22.01

blev en sväng till norpan idag med. påvägen in så mötte jag österström på bussen och vi gjorde sällskap på stan. jag kom hem med never denim skjortan, ett halsband, en tröjklänning och ett par strumpbyxor som är vita och svarta. bilder kommer jag lovar. nu blir det att se klart en film innan jag ska göra lite situps och sedan sova. upp tidigt och träna imorgon, känner att det blir löpning för mi del istället för spinning. men vem vet...

21.59 Never denim


ska jag åka in och köpa den imorgon eller inte? det är verkligen en fråga jag ställer mig själv ikväll!

21.13 Upplysning

jag ska bara upplysa allmänheten om att jag ska få tandställning både i under och över käke. det trodde jag faktiskt aldrig men tydligen vill dom sätta dit lite metall i underkäken med. detta kommer hända i maj, då kommer jag få tandställning till en början i överkäken. vilken lättnad jag kände när min tandläkare sa att jag skulle få tandställning för han snackade om att jag hade ett fint bett men sedan kom han till den delen då han sa att dom sitter lite trångt och lite snett. glad var jag och det firades med att jag drog till norrköping senare på dagen med jennie. köpte inget men ska in antingen imorgon eller på lördag och kanske köpa jeans för jag har kollat in ett par ljusa jeans.
imorgon ska jag hålla tal inför min klass om kollektivtrafikens prishöjningar. har inte tränat in talet så mycket men det löser sig alltid. det är tur att jag kan prata på när jag väl börjat. starten är jobbigast.
nu blir det att träna mage och rygg!
bonne nuit


19.31 Snygga stilar




killar borde söka inspiration på lookbook 


20.18

alltid för mycket
alltid onödigt
aldrig nöjd
aldrig för lite

17.32 Träningsvärk

måste berätta kort om en as rolig grej som hände tidigare idag. jag är på elevrådsmöte och så tar våran ordförande upp en poster med något på och börjar prata lite, kommer in i handlingen när han säger ungefär såhär:
- ett arbete med att samla in pengar till små fattiga barn i afrika
en minut senare när han läst igenom ett papper
- det var visst till Afghanistan iår!

12.05 Citron sur

det här med facebook är en liten rolig grej. till en början var jag lite anti facebook men skaffade en som jag var inne på kanske några gånger i månaden, nu är det verkligen hela tiden. bilddagboken släng dig i väggen, din tid var för 2-3 år sedan.
nu sitter man och har en superlång matrast och jag har tappat min matlust även att min mage kurrar.
hahahahha, jag googlade precis på ordet "kurr" och en katt kom upp och under stod det " Mjaaaauuuuu kurr kurr" klockrent! ungefär som burrgurr igår. jenniepie humor!

jag är ändå surare än en citron!

20.41 Får jag veta vad du tänker på...

ändring!

jo jag försöker ändra på mig. försöker vara i skolan och försöker hinna med att träna så ofta jag kan. mina dagar jag inte varit så händelserika nu på sista tiden. därför har jag inte lagt ner tid på bloggen. min klädinsperation ligger tyvärr också på is, just nu tar jag mest bara på mig något utan att veta vad det egentligen är. jag uppfattar det så själv. nu blir det städning av rummet, kanske även ett titt i garderoben.

23.07


bonne nuit

22.08 Release Me

humörsvängningar
mensvärk x1000
release me - oh laura
beslutsångest

såhär ser min lördagskväll ut, lycka!

00.44


det här är nattens låt. Hello Saferide feat Firefox AK - Long Lost Penpal

00.22 I Wonder Who Is Like This One


tänk vad mycket man har för sig under ett lov, har knappt hunnit sitta vid datorn. men det har varit bra det med.

tänkte berätta om mina 2 dagar i mjölby. det började med att V hämtade mig på stationen vid halv fyra och då hade han precis slutat jobba. åkte hem och självklart satte sig V vid datorn. han fixade fram lite bra musik som vi lyssnade på medans vi pratade om allt och V kollade sin älskade bilddagbok. hahahah, så beslutade V sig för att han skulle hoppa in i duschen så då sprang jag till datastolen och logga in på bilddagboken. då fick jag upp en av mina vänner som tydligen skulle på Hello Saferide i Norrköping den dagen. som vanligt så kom en kommentar ut min mun som " va ska han dit?" så V ställde sig bakom mig och sa att han ville gå om han hade biljetter. då sa jag lite lamt att jag hade vunnit två biljetter till just den konserten och att jag hade med mig dom. han trodde mig inte till en början, hans reaktion var " om du hade vunnit så hade du skrivit det på msn eller på din bilddagbok". jag gick och tog fram biljetterna och han gick tyst till duschen. tror att han blev lite häpen.
efter några timmar så åkte vi till Norrköping, jag fick min glass som jag tjatade om och sedan blev det att vi gick mot flygeln. såklart så stod några töntar vid fönstret där dom jätte coola färgade lamporna i flygeln och jag sa först " vi var mycket collare än dom när vi stod där" och när vi kom ca. fem meter närmare så upptäkte jag att det var josef och rebecca som stod där. då blev jag häpen kan jag lova. josef hade jag bara sett på bild sedan vi sist sågs som var kanske 2½ år sedan. vi gick in och lämnade jackorna och efter det stötte jag på min naturkunskapslärare som jag hejade på. vi gick in till våra platser, för det var sittplatser. vi fick jätte bra platser faktiskt. på 11 raden som var ganska så i mitten och i mitten av den raden.
förbandet uppfattade vi aldrig vad dom hette men vi hörde att det var en litet intro stöld. dom hade tagit introt i timo's Let's Kill Ourselves A Son. sjukt sämst var det. men när Annika kom in på scenen så blev jag som en solstråle. hon kommer in och börjar med I Wonder Who Is Like This One. sjukt bra var det. men mot slutet spelade dom Get Sick Soon och för er som inte vet så var det den första låten jag hörde med Hello Saferide. just den låten har många minnen med sig och jag kunde inte hålla mig så jag började gråta. och när jag torkade bort mina tårar kollade V på mig och tog tag i min hand. jag var nära på att börja gråta igen.

så efter konserten blev det att vänta på pendeln på donken. men när vi väl satt på pendeln så gick det på tre killar i linköping som verkligen lyckades få in den dagens citat. dom satt och snackade mat ett bra tag och så snackar vi kanske 10 minuter eller något och i slutet av konverationen så sa dom såhär:
kille 1: jamen pankakor kan jag göra
kille 2: pytt i panna kan jag med göra, det är bara att hälla i lite smör och *shhhhhh*
kille 3: ja, *shhhhh*
så när som ska resa sig för att gå av så säger kille2 såhär: ja men det bästa är ju att slänga in en pan pizza i micron. kille 1 och 3 nickar och kliver av pengeln.


V och jag skrattade långt efter åt vad dom hade sagt och när vi kom hem blev det numbers och sömn. men jag drömde en as konstig dröm. det var så att jag hade gjort taco och lagt upp allt jag ville ha i ett taco bröd och då kom en hand och hällde massvis med salsasås över allt det goda jag lagt upp på mitt bröd. jag avskyr salsasås! så jag vaknade upp och då låg V vaken och sa att klockan var fem på morgonen. försökte somna om och det gick, men vaknade åter igen vid halv nio och då hade V somnat. låg där tills kanske halv tio innan han vaknade. det var första gången vi låg kvar i sängen superlänge. vi hade inga tider att passa eller något. det var mys på hög nivå. vi såg skidskyttet och så laddade vi ner patrik 1,5 som vi såg på. den var ganska så bra.
vi gick ut med bella ett litet tag och sedan in igen till täcket. det är kallt ute på landet ibland . heheh, så åkte jag hem vid sju på kvällen och kunde inte sova på varken pendeln eller bussen så jag somnade direkt när jag kom hem. Två underbara dagar med mycket skratt, mycket värme och mycket V.

Mycket V blev det allt :)

12.06 Arjeplog

klockan är några minuter över tolv och här sitter jag påklädd och nästan färdig för att åka till mjölby. jovars, det blir att åka till Johan Palm's lilla stad, hahahah! är fortfarande osäker på vad jag ska ha på mig men det blir väl nåt randigt kanske. nu måste jag bädda sängen och blåsa håret. bussen går ju om en timme och jag ska nog ta och cykla ner till stationen. men jag vet fortfarande inte om jag ska ta 14.22 pendeln eller 14.42 beslutsångest!

hoppas på en bra dag och glada reaktioner :D

21.28 När stockholm kysser mig på kinden

 
mina kommande vårfavoriter på bilden till vänster och som ni ser till höger så är det dom nya skorna.

21.02 Vill bara ha dig

jag blir helt stum när det kommer med att börja ett inlägg, hur ska jag börja det hela?

idag blev det en sväng till ikea + ikano med Linnéa. galet var det vill jag lova. vi gick av vid norpan en snabbis för att hämta min lilla överraskning och sedan tog vi pendeln till linkan. efter ett tags funderande var man skulle beställa mat så blev det taco idag vid något ställe inne i ikanohuset. väl inne på ikea blev det mycket skratt vid ett "rum" när linnéa spelade golf. hahahah, att ett spel kan åstakomma så mycket skratt är helt sjukt. när vi åkte hem diskuterade vi idol och jag sa att om Linnéa skulle söka så skulle hon sjuga en poplåt. det slutade med att hon gjorde om hennes version av I Want To Hold Your Hand till en minst sagt galen sång som resulterade med högt as garv i tågvagnen. bra dag blev det :)
jag kom förresten hem med underkläder och ett par skor. nu ska jag försöka hålla i mina pengar, men det går aldrig bra men värt ännu ett försök.

22.45

hatar att jag inte kan vara sur och besviken på dig
vad gör du med mig?


22.38 Jag ska slåss i dina kvarter

jag har blivit helt galen i lasse lindh's låt som var med igår i melodifestivalen. tycker det var sjukt dåligt att han kom sist men S, hellre att han är personlig än att hans musik hörs på rix fm.

dagen har bestått av:
fotbollsträning
städning av garderob
energikickar = galen dans i sängen till lasse lindh och timo räisänen
one tree hill och gossip girl
djupa sms diskussioner med lovisa

12.06 Stronger

kom nyligen hem från fotbollsträningen. skönt att börja träna igen, dock så kunde jag inte delta så länge i spinningen pga min rygg men själva fotbollsspelandet deltog jag i. och visst att man blir lite ringrostig när man inte tränat på en månad men det gick ganska bra iaf. nu är jag iaf helt slut, ska snart gå och duscha sedan blir det städning. har fått världens idé om en grej jag vill göra i mitt rum.

borde be om ursäkt för igår, jag var helt konstig och jag vet inte själv vad jag höll på med. så förlåt!
nu ska jag ta det lugnt och koppla av till A camp's nya album, Colonia.

18.44 Lov

jag hatar det så jäkla mycket! åh.... dö!

lov har man nu iaf, skönt. ska nog inte göra så mycket, plugga, hänga och bara snooza extra länge i sängen när man vaknar. får se om man blir uttagen på måndag som hårmodell, om man blir det så blir det heldag med visning på tisdag. och då har nästan en hel vecka gått. nevars...
hörde lite på lasse lindh's bidrag i melodifestivalen på svt.se för en stund sedan, den är nog lite bättre än förra årets bidrag.

13.35 Smultron?


Ge mig sommar, nu!

12.21 Kollegieblock

Energy!
sitter i skolan och gör ingenting, vi ska egentligen gå på en föreläsning men det orka inte jag så här sitter jag i någon datasal och gör absolut ingenting. sitter på facebook, lyssnar på the killers och ser Nv'are vart jag än ser mig omkring i rummet. ska nog ta reda på vart J är nu så man får se hur det blev med en ny outfit tills idag.
au revoir


10.24 TorsDagen's


skjorta - pappas
kjol - h&m
strumpbyxor - åhlens
kängor - dinsko

10.15 Energy

öppningsfras today: Energy!
hahahah, idag har man ju sovmorgon och börjar 12.10, fett skönt men det finns ju en del som vaknar tidigt ändå. eller tidigt är det väl inte om man går upp vid 6 varje morgon och går upp 8 idag så är det väl ganska sent. aja, idag ska jag till norpan med Elin efter skolan. vi ska gå och kolla lite grejer och jag måste köpa nåt att skydda min iphone mot repor! jag borde säga att jag hatar snö och jag hatar top model! sämst ever att inte analeigh kom till finalen.

nu ska jag få i mig en macka eller nåt och sedan sticka iväg mot bussen, ännu en gång jag hatar snö! det ska bara vara snö i sälen och där man åker skidor, inte här!


19.18 Top model final

hängde med J in till stan idag. blev att man kom hem med en svart spets bh. alltid bra med underkläder alltså. nu har jag suttit hela tiden sedan jag kom hem och pillat med mobilen, tror ni inte jag lyckas göra så de 700 låtar jag lagt in ( det tog en ganska lång tid att lägga in dom, kanske 20 min eller något) försvinner. klantiga clara, nu är det bara att börja om igen, gah! men nu har jag bara dom låtarna kvar, lagt in alla bilder som jag vill ha för tillfället redan. känns som jag är på banan nu men det tar lång tid att sms'a. och det är skit svårt att stava rätt, så bli inte förvånade om det dyker upp dom mest konstiga orden när ni sms'ar med mig.

hahah, nu ska jag äta en apelsin sedan duscha innan J's älskade program top model är. jag lovar er att jag har säkert hört att det är finalen 1000 gånger redan. inte vet jag vem som har sagt det,kanske en fågel vem vet....

Utkast: kom på ...

kom på att jag borde tillägga att jag inte kan nås på telefonen imorgon på dagen och jag har inte kunnat använda någon mobil sedan halv fem i eftermiddag så blir inte arga varför jag inte svarar. och förresten såg en grej på datorn när jag vaknade imorse, PETE DOHRETY kommer till preace&love!

21.21 Nothing like you

bloggen kommer troligen göras om på lovet som är nästa vecka. förhoppningsvis så har jag lagt en massa skit bakom mig så jag inte ödslar en massa energi på onödiga saker.

idag har jag fått en oväntat grej. jag har nämnligen fått min egna lilla black baby på 8 gb. jag pratar nu om en iphone. min syster vann den när vi var i fjällen och efter att vi hade pratat utan bråk eller konflikter bestämde hon sig för att jag skulle ha den och att hon skulle få min(min är lite mer än 2 månader gammal). och jag tror att det är hon som är den gladaste med det bytet. hon satt hela kvällen med min f.d mobil och lyssna på sin musik jag har lagt in på den åt henne.

nu ska jag göra lite estetarbeten och sedan sova.
bonne nuit

08.33 Timing

Förändring förändring!
nu ska man göra om bloggen lite tror jag nog allt. för ny ska allt vintriga ut och våren in, hahahaha.

18.56 Anna

du är en stor tönt, jag hatar dig!
vilken bra öppning på detta inlägg, men ibland måste man skriva ner vad man tycker. ibland visar man det för andra, ibland håller man det för sig själv.

borde jag kanske sammanfatta min helg med få ord: I taket lyser stjärnorna, Jenniepie, Vikkan, östgötatrafiken. så mycket man kan säga med få ord, helt makalöst!

idag har jag varit hos en massör för min rygg, det var det härligaste jag upplevt i ryggen på länge men nu när jag sitter här gör det lite ont. måste nog få till en läkare ändå. sånt suger men aja. idag står det städning och en lång dusch på kvällens schema. låter härligt och mysigt, även att det där men städningen borde man skippa men det måste göras så. nu blir det att plocka upp kläder från golvet till tonerna av Hello saferide.

20.49 Goodnight, Goodbye


avoir soif de

14.24 Vårkänslor


mina söta ny inköpta kjol! längtar tills man får börja använda den, blir väl i mars april den kommer börja användas. kom med våren nu snälla!

se också dessa gummistövlar som jag troligen ska köpa, charm gånger 10000


12.54 Svenska


har svenska lektion just nu och jag strattar ihjäl mig. ingen sitter och gör någonting, hahaha. det enda jag gör är att dricka loka. igår var jag förresten med j i stan, köpte en as fin kjol på h&m som jag kanske tar kort på senare idag. J köpte såklart mer, hennes inköp finns på hennes blogg som ni hittar här.

10.22 Feberfri

efter två dagar med feber är jag nu feberfri. det är så härligt så jag "sprang" direkt till kylskåpet för att dicka yoghurt, klantigt av mig för nu har jag ont i magen. när jag vaknade så kände jag mig också pigg och min rygg värkte inte lika mycket. så idag blir det plugg och att plocka upp alla oanvända kläder från skidresan. har ju inte kunnat gjort det eftersom när jag kom hem hade jag feber och ingen får göra nåt i min garderob för alla gör bara fel. ska nog hinna med att gå en sväng också.

nu ska jag börja med garderoben, ciao.

RSS 2.0