29 februari - Ishockeyhulk

Ibland undrar jag om du alltid är ärlig när vi snackar. Vi lovade varanda att alltid vara ärliga men nu blir jag skeptisk. Början av veckan pratade du skit mycket med mig och ville bara ringa för att inte säga något. Nu är du helt tråkig och ointressan. Gillar inte att nämna namn så för om du läser det kanske du förstår att det är dig jag menar. Jag vill citera från en mycket bra låt som är skriven av Lasse Lindh. " Jag vet vi var unga och somliga vill kalla oss för dumma ".
Nu vill jag lyfta fram lite att den finska "horan" Linda någonting åkte ut let´s dance. Det var en härlig känsla och det firade jag och Jennie med lite Hak-konster xD
Imorgon är det lokalfest i Norköping. Mums. Hoppas jag träffar lite roligt folk och att Vi får det skit kul. Men innan det ska jag spela ishockey. Från konståkerska till ishockeyhulk. ;D

Godnatt, ta hand om era nära för när som helst kan dom vara borta för alltid.♥

28 februari - Den jackan är min

image32
Här är jackan jag ska köpa. Det blir att beställa den på nätet istället. Godnatt♥


28 februari - Namsdagsbarn

Vill bara säga att jag har skrivit den här texten 3 gånger nu!

Tjohej. Naimage34mnsdag today. Maria var namnet som står innan mitt efternamn och efter mitt förnamn. Hihi, dagen började med ett matteprov. Efter den lektionen trodde jag allt var förlorat. Då skulle vi ha Historia. Andra världskriget med japaner som lägger sig i och atombomber över nagasaki ( kan det ha hetat så?) och självmord på nazistiska ledare när kriget var förlorat. Vilken lektion xD Sen när nästan alla hade gått så sa våran lärare att hon hade rättat proven från några veckor sedan då vi hade första världskriget. Hon började rabbla upp Carros, Lindas och när hon sa Sophies och Anna Ws resultat visste jag att jag skulle få skit dåligt resultat eftersom 2 Mvg barn fick vg. Men icke, jag hade fått 21 poäng av 23 möjliga, alltså MVG! Det första jag sa var: "omg!... vänta, vad var det för prov?" Efter det vart jag bara gladare och gladare. Marie försvann också idag. Och det var hon som hade mitt och Lindas busskort. Vi skulle ta en tidigare buss till Norrköping. Vi letade överallt i hela skolan. Ann-Marie hjälpte oss också att leta. Tillslut så kom Ann-Marie på att vi skulle ringa till Pelle. Och somsagt. Pelle svarade och sa att han och Marie satt på Melkes och åt lunch. "jaha" Eftersom Ann-Marie är världens bästa skolvärdinna så skjutsade hon ner Linda och mig till Melkes. Vi fick våra busskort och vi hann med den tidigare bussen. När vi kom till Norrköping så skulle jag gå och köpa min gråa jacka men nänä. Då fanns den inte i min stolek. Så är det alltid. När man väl har bestämt sig för ett plagg så finns det bara stolek. 40,42,44 eller 46 kvar. Jag ville verkligen dö. Tony försökte trösta mig med en pepsi max men det var inte så frästande. klockan sprang iväg och vi stack till donken för att möta Ellen & co. Söt-Ellen. Efter det så var det ca. 20 min kvar innan vi skulle på visning på konstmuseet. Då stack jag och Ellen iväg och tog lite foton. Men eftersom jag har en sunk digitalkamera så vart bilderna skitdåliga. Ellen, Lida och jag skulle sedan till Stadsmuseet. Och jag visste självklart vart det låg och hur vi skulle gå. Men när jag kände mig lite lost så hittade vi kunskapsgymnasiet och en skylt där det stog "arbetsmuseet" då visste jag vart vi skulle gå. Arbetsmuseet och stadsmuseet ligger nämnligen brevid varandra. Efter ett besök på stadsmuseet drog jag hem och satte mig ner här vid datorn och skrev det här 3 gånger eftersom blogg.se är segt och min dator är fkdnffdmd.  Allt jag ville få fram i den här texten var att jag hade fått Mvg på mitt historia prov.


25 februari - H2O0 vatten?

Så jävla segt att komma tillbaka till skolan idag alltså. Efter 2 veckors ledighet kommer man tillbaka och ska ha kemiprov och matteprov. Det är fasiken inte kul. Så när jag kom hem från skolan satte jag mig och gjorde lite kemi. (som visades vara helt fel) Sedan vid 6 ringde Dennis och ville gå ut och gå en sväng. Det var as skönt att komma ut lite efter pluggande. Sen när man kommer hem sätter man sig och gör mer kemi och halvser på andra avenyn på tv:n. Nu har jag bara en labbrapport kvar och sen är jag klar. Med kemin för idag iaf.

Visste ni att H2O var vatten? :o xD

hihi. pusssssss


24 februari - Samtalslistor

Björn-humor<3
Kvällen idag bestog av Andra avenyn avsnitten som kom ut idag. Det sista grät man minst 3 gånger på. Det är fan hemskt. Sedan två telefonsamtal med Marcus och dom handlade inte om så mycket. Mest om varför man aldrig kommer på något att prata om i telefonen. Ska sova snart. Upp tidigt för nu är det skola igen. tjoho, NAAAAAAAT!

24 februari - lördagsöndagnatt

image31Suttit här och ritat tills nu. Blir rädd när du skriver sånt förstår du väll. Jag klarar inte av att du tycker så just nu. Fan jävla skit. Vad håller jag på med. Det är väll positivt det han säger eller? Men jag har inte glömt ... det går inte. Även att jag inte haft sånna tankar på kanske tre dagar men den finns där. Den suddas aldrig ut. Och att gå vidare kan jag inte. Inte nu. Måste träffa dig först. Igen. Inte över telefon eller någonting annat. Vill se att du menar det isf.

Kent hjälper mig, det gör även Christoffer. Bror<3

23 februari - a lot like love

Igår var jag hos Jennie.Vi gick en sväng ner till viken och drog till kupan, där jag köpte en scarf och Jennie köpte en as söt väska och en röd plånbok. När vi kom hem till Jennie sen så gick vi runt i högklackat och kom fram till att alla KAN gå i hög klackat. Jennie provade 49294 st plagg till sin kjol och vi tog massa pics. Sen var det typ storm ute och på tv:n sa dom att man skulle stanna inne så jag fick sova i Jennies säng ännu en gång den här veckan. Den är faktiskt riktigt mysig. Vi såg på let´s dance och hjälp!. Senare satte vi på a lot like love. Jennie grät inte jag lovar.

Ligger och tittar på melodifestivalen nu och björn började precis. Puss godnatt

20 februari - Stockholm baby

Stockholmsresan var helt lyckad. Shoppade loss mer än förra resan och var helt happy hela tiden. Det enda negativa var att både jag och jennie brände oss på den varma chokladen vi köpte på 7eleven.

Dagens köp:
* En svart kjol med paperbagmidja
* Ett par jeans
* Ett monki linne
* Ett vitt oversize linne
* Ett blått oversize linne
* Ett par örhängen
* Ett halsband med nycklar
* Ett par turkosa ballerinaskor


20 februari - Stockholm om mindre än en timme.

Sitter här hos jennie. Vaknade nyss. Eller aa, nyss och nyss kanske en halv timme sedan eller något. Stockholm idag då. Jävligt pepp. Vill hitta lite snygga kläder för just nu har jag klädbrist. Hahahahaha. Ska gå och fixa till mig lite, ser ut som en monster och mitt hår står åt alla håll.
Ha en bra dag. Pusssssssssss

19 februari - give me Stockholmsstad

image30

Nicole Richie är super snygg om man jämför med mig. Fast vem kan jämföra med världens snygaste människa.

19 februari - Mjukis och kent.

Fan vad segt allt går. Timmarna, minuterna. Jaaa allt lix. Imorgon bär det ju av till Stockholm. Pusss på det. Så det blir nog att sova hos Jennie inatt. Hihii. Som ni kanske har sett gjorde jag en del ändringar i min blogg igår. Och resultatet blev katastrof. Men jag orkar seriöst inte byta, eller jo jag kanske gör det senare. Den kan fakstist inte se ut såhär. Pratade nyss med min mamma i telefonen. Ibland vill jag bara koppla ur telefonen när jag snackar med henne. Usch! Jag kan ju inte rå för att jag inte orkar laga mat. Joo det kan jag men palla det lix. Och pizza är flott och det vill jag inte ha. Sen är mjölk så jävla äckligt att dricka. teyerhdäalhnakj!!!

Varför får jag inte på mig dina blåjeans?
Varför får jag inte på mig dina blåjeans?
Varför får jag inte på mig dina blåjeans?
Varför får jag inte på mig dina blåjeans?

18 februari - Snart stockholm och sommarplaner.

Idag vaknade jag as tidigt, typ halv tio. På ett lov lix. Men ajja, jag stack till Jennie strax innan tolv. Vi skulle med 459:an som gick kvart över tolv. Efter att ha suttit as länge på bussen steg vi av i Norrköping. Vi gick mot H&M sedan åt vi på donken för att vi skulle till kontaktlinskleniken (mycket stavfel på det ordet tror jag nog). Efter att ha varit där så tog vi spårvagnen ner till resecentrum för att sedan ta pendeln till Linköping. Vi åkte ut till ikano/Ikea och slössa bort några timmar på ingenting. Vi åkte mot Norrköping, köpte smaksatt latte som inte smaka choklad och sedan åkte vi hem.
Fick reda på att han den där Kent ska till Peace and love i sommar. Vill dit. Då måste man ju se Kent, Håkan Hellström, Timo Räisänen<3, Billie the vision and the dancers, Mando Diao, Hästpojken, Miss Li, Neverstore och Johnossi.

Söndagkväll, youtube och röj-flaggor.

Sitter och tänker tillbaka på gårdagen. Den var helt mys. Läs om det mer i http://Jenniepie.blogg.se Youtube klippen får mig att gråta. Vill tillbaka. Vet inte vad jag ska skriva mer än att jag älskar han kent<3

Söndagmorgon, skivande från veckan.

10/2-08 Söndag, skiddag1 och borttappat knäskydd.

Idag väcktes jag av min far vid 8.15 typ. Jag gick ner och åt frukost sedan fixade jag mig i ordning inför första dagen i skidbacken. Vi åkte ner mot skidshoppen för att hyra skidutrustning och det var typ 29371929 bilar där. Det var nämligen skidtävling i längdskidor. Var typ mer än 1000 startande. Efter att ha fått allt för en bra skidvecka så åkte vi upp för att ställa bilden bredvid bananen (en backe jag tyckte var rolig för 2 år sedan) vi tog på oss och sedan började 2½ timmars härlig skidåkning. Om jag ska vara ärlig så var min teknik inte så bra men det blir bättre och bättre. Ramlade 1 gång. Då hade pappa sagt att jag skulle åka mer kobent. Så jag tänkte så mycket på det så mina skidor korsades och jag föll. Var inte ens någon backe typ plant. Kom snabbt upp och vi åkte vidare.


Dagens roliga: När min syster skulle gå av ankarliften och hon fastnar och ramlar. HAHAHAHA, förlåt men det såg kul ut men det gjorde nog ont.

Dagens tråkiga: Fick skit ont i mitt knä och klumpiga jag hade ju inget knäskydd. Vet fortfarande inte vart jag lagt det.


Nu blir det film och andra avenyn sedan blir det nog Gossip girl och sängen. Drömma om dig lix ;D



11/2-08 Måndag, en full i familjen och tondöv sing star.

Skiddag nr. 2 var helt okej. Vi åkte till backarna vid 10 kanske med solen i våran rygg och bara -2 grader i luften. Ett as bra skidväder alltså. Jag var inte så jätte pepp för att åka så mycket idag så jag hade min lilla ipod med mig och lyssnade hela tiden när jag åkte. Det var mysigt. Efter 12 någon gång efter vi hade grillat korv var det iaf. Så Var vi på norrsidan och åkte alla roliga backar (dom röda alltså) så när vi hade stigigt av liften så kände jag att min mobil var borta. Fick panik och fick åka ner samma väg för att leta. När vi hade åkt ner var mobilen fortfarande borta. Då åkte min far till liftgrabbarna och frågade efter en borttappad grön mobil. Och då var den där. Jag hoppade av lycka :D Vi åkte hem mys i stugan. Mamma är typ cp och hon och jag sjöng sing star i typ 482038 timmar. (lite överdrivet men jag hoppas ni överlever)


Dagens ros: Till den människan som fann min mobil och lämnade den till liftgrabbarna.

Dagens ris: Fick ont i mina smalben och mitt knäskydd hjälper inte så mycket i backen.


Kvällens planer är att sitta här vid datorn och lyssna på världens bästa musik och vänta på svar till alla jag skickat sms till. Sedan blir det Gossip girl också såklart<3



13/2-08 Onsdag, ingen bläckfisk sorry!

Skiddag nr 4 var as tråkig. Jag hade ingen känsel i fötterna och min näsa spruta (gillar att överdriva) . Så jag gick hem till stugan och gjorde min älskade oboy med sprutgrädde på. Ni kommer få se bilder på min älskade senare antingen på bilddagboken eller här i min Blogg. Efter en lugn efter middag så skulle vi ner till wärdshuset och äta medelhavsbuffé. Det blev en mycket stor besvikelse. Först så fick vi vänta typ att en servitris skulle komma till vårat bord i typ 10 min (jag skojar inte) Sen var maten ur usel. Den var bränd eller så var den marinerad med någon sötsur sörja. Inte nog med att det varma maten var dålig dom hade också tagit bort alla efterrätter som dom har haft tidigare år. Ingen mer mat där för mig kan jag lova.


Dagens diss: Medelhavsbuffén

Dagens låt: sweet Marie - Timo Räisänen



14/2-08 Torsdag, snack om hjärtan och sista dagen i backen.

Skiddag nr 5 alltså den sista dagen vi spenderade i backen. Såklart glömde jag min kamera. Under denna vecka har jag tagit sjukt lite kort. Förlåt mig. Det var klart den kallaste dagen i backen men vi sura inte för det. Maja och jag bestämde oss för att åka i dream parken, det var för att ingen åkte där just då och för att det var inte många på norrsidan. Lite smått roligt sådär. Men vi tröttnade och drev med varandra i ankarlifrten typ 50 gånger. Sen tröttna vi och åkte bort till blåbärsskogen för att besöka alla gupp och sånt i skogarna. Det var ganska nice hahaha. Sen efter att man hade kommit hem till stugan och bastat och lite så åkte vi ner mot Orsa "centrum" för att bowla. Det var helt mums. Vi svängde in på ica innan vi åkte till bowlingen. Och vad hittar man där? Joo, veckans ögongodis. Helt sjukt att man ska hitta den sötaste killen sittandes i kassa 1 på ica. Hahaha, det är ganska galet faktiskt. Men eftersom det var ögongodis så blev det såklart mycket ögonkontakt. Mums på snyggingen på ica. Han gjorde min vecka helt klart. Vi drog till bowlingen och inte visste jag att det skulle gå bra för mig. Eftersom jag är amatör när det gäller bowling så tycker jag att mina 4 sparrar i första serien var mer än godkänt. Hihi, slog mitt personliga rekord på den serien så mitt nya rekord är 113. Hahahaha. Vet att det låter dåligt men för att vara mig så var det bra.


Dagens klara: killen i kassan

Dagens dimmiga: sista dagen i backen och man glömmer kameran.


Om typ 2 dagar ska vi hem. Då blir det Kent ;D Puss god natt.


Fredag, imorgon åker man.

image27Då var det fredagkväll. Trevligt värre. Skolan var as slapp och rolig idag. Vi hade vintersportdag och jag spelade vollyboll. Var med i grupp 6 (lag 6). Där var också Dennis, Lisa, Jonas, Olivia, Sandra, Kecke och Olle W. Och jag såklart. Vi kom 3:a av 8 lag efter 4 vinster och 3 förluster. Det gick sådär för mig och jag har fått ett blåmärke vid pulsgrejen på handleden. Skit ont gör det.
Jag Klippte mig också idag. Det är kort nu (känns så iaf men det är inte så mkt kortare) och sen har jag typ lugg/snelugg. Ajja ni kanske inte fattar skitsamma lix. Jag gick hem och satte mig vid datorn när jag kom hem sedan packade jag ner saker till orsa (tänkte skriva trysil men det var fel) Längtar efter skidåkning. Kom hem från Jennie ganska nyligen. Vi såg på trollsommar och lite let´s dance. xD Eftersom vi alltid går till statiol så gjorde vi det idag med men vi vände för vi sa att om det var den ''unga" killen som jobbade så sulle vi gå till bilisten. S¨å var det han såklart.

Åker då somsagt imorgon vid 8 mot orsa. Kommer sakna min andra halva. Jennie<3
plus mina små flickor i min klass;D

Onsdagkväll, After Eight och miss Li.

image28Upptäkt att min familj är cp efter min systers ishockey träningar. Så då är det bäst att vara på sitt egna rum med dörren stängd och lyssna på glad musik. Fast det är lite dåligt om glad musik på min dator. Imorgon har vi nationella prov i svenska igen. Denna gång en uppsats. Puss på det. Sen ska jag tillbaka till tandläkaren imorgon och sen har jag ju bildskola. Ska bli klar med Audrey Hepburn bilden och kanske en annan också. hihi.

Saknar dig vid datorn pip!                   Godnatt, dröm sött!;D

Onsdag, minnes luckor och småmynt.

Nu när jag satt och kom på en rubrik till detta inlägg kom jag på att den rubrik jag skrev igår är felskriven. Det var ju lix inte onsdag igår. Jag var nog väldigt trött eller så ville jag hoppa över tisdagen eftersom när man säger tisdag så tänker jag alltid att det är så långt kvar till helgen.

Dagens fundering är hur man ska "fira" alla hjärtans dag iår. Det skulle vara skänt att totalt dissa den dagen men så kommer det nog inte bli. Helst skulle jag vilja se massa söta filmer med Jennie men jag är inte hemma. Det tycker jag inte om. Fast det kommer nog bli en mysig dag med skidåkning och kanske elitseriehockey med familjen. Det är mys det med. Chokladkaffe <3

Den andra saken jag kom och tänka på idag är att jag inte träffat Viktor på typ 2 månader ( imorgon är det exakt 2 månader sen). Jag saknar nog grabben lite. Har ite sett ett enda stjärnfall sen sist han och jag sågs. Det är någontng med han och stjärnfall. Jag kanske inbillar mig, vem vet.

Sedan det sista jag kom och tänka på är att jag saknar massor med folk just nu. Mest saknar jag Jennie när jag inte snackat med henne på msn/sms/telefon på typ 5 timmar. Älskar dig pie♥

Tisdag, nationella prov och näsdukar

image29Vad ska man säga? Jag hade som alla andra svenskar som går i nian nationella prov i svenska idag. Morgon började inte bra. Min fader glömde väcka mig så jag vaknade 45 min innan jag skulle åka till skolan. stress stress. Hann iaf få med mig min coca cola som jag köpte igår. När jag väll kom till skolan var jag trött och jag träffade på min vän Linda i cafeterian. Hon var glad och förvånad över att det var vanlig cola jag hade. Hon var nog ganska stolt över mig. Väll inne i klassrummet vart stämningen spänd. Jag kände mig faktiskt lugn i början men ju mer tiden gick desto mer stressad blev jag. Jag kände efteråt att mitt resultat inte kommer bli så bra. Får satsa på att skriva en bra uppsats på torsdag.

Efter nationella hade jag ju såklart vanliga lektioner som t.ex. Engelska, Språkval och So. Fast inget av dom ämnerna är lika roliga tillsammans som syslöjd är. Älskar det. Idag skulle jag börja göra någonting nytt. Efter en lång tid av velande bestämde jag mig för att designa ett eget linne. Det kommer bli som ett brottar linne ungefär men ska göra ett eget snyggt tryck med en bra text eller något ritat. Happy happy.

Nu under kvällen har jag pluggat engelska och sett på Gossip girl. Tycker inte om att ha engelska prov mitt bland nationella prov. För det tar på krafterna. Ajja livet är inte alltid lätt. Började sticka förut också. Det kommer nog bli en mössa fast det vet man ju aldrig. hihi.

Tänk om livet alltid vore bra, då hade jag inte varit lycklig. Godnatt

Lördagkväll, hoppande och en kamera i golvet.


image24Just nu är jag hos jennie. Vi ska snart dra till Sörping eller om 40 min går våran buss. Jennie och jag har nu förfest och jennie hoppar runt och tappar min kamera hela tiden. Hon kontrollerar sig. Tim hänger mog också med till Sörping. Den lilla kycklingen asså.

Har inget mer att tillägna än att alla ska ha en trevligt lördagkväll. Puss på er alla.


 


Fredagkväll, blås 4 sek.

image19Kom precis hem från en O.C kväll hos Jennie. Vi såg typ 5 avsnitt eller något i andra säsongen. Efter typ 3 avsnitt gick vi ut en sväng och då mötte vi Bella och Malin? Vi följes åt till viken sen gick vi tillbaka. Det var skitkallt. Sen såg vi mer O.C
 När jag skulle åka hem (åkte moppe) så åkte jag genom viken. Vart invinkad av polisen för att göra ett alkoholtest vid kommunhuset typ. As nervös första gången lix. Men såklart var jag nykter. Sen när jag kom till järnvägsgatan blir jag invinkad av en annan polisbil så då får jag blåsa igen. Ofta det finns två patruller i viken en fredagkväll. Ajja, jag kom hem och såg precis slutet av Stolthet och fördom. Den är så söt så jag började gråta.
  Imorgon ska jag ut och gå med Jennie sen får vi se vad planerna för kvällen blir:D

Godnatt♣

RSS 2.0