00.22 I Wonder Who Is Like This One


tänk vad mycket man har för sig under ett lov, har knappt hunnit sitta vid datorn. men det har varit bra det med.

tänkte berätta om mina 2 dagar i mjölby. det började med att V hämtade mig på stationen vid halv fyra och då hade han precis slutat jobba. åkte hem och självklart satte sig V vid datorn. han fixade fram lite bra musik som vi lyssnade på medans vi pratade om allt och V kollade sin älskade bilddagbok. hahahah, så beslutade V sig för att han skulle hoppa in i duschen så då sprang jag till datastolen och logga in på bilddagboken. då fick jag upp en av mina vänner som tydligen skulle på Hello Saferide i Norrköping den dagen. som vanligt så kom en kommentar ut min mun som " va ska han dit?" så V ställde sig bakom mig och sa att han ville gå om han hade biljetter. då sa jag lite lamt att jag hade vunnit två biljetter till just den konserten och att jag hade med mig dom. han trodde mig inte till en början, hans reaktion var " om du hade vunnit så hade du skrivit det på msn eller på din bilddagbok". jag gick och tog fram biljetterna och han gick tyst till duschen. tror att han blev lite häpen.
efter några timmar så åkte vi till Norrköping, jag fick min glass som jag tjatade om och sedan blev det att vi gick mot flygeln. såklart så stod några töntar vid fönstret där dom jätte coola färgade lamporna i flygeln och jag sa först " vi var mycket collare än dom när vi stod där" och när vi kom ca. fem meter närmare så upptäkte jag att det var josef och rebecca som stod där. då blev jag häpen kan jag lova. josef hade jag bara sett på bild sedan vi sist sågs som var kanske 2½ år sedan. vi gick in och lämnade jackorna och efter det stötte jag på min naturkunskapslärare som jag hejade på. vi gick in till våra platser, för det var sittplatser. vi fick jätte bra platser faktiskt. på 11 raden som var ganska så i mitten och i mitten av den raden.
förbandet uppfattade vi aldrig vad dom hette men vi hörde att det var en litet intro stöld. dom hade tagit introt i timo's Let's Kill Ourselves A Son. sjukt sämst var det. men när Annika kom in på scenen så blev jag som en solstråle. hon kommer in och börjar med I Wonder Who Is Like This One. sjukt bra var det. men mot slutet spelade dom Get Sick Soon och för er som inte vet så var det den första låten jag hörde med Hello Saferide. just den låten har många minnen med sig och jag kunde inte hålla mig så jag började gråta. och när jag torkade bort mina tårar kollade V på mig och tog tag i min hand. jag var nära på att börja gråta igen.

så efter konserten blev det att vänta på pendeln på donken. men när vi väl satt på pendeln så gick det på tre killar i linköping som verkligen lyckades få in den dagens citat. dom satt och snackade mat ett bra tag och så snackar vi kanske 10 minuter eller något och i slutet av konverationen så sa dom såhär:
kille 1: jamen pankakor kan jag göra
kille 2: pytt i panna kan jag med göra, det är bara att hälla i lite smör och *shhhhhh*
kille 3: ja, *shhhhh*
så när som ska resa sig för att gå av så säger kille2 såhär: ja men det bästa är ju att slänga in en pan pizza i micron. kille 1 och 3 nickar och kliver av pengeln.


V och jag skrattade långt efter åt vad dom hade sagt och när vi kom hem blev det numbers och sömn. men jag drömde en as konstig dröm. det var så att jag hade gjort taco och lagt upp allt jag ville ha i ett taco bröd och då kom en hand och hällde massvis med salsasås över allt det goda jag lagt upp på mitt bröd. jag avskyr salsasås! så jag vaknade upp och då låg V vaken och sa att klockan var fem på morgonen. försökte somna om och det gick, men vaknade åter igen vid halv nio och då hade V somnat. låg där tills kanske halv tio innan han vaknade. det var första gången vi låg kvar i sängen superlänge. vi hade inga tider att passa eller något. det var mys på hög nivå. vi såg skidskyttet och så laddade vi ner patrik 1,5 som vi såg på. den var ganska så bra.
vi gick ut med bella ett litet tag och sedan in igen till täcket. det är kallt ute på landet ibland . heheh, så åkte jag hem vid sju på kvällen och kunde inte sova på varken pendeln eller bussen så jag somnade direkt när jag kom hem. Två underbara dagar med mycket skratt, mycket värme och mycket V.

Mycket V blev det allt :)

Kommentarer
Postat av: E.

<3 :)

2009-02-21 @ 08:14:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0