28 juli - Herrejävlar!

Herregud, kom på att det är min turdag idag och det stämmer nog mycket! Först fick jag reda på från Jennie att det fanns bara tre biljetter kvar till Stockholm när vi beställde så vi hade supertur, sedan kommer jag troligen träffa Ludde på onsdag i stockholm. Fan vad jag saknar honom! och på onsdag kommer Elvis hit till viken!!! fatta?! jag började nästan gråta när jag gick reda på det. Han stannar som tur här till fredag så på torsdag får jag nog träffa honom.

över till dagen som gått. jag och jennie åkte vid halv tolv ut till sandgärdet och badade och stekte i solen. det var väl skönt innan alla från rix08 kom. så vi åkte hem och gjorde våra kjolar. Herrejävlar va nöjda vi blev. dom snyggaste kjolarna jag någonsin har sett och till vilket kanonpris!

nu ska jag snacka mer med Elvis
good night lovers.

outfits från v.30


onsdagens outfit såg ut såhär med min jeansjacka,shorts och väska från h&m, tisha från håkan hellström konserten 19/7-08 och skorna från skopunkten.

  

outfiten i fredags bestod av kjol, linne, jeansjacka och snörskor från h&m, flätatskärp från only, solglasögon från gina och den lilla blå väskan (från bilden till vänster) och kontorsväskan är lånade av Jennie.


när jag kom till det lilla poolpartyt så var jag iklädd min nyinköpta jenasskjorta från kupan, kjol från h&m, solglasögon från gina och skärpet har jag fått av min mormor.

vilket datum?

Nu ska jag summera dom senaste dagarna med lite bilder.


min lediga dag i onsdag spenderades ju i sommarstugan och det är inte helt fel när solen skiner och drickan är välkyld.

    
så i fredags var jag och jennie ute på en sväng och tog lite kort vid den gamla tågstationen.

 
och i lördags var det poolparty hos Sofie.

25 juli - Psykningarna tar på mig, okej?

nu har nästan ännu en vecka gått och idag har jag jobbat och varit med Jennie. vi var ute och tog lite pic's som -jennie nu lägger in på sin dator som jag vill ha. så det kommer. jobb imorgon med så jag ska nog sova snart. hatar värmen på kvällarna. förresten så var vi på kupan tidigare idag och jag hittade en jeansskjorta och ett gulligt blommigt tyg för 25 kr. kap as hell! men Jennie var värst denna gång med och köpte ett par skor, en kofta och tv skjortor typ.

Nu ska jag sova..
good night lovers and... lovers!


24 juli - Kristina



ibland tar orden slut när man väl ska skriva ner dom...

22 juli - Ldb vitalizing silk

det är mitt eget fel...

Jag har kommit på att jag ska göra en "jag vill snart" lista på bloggen, så här kommer det en.

Jag vill snart..:
åka till Stockholm med Jennie
se Håkan igen med Jennie och Viktor x2
sluta äta godis till vardags
att skolan ska sprängas i bitar så jag slipper den
göra om i mitt rum lite
träffa Viktor igen
överraska en vän
sluta bli ignorerad av dig
sova, för jag börjar bli trött.

Imorgon är jag ledig och ska åka till Sommarstugan över dagen med Dennis. Avkopplande och hoppas på bra väder och värme i havet.

Go'natt lovers.


20 juli - Missippi kan vänta



hahaha, blev en Outfitbild mitt ibland allt som t.ex. ölplattor och paraply'n.

skjortklänningen är ifrån Monki
skärpet vet jag inte var det kommer ifrån
skorna är från Rom

20 juli - Krunegård värmde upp kärleksvibbarna

jag var bara inte gjord för dessa dar...

Trevligt att vara tillbaka på bloggen tycker jag. Har varit två ganska upptagna dagar med mycket skratt och underbara människor. Fredagen började med att jag vaknade upp vid elva i Enköping. Solen sken och det blev lite solning innan lunchen och raketåkning bakom båt. Den obehagliga känslan efter att fått exantal skvättstänk på mig och bortdonade fötter så klarade jag mig relativt bra. Sedan blev det att åka in mot centrum för en liten shopping runda. Det blev tillslut en tröja, underkläder och en tisha.
Lördagen var det dags att åka hem mot Norpan för att jag skulle möta upp Jennie för en tripp till Bergs slussar i Linköping och för att se Håkan, Krunegård och Uggla. Det var helt mys. Eftersom det knappt var något folk när vi kom vid fem tiden så köpte jag mig en Håkan tisha. Till en början var det bara jag och Jennie men sedan kom våra "små" konsert vänner Viktor och Viktor. Helt sjukt söta grabbar. Så var Krunegård as bra. Och då ska vi inte tala om Håkan <3

En liten rolig grej som hände i Linköpingscentrum vid en busskur. Jag och Jennie satt och åt donken mat då på andra sidan lite längre bort kommer ca. sex personer och en av dom har lite krulligt hår. Så säger jag med lite ironisk röst: "åhh kolla, där är Uggla!" när dom några sekunder senare så ser jag ju att det är uggla och nästan med ett skrikande ljud utbrister jag " MEN DET ÄR JU UGGLA"

Nu måste jag duscha, bilder kommer och sånt senare för om en timme ska jag till Norpan med Jennie och hennes mor. Det blir att se på Mamma Mia.

Byebye lovers

Bilder från gårdagen och mina nya inköp




Gamla stan i Tallinn var kanske lite fint men segt.



mina två böcker jag införskaffade mig
carolina gynnings ego girl och nicole richies sanningen om diamanter



mina björn borg trosor.



Parfymen jag köpte.
puss!

17 juli - Välkommen hem till vattnet

Nu är jag och familjen i sverige och på fastlandet. Det är ganska mysigt på sjön men jag är mer en landmänniska tror jag. Efter vi klev i land så packa vi in allt i bilen och åkte mot birkaby. Där blev det ärr kolla in alla olika märkes outlet. Va inte så mycket som jag tyckte om men det blev iaf en bok och två björnborg trosor. Efter det och lite mcdonald's mat så åkte vi till Enköping och mot faster. Vi stannade vid ica maxi och då hittade jag en till bok som jag köpte. Nu sitter jag här och chillar till Håkan. Det är bara två dagar kvar nu! mys!!
Nu sägs det att vi ska äta, men vem vet. Jag tror att Hilda lurar mig.


brb lovers.


15 juli - En dag till..

Nu har jag och min familj precis ätit buffé på båten. Det var ganska konstig mat och det ända som var gott kom från barnmeny-saken. hahahaha, Clara blir barn på nytt. Nu har jag bytt om och tänkte inta kareoke scenen. Nevars, ska gå runt och chilla lite. Kanske stämmer mina horoskop där det står att jag ska träffa nya människor på en resa. Hmm.. läskigt värre. Nu ska jag återupphitta familjen för jag glömde såklart min tidning vid buffé saken.



Vi kanske hörs senare lovers.

15 juli - Systrar in i döden







Vi bråkar nästan hela tiden och du är världens pina ibland men som systrar så borde vi vara världsbäst och det är vi kan jag lova. Plus att vi inte är ett dugg lika.

15 juli - Äntligen påväg

Just nu sitter jag på teminalen till båten. Om ca en timme får vi gå på och klockan sex åker den mot Estland. Det är faktiskt tur att man får ha datorn med sig för annars skulle jag sakna dig för mycket.
Såklart hände det en typisk sak förut. Ludde sms'ade mig och sa att han var i ringarum och frågade om jag var hemma i viken. Så svarade jag att jag nyss satt och åt på donken i södertälje. Alltså ofta vi lix byter plats. hahahaha, hoppas jag får träffa grabben nästa gång vi är i Stockholm istället. För det nalkas ju sakta men säkert skoltider igen. Det är tragiskt men garderoben måste förnyas lite så då blir det stockholm med Jennie. hihi
ska vara lite social med min syster som sitter ocdh gör bubblor med sitt tuggummi. 

vi ses senare lovers.

14 juli - Gulligt, tack

Fick nyss en bild på mig av Anna. Den var verkligen as fin och jag kan inte förstå varför man fixar en bild på mig, men det är väl så om man heter Anna och hon tänker nog på hur glad jag blir när jag får den efteråt när den är klar.
Nu måste jag nog försöka avrunda. Även att jag inte skrivit så mycket eller något ansträngande. Nu ska jag leta efter filmen 10 orsaker att hata dig och kanske packa ner lite smått i resväskan. Åker om ni inte redan vet till Estland imorgon och sedan efter det till Enköping för att hälsa på faster. Kommer ha med mig datorn och hoppas kunna uppdatera ganska ofta. Sedan på lördag är det ju Håkan vid bergs slussar vid Linköping. nice as hell! ;D



Goodbye lovers.


14 juli - Danska is not snyggt



jag har nog aldrig bubblat så mycket i glädje som jag gör just nu. vill aldrig att det ska sluta!♥

13 juli - HAHA, citat

nu kommer här ett roligt citat från min kära Jennie från tidigare i kväll.

Jennie och jag kollar på tv'n och donken reklamen med glasen och markoolio.
Jag: men du, hur vet man vilken ordning och vilken vecka just färgerna kommer? är det typ från den gula till lila eller tvärtom?
Jennie: han som stod före oss på donken idag fick ett blått glas!

HAHAHAAHAHAHAHHAHA


 

puss lovers.
<3


13 juli - Hemma vid min dator igen

Nu är man hemma igen då. Har varit en ganska mysig helg om jag får säga det själv. Det negativa är väl att jag inte fått träffa Jennie men det kanske jag gör idag. Fredagen innebar jobb till en början. Efter det så åkte jag mot Timmy och Åtvidaberg. Efter drygt en timmes åkande på min lilla moppe så var jag framme. Mys! Vi såg nog världens segaste film. Fattade inte ett skit men det blir väl så när en del pratar bort typ halva filmen. hihi, här nämner vi inga namn men. På lördagen bar jag mig hemåt och sedan ut mot sommarstugan. Jag sov typ bort hela eftermiddagen pga för lite sömn natten/dagen innan. Sedan blev det grillat och filmen djävulen bär prada. Nu sitter jag här hemma igen och nu börjar allt packade. Får faktiskt mycket panik på min mor som är världens jobbigaste nu men man får väl överleva de.



10 juli - En dag kvar

wihu, kom precis hem från jobbet. Har bara 5½ timme kvar innan jag har en veckas efterlängtad ledighet. Nu ska jag typ gå ut när solen börjar skina igen bakom alla dessa moln som alltid uppstår när jag slutat jobba. Sedan blir det ner och köpa taco grejer för ikväll blir det tacotime!

Tack för en underbar mysig kvar igår i åtvidaberg. Både Timmy och Dennis. Mest till Timmy men det säger vi inte högt till någon.

Imorgon blir det att åka åter igen till åtvidaberg men inte för att spela uttråkiga bilbingot utan för att bara träffa Timmy. puss!

Nu skiner solen, vi hörs lovers.

9 juli - Snart beger oss snart mot vårat mål

Godeftermiddag mina vänner. snart ska jag och min vän Dennis sätta oss på moppen och åka till åtvidaberg och träffa Timmy och spela bilbingo. Ja ni hörde rätt bilbingo!
ajja ska se klart beck och sedan packa ner allt så åker vi.

vi hörs senare lovers.

8 juli - Nagellack överallt

party? hahaha not.

kände att jag ville skriva ett inlägg för alla som gör det, dom är något. men alltså PINSAMT!
jag har godis här hemma och jag avskyr det, så det är bara att komma och äta upp det.



8 juli - Förbannade schema



Borde man ta och försöka skaffa sig denna på mitt lilla hemliga vis?

Tror ni inte att jag hade ställt väckarklockan på halv sju och sju sedan upptäckt att jag inte börjar jobba förän vid två. Vad arg jag va på mig själv. Men jag lyckades somna om iaf. Nu ska jag hitta ett tidsfördriv som troligen blir en film och testa lite kläder.

vi hörs lovers.

7 juli - Goodbye mrs negativ

Jobbjobbjobb.. inte kul är det inte. Men man får ta det med en klackspark. Efter att jag hade kommit hem från jobbet så blev direkt av med jobbarkläderna och på med myskläder. Fram med en film och lite glass. Det blev beck, bra som alltid. När sedan det övriga i min familj kom hem fick jag ett par sandaler typ. Dom är från H&M och är flätade och sånt, as nice och passar bra till allt. Blir lätt att ta med sig dom till Tallinn. Det sedan att tråka för min familj åkte till sommarstugan och jag är ensam hela veckan. Det är bara att bita ihop och försöka överleva tystnaden.
Var ute och gick en sväng med Linnéa för någon timme sedan, mys as hell. Det var väldigt länge sedan vi snackade. Nu ligger jag här igen, funderar på om jag ska sova eller sätta på en film. Blir nog en film. Ska ju upp och stutsa vid sju imorgon med så det får inte bli allt för sent.

Vi säger hejdå till mrs negativ och allt regn och välkomnar istället mrs positiv och solen
Goodnight lovers.

fem enkla saker

jag är så patetisk och korkad, gaaaaaah!

6 juli - Då vet jag

Nu vet jag varför du var sur på mig iaf. För att jag drack alkohol. Ursäkta mig men du dricker ju med. Ibland vet jag inte vad jag ska tycka och tänka om dig. Kul att du hittat en annan. Kanske har ni det trevligt nu? Eller så finns jag i ditt bakhuvud. Ärligtheten mellan oss hoppas jag inte har ändrats. Att inte kunna planera dagen eller göra något är pga av mina funderingar vad du gör nu. Avundsjuk/svartsjuk? Jag tror det, men får jag inte vara det. Vill ju vara hos dig just nu och när hon är det istället för mig så är det är klart man blir lite putt. Usch varför är jag såhär. Wake up Clarapie som troligen Jennie skulle säga.

you are my only hope..

6 juli - 01.37

jag vet allt att ni vill ha mig så sluta sms bomba mig

skämt&sido så ska jag vara lite seriös i den här bloggen nu. Karnevalen SÖÖÖG iår. alltså jag har aldrig varit med om detta. visst var det kul med inflyttningsfesten hos Jenniepie och jokke ifredags men alltså usch. fast det bästa på hela helgen var när jag plötsligt fick ett trevlit sms av mina kära lilla vän Timmy som berättade så gulligt att han var påväg mot viken. HALLÅ! jag jobbade då. det var sjukt stress efter det. men usch var mys det var när jag träffade grabben. och våra urtrevliga promenader runt omkring "centrum". och vad ska man säga när man själv är seg efter jobbet och Timmy är trött för att han har sovit för lite natten innan. jo humorn ägde allt. hahahahaha, vi var smådryga och hahahaha. SAKNAR DIG DIN LILLA BUSE! vi syns på onsdag troligen om det inte regnar.

nu är det slut tut
Good night lovers.

3 juli - Gatuljus

om du bara kunde komma hit. överraska mig. allt är för mycket drömmande. du kommer aldrig att komma. jag behöver dig här och nu men ohnej. får sova i min ensamhet som alltid. om du ändå vore här. det blir nog aldrig mys i detta hus igen. den tiden är förbi.

god natt lovers.

3 juli - Grattis Emma

såg precis att bolibompa ska flytta till barnkanalen
vad händer egentligen med utvecklingen?

2 juli - Äntligen påväg

Ibland lyssnar man på Elvis i rätt läge

Visst är det varmt? Förmiddagen och lite in på eftermiddagen spänderades på Ekön med mam och sis. Det var skönt men jag blev inte ett dugg brunare/rödare. Nu sitter jag här och väntar på att mina filmer ska laddas ner. Men troligen hinner dom inte göra det inom 15 min så jag kommer nog åka iväg på cykeln en sväng idag med. Det är så himla mysigt. Hoppas man träffar Dennis vid minigolfen. Alltid trevligt med lite sällskap. Då kanske han hänger med och äter glass för det skulle sitta fint nu.

Ska fixa mitt hår och sedan sticka iväg
ses lovers

1 juli - H&M i brevlådan



En kommande outfit nu i helgen troligen

Linne från H&M
Kavaj från Myrorna
Chinos från H&M
Skort från Skopunkten
Solbrillor från Gina tricot
Halsband Från H&M
Väskan från min mormor

1 juli - Allsång v.2

Kikar på Allsång nu, e.m.d är inte bra live. Jag är segast ever idag. Idag kom iaf mina kläder från H&M på posten. Allt passade fint som attans och jag blev nöjd med allt. Imorgon är jag ledig och då blir det troligen Ekön med mor och syster. Men det är ju bara om solen skiner och då ska jag se till att sola hela dagen.

see you lovers.


Sammanfattning på cupen

Vi började cupen med en match mot ödeshög på torsdagskvällen. Har knappt något minne av den matchen men det blev iaf en seger till slut med 5-3. Sedan blev det att se semifinalen i Em på storbild i gympasalen på vammarskolan. Spanien var bra och jag ringde Little mr. M efteråt och det var inget vettigt samtal. Han snackade bara om Spanien. Efter en natts sömn var det upp och hoppa vid 7. våran andra match mot linghem var vid 10. den slutade 1-1 och på eftermiddagen hade vi match mot åtvidaberg och vi förlorade tyvärr då med 2-1. Kvällens aktivitet var dans. Då menade jag "discot" som var. Olle och jag ägde hela kvällen. Älskar dig vännen, bäst i laget. Vi lyckades dansa med några p14 killar från visby. hahahahaha säger inget mer. På lördagen fick jag träffa en vän till Jennie nämnligen Tobias. En liten trevlig prick var han. Alla dessa intriger som väcktes. Vi spelade också en match den dagen. Nämnligen den sista grundspelet. Laget vi mötte hette markim-orkesta (visst låter det som en cirkus?) och det blev oavgjort. Detta ledde till att vi blev 3'a i gruppen och skulle få möta laget som kom 2'a som blev Markim-orkesta. Så på kvällen var det semifinal. Och det var spänning på högnivå. Vi låg faktiskt under med 1-0 när det var 3 min kvar och Emma gjorde reduseringen. Det blev också 1-1 efter fulltid och det blev straffar. 5 straffar per lag, och det gick bra till en början. Vi nätade dom två första och dom missade en. Vi var då en fot i finalen. Då Hedda missar sin straff. Gud var nervösa vi blev, och det var troligen hon i m-o också för hon missade. När vi sedan hade en straff kvar och kunde avgöra så gjorde Angelica det som krävdes. FINAL! Glädjetårar föll och Olle var bäst i målet som vanligt. Fast tyvärr höll inte vårat lag i finalen. Men vi ska vara glada ändå.

tror att det kommer bilder från cupen snart på http://www.nilsliedholmcup.se/

 
Ibland händer det att jag måste hämta saker som Jennie kastar iväg. Ett bra exempel på bilden


RSS 2.0