11.21

Nu är det förändring pågång.
mer säger jag inte!


09.46 Rent hus

Vaknade upp för ca. 30 minuter sedan och märker att mitt rum är i en enda stor röra. så gick jag upp och som alltid kollade jag i garderoben. jag tror att röran spred sig från garderoben ut på golvet.
Förstå att vakna upp och det ser ut såhär!


17.21 Jag ska polisanmäla dig

blev en sväng in till stan idag med Dennis. tvingade honom att åka till coop så jag kunde köpa mina söta gummistövlar. det är verkligen äkta kärlek. så skulle Dennis på möte vid holmengatan som vi inte riktigt visste vart den låg så vi använde en gps som visade vägen till skärblacka. hahahahahah, klockrent var det så min iphone kom väl till pass. och dennis kom bara en kvart försent xD
nu ska jag packa ner alla fotbollsgrejer och sedan grejerna jag ska ha med mig till mjölby för dit ska jag direkt efter matchen. eftersom jag litar på min magkänsla så kommer vi att vinna ikväll och göra mycket mål. slänger in en bild på hur jag ser ut ikväll och mina gummistövlar.



09.50

jag är besviken och irriterad. hela morgon har jag varit det, jag vet vad det beror på och det gör mig ännu mer arg. ibland är det verkligen så svårt för vissa människor att informera om saker. nu ska jag få tag på mormor och dra hem sen, tack för den här jävla dagen!

21.30

jag är trött och helt slut i kroppen.
shit, nu börjar det snurra i huvudet när jag började skriva.
god natt

17.34 Peace-tältet


vilken känsla! jag blev helt sprallig och glad när vi i helgen satt upp Jennie's och mitt kommande boende v.26. Det var också större än jag hade förväntat mig att det skulle vara. nu är det ju inte så många dagar kvar, längtar så mycket så jag vill nästan dö :D

20.08

"De som bidrar mest till underhållningen på ett party är de som inte är där."


22.36 Hepburn night!




nu ska jag se slutet på den bästa filmen i hela världen, nämnligen breakfast at tiffany's. efter det blir det nog att se my fair lady. nu är det slutscenen, jag dör. god natt!

19.25 Puss på den nya kärleken

Jag känner mig nykär igen och gårdagen då jag kom till V var nog den mysigaste stunden på länge.
ikväll kör vi på hemmakväll med jordgubbar, wallanderfilm och loka. laddar upp nu lite innan med gamla klassiker av eldkvarn.

15.22 Name of love

Var precis inne en snabbis på Hm.se så finner jag världens sötaste klänning. den kostar 349:- så det är verkligen ett riktigt kap.

15.01

Nu är peace bokat! :D
och nu har vi ledigt också

cpcpcpcpcpcpcpcpcpcp!

jag blir så arg
hela min sommar kan bli förstörd!!!!

16.27 With a mask on

jag har inte fått kontakt med min pappa idag ännu men så fort som jag får det så beställs min biljett till peace för att min pappa är dryg och har inte gjort det jag sagt åt honom att göra i en vecka nu.
jag funderar på om det är någon idé att gå ut och gå en sväng idag, det har ju faktiskt regnat nästan hela dagen idag så jag får hoppas att det förblir uppehåll ett tag nu.

the beatles, kattmask och silver är mitt nya jag.


17 maj - Tar tag i bloggen f¨rån imorgon

Imorgon börjar jag om med bloggen! har haft för mycket i skolan så jag har knappt suttit vid datorn den här veckan och tidigare veckor med.

13.24

idag väcktes jag av pappa vid 6.15 ungefär och sprang upp ur sängen. jag hittade någon tisha och ett par jeans i garderoben sedan åkte jag till bussen som gick 6.55. åkte ner till folktandvården druvan på magasinsgatan 2 och fick en nummerlapp som det stod 43 på. satt och väntade í en kvart och sedan fick jag hjälp med att fixa min tandställning. så nu är den hel och det har gått ungefär 4 timmar sedan jag var där så den kommer nog inte att lossna.
Anledningen till att jag inte är i skolan idag är för att jag har spänningar i huvudet och för att det gör grymt ont i munnen.
Ikväll blir det att åka till kimstad iaf och kolla på  A-laget

19.54 Kvartsfinal


nationellt prov i engelska gick sämst
vatten, nyponsoppa och varm banan är ätbart
träniningen gick sämst pga ingen energi för jag inte kan äta
kan helgen börja bättre imorgon?
p.s. visst är mina cykelbyxor fina?!

19.48 Jacka eller väst?

min mamma köpte en jeansjacka till mig idag. väldigt glad är jag, men jag funderar på om jag ska klippa av ärmarna och göra en väst av den. jag har ju redan en jeansjacka och en jeansväst är ju sjukt snyggt när man klipper av och gör det själv.
vad tycker ni? behålla den som den är eller göra om den till en väst?


18.31 Lever leker (not)

det har hänt en del sedan sist jag skrev. jag har tillbringat helgen i mjölby hos V, lite härligt väder på det och helgen blev kanonbra. söndagen och måndagen har handlat om fotboll. nu har det handlat om plugg och lite sånt.

idag var jag i norpan förresten för att få tandställning. jag hann att se hur V's hår såg ut innan. det var faktiskt snyggare än väntat. så fick jag min tandställning. åkte sedan med mamma och handla lite smågrejer och sånt till mammas födelsedag och så åkte vi till donken för att äta. så lossnade min tandställning. efter ha ringt 2040 samtal kom jag till folktandvården. så klickade jag in mitt personnr. och mitt mobilnr. så sa dom att dom skulle ringa upp 12.05. när klockan var 12.30 så hade dom inte ringt upp. då åkte vi ner och då sa jag åt hon i receptionen att jag hade väntat i 30 min på att dom skulle ringa upp mig och att jag hade varit där tidigare idag och fått tandställningen och visade att den hade lossnat. så fick jag det fixat, så åkte vi hem och när vi stod i kön på willy's i sörping så lossnade den igen, fast på andra sidan. jag ringde upp och då hade min tandläkare gått för dagen (klockan var inte ens 14.00 när jag ringde) och så sa hon i telefonen att han inte var där imorgon heller så jag fick en akuttid på fredag 8.30. alltså ibland är jag skeptisk till folktandvården.

nu sitter jag här, lever på bananer, nyponsoppa och vatten.

Valborgsbilderna






valborg i all ära!

16.27

killen är cp

idag blev det en sväng till norpan med familjen efter att ha haft en skit rolig valborg ändå. jag och linnéa beslutade oss för att ta cyklarna och grilla någonstans i viken så vi tog med oss filtar och begav oss till ica för att köpa lite grejer och sedan åka till en plats där vi slog up en engångsgrill. efter ett tag upptäckte vi att engångsgrillen sög så jag gick ner till ica ännu en gång och köpte en ny. den var superbra, så vi fick vårat kött grillat på 1 timme och 20 minuter. ganska bra tyckte vi. senare på kvällen kom mathilda och carro från linnéas skola och victor hängde på oss hem till linnéa. det blev ett kort besök där för min del för jag var helt slut och skulle upp ganska tidigt dagen efter.

måste tillägga att jag inte köpte något i stan idag, det sög! men loka köptes. nu ska jag fixa lite innan jag ska bege mig mot mjölby. bilderna från igår kommer snart.

RSS 2.0