stentvättade cheep monday. det blir nog bra hur jag än väljer. ska fixa lite i rummet också.

ha en bra dag ;D

7 augusti - Imorgon börjar det där jäkla OS i japan! ;D

om man kunde ränka hur mycket loka man drack under ett år skulle det nog vara många liter...

Imorgon ska jag till stan och fika m.m. med Linnéa. Ska bli as härligt att ses igen eftersom man inte gör det så ofta längre. Så blir det paradise hotel på kvällen hos Jennie. En helt okej fredag tror jag nog. Alla kan ju inte åka till göteborg och se Broder Daniels sista spelning. Man får göra det bästa av situationen och njuta ändå. På lördag blir det nog party, happy! Förövrigt vill jag på håkan konsert nu eller vilken konsert som helst. Älskar den känslan som fyller min kropp och glädjen som aldrig annars finns.

nu ska jag lyssna vidare på kent och drömma om det jag aldrig får
goodnight lovers

6 augusti - Jag ska inte ändra på dig


Something in your eyes makes me want to lose myself
Makes me want to lose myself in your arms

6 augusti - Dom senaste


här ser ni mina senaste inköp. dom som jag kommer ihåg att vara det iaf.
bruna portfölj fått från mamma
rosa armband från h&m divided
svart armband med texten peace från glitter
röda örhängen från glitter
blå spetsbh/top från h&m divided
vita spetstights från h&m
grå jeans från weekday
jeans väska från h&m
rosa/rött linne från h&m
kill-tisha från h&m
blommigt påslakan från ikea

5 augusti - I varandras armar


jag orkar inte lyssna,
det enda jag beger är att du ska viska låttexter i mitt öra när jag nästan somnar

3 augusti - Lita på mig

det sägs att en bild säger mer än tusen ord.
det stämmer nog in jävligt bra
du behöver inte se mig mer för vem vill det?
jag orkar inte mer
..

3 augusti - Sommartider hejhej!

sitter hos miina just nu. Vill att mer roligt folk ska komma. Helst du! <3

Min pappa fyller år idag! ;D jag älskar dig

1 augusti - Inga kommentarer

ibland vill jag seriöst bara ta livet av mig
slå sönder något värdefult eller sova bort allt
att man inte kan förlåta för något som inte är ens eget fel
jag blir så trött, duschen nu?!


blir det Kent ikväll?

RSS 2.0