LÄS!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jag har lite ben frossa på bilddagboken. Någon som har missat de? Men iaf så kommer jag hem till jenniepie och vi tittar på den bilden så säger hon: " dom där var ju inte snygga" och pekar på 2:an. "vems är benen?" frågar hon sedan. "mina" svarar jag och jennie blir röd i ansiktet och båda utbrister i skratt.


HM påse och en välskriven bok

Nu är jag trött som tusan. Kom precis hem från ishallen. Har spelat ishockey/åkt skridskor med mig syster. Nu borde man fixa sig lite för idag ska jag inte gå med joggingbyxor hela dagen. Jennie och jag ska ju hitta på något roligt men vad? Har du något förslag?

god fortsättning på denna dag.

minnen man aldrig glömmer men vill

fick tillbaka minnen just i detta nu. Då sa du att hon såg ful och konstig ut. Nu är du med henne. Att du kan ändra dig så mycket över en sommar. Helt sjukt! nu har jag inte sett dig sen augusti och ditt liv tycks vara bra. Positivt, men nu är det kanske jag som ser så ful och konstig ut för dig?

Nått jag skrev igår

071226

Sitter nu här vid min dator och längtar till morgondagen. Då jag ska få internet på denna dator och åka till norpan troligen med min pappi. Fast innan de så ska man ju vara med jenniepie hela kvällen. Juklapps byte och galenskaper som vanligt. Och vi måste planera lite för vi ska ju festa ihop innan hon drar till stöten (fjällen, sälen) Borde fixa ******* då. För jag har ju redan de andra. Det är läskigt när man tänker på att man hade kille för ett år sen. Allt gå inte som clara vill det är bara att acceptera.



pusssssssssssssssssss


Juldagen

summering av gårdagen.

Jag åt inte så mycket julmat för jag gillar inte sån mat. Sen var det en evig väntan för alla vuxna ska äta så förbaskat mycket mat. Så blev det julklappsutdelning efter 54923478292 år. Min syster och min yngsta kusin som var här fick såklart mest ^^
Jag fick filmer, kläder, smycken, pengar och en bärbar dator:D:D
gladglad.
Sen efter allt som har med julklappar att göra så vart det singstar för hela slanten. Min lilla syster kanske var bra men jag var oslagbar.

Idag åkte vi till mina kusiner innan vi skulle gå till mormor och äta mat. Jag spela Wii och jag totalt ägde på att spela bowling. Sen åt vi hos mormor. Sen stack först min ena kusin och min syster sen stack min andra kusin och hans tjej. Då vart jag ensam kvar men alla 40+ . jag log och typ sov framför tv:n. Sen gick vi hem och nu sitter jag här. Ska lägga in musik på min nya daotr snart när jag orkar.

Pussssssssssssssssss

-------------- <3

Jag orkar inte mer om du ska fortsätta ignorera mig i all evighet

Är det julafton idag? o____o

Sitter här en liten stund
inatt har jag knappt fått en blund
Nu är det julstämning i varje hus
och nu tänder jag mitt glittriga ljus.

hahahahahahahaha, ha en God jul mina vänner<3

Chans

I trängslen utanför
Sen december, ingen snö
Jag följer efter dig
Genom kön
Du stryker fingrarna
Lätt mot min kind
Och i ett ögonblick
Då allt står still

Så får jag en chans säga
Allt det jag aldrig sagt
Så får jag en jag chans att ge dig
Allt det du aldrig haft
Men jag är för feg

Det finns ett enkelt svar
Du är varm när jag är kall
Du tar så lite plats
Jag tar allt
Jag trycker läpparna
Lätt mot din hals
Jag frågar gråter du
Du smakar salt

dan före julafton''/

nu har jag bestämt att jag ska blogga varje dag. inte för att jag kommer hålla det jag nu lovar men jag ska försöka. Snart är min julklapp till jenniepie klar och den är sneksig. hon kommer typ garva ihjäl sig eller nått^^

Idag blir det kent för hela slanten så. "Va vore jag utan dina andetag?" <3

länge sen sist!

Nu när jag mår såhär kanske man borde skriva ner sina känslor och göra en låt?
Låten skulle heta "den sista i världen" och allt skulle handla om dig
usch jag kan inte skriva mer just nu för jag ser inte vad jag skriver.

kraaaaaaaaaam alla söta.

yesterday.

I gårkväll var jag som oväntat med jennie. Vi skulle se på oc för idol är ju slut så nu börjar vi med något annat att kolla på>< men iaf vi skulle se ansnittet då seth säger puuuuuudding. vi väntade och väntade. och i sista avsnittet i första säsongen var det. så jäkla kul. "pudding... i just love pudding, it´s so fun to say. pudding! pudding. puuuuuuuuuuuudding."

gejdpdnmc

Fredag morgon och jag har redovisning i religion idag:(
jag börjar om typ 1 timme och 15 min. men jag orkar inte fixa iordning mig. Så jävla segt det är i skolan just nu asså. Vi ser på film nästan varje lektion och det är olika filmer så jag kommer inte ihåg vad dom handlar om. Ajja igår fick jag reda på att jag har kvar mitt betyg i bild och idrott. Plus att jag var 2 poäng från mvg på matte provet igår. så jag har höjt matten också^^ så nu hoppas jag att det går bäst på so:n. MVG++++++++ lix.^^

L.W i fredags.

Det var 6 dagar sedan jag blogga och det är en evighet^^
under dom 6 dagarna har jag varit med jenniepie, sett på L.W i linkan med vikkan och typ fotat lite.
L.W var bäst, även att jag inte kunde några nya låtar^^

Den dagen så hade vi lucia övning hela dagen. Jag drog tidigare vid typ 13.10 för jag skulle ta bussen in till norpan för att käka innnan linkan och köandet. Det regna somfan och jag mötte min far i norpan. Vart väldigt överraskad. Han berätta att jag hade fått pengar insatt på kontot och jag vart glad^^ sen åt jag typ 1/3 av en hamburgare sen åkte jag ner till resecentrum. när jag var i linkan så mötte jag såklart viktor. Det regna fortfarnde då och vi gick mot sporthallen det var typ inget folk så vi gick till badhuset brevid och köpte tidningar att sitta på i regnet. Det var mysigt att sitta där under viktors paraply och läsa en tidning. Sen snacka vi lite och det kom mer och mer folk så vi reste på oss och stog där i 45 min sen släpptes vi in. Dom i garderoben hata mig och jag fick serriöst vänta i typ 5 min innan dom tog min jacka. Sen gick vi och ställde oss. det var mys och när konserten börja var sisådär men den vart bättre och bättre sen så spela han jag är hos dig igen och jag dog så jävla mkt. fyfan. minne för livet. sen efter konserten så stack vi och käka på donken innan vi gick till pendeln. Viktor fick min trasiga julklapp. och om typ 2 månader blir det en ny konsert med han. Då blir det kent<3 mums.

komdag idag också fast min mamma väckte mig för hon är cp och fattar inte att jag hade ledigt. Fast som tur va så somna jag om

Låten jennie leta efter

Den heter  så mycket som "young folks" med peter,björn och john^^

språkval

" Sover du?" Frågar han. Hon svarar inte. Han frågar ännu en gång utan något svar. "Vi ses väll på berget om en halv timme eller har du glömt bort att vi skulle träffas?" Säger han. "Nej, det är klart jag inte sover. Och jag har heller inte glömt bort våran träff. Jag är just på väg för att ta på mig mina skor" Säger hon och gäspar lite tyst. " Vad bra! Ses sen då. Puss på dig" Säger han och lägger på.

Hon tar på sig sina skor, en tunnjacka och en halsduk. Hon går ut genom dörren. Ut i den mörka natten. På väg till berget så möter hon bara några få personer. Det är ju torsdag så alla som jobbar eller studerar sover ju troligen. Klockan är 02.18. Hon står vid bussen och väntar för att kliva på. När hon kliver på bussen slänger hon fram tjugo kr och sedan sätter hon sig långt bak i bussen. Efter 10 min går hon av precis där man klättrar upp på berget. Hon klättrar upp och går bort mot deras mötes plats. Nu ser hon ett ljus, och inte vilket ljus som helst. Det är en söt liten brasa. Och vem sitter vid brasan om inte han. Hon går och sätter sig brevid honom. Han reser sig och går för att hämta en filt som han lägger över hennes axlar sedan sätter han sig vid hennes sida. Hon lägger huvudet mot hans axel och tittar upp mot stjärnorna. Han ser på henne hur hon nästan somnar sedan tittar han också upp mot stjärnorna och ler.

Efter ett tag tar hon upp huvudet och han tittar förväntansfull på henne. Säg något tänker han. "ehh... jag ville bara fråga om du har sett något stjärnfall någon gång?" Han suckar. Han trodde ju att hon skulle säga något annat. "Ja, det har jag faktiskt. Det är väldigt fint." Säger han. "Okej, jag har aldrig i hela mitt liv sett något" Säger hon med dyster röst. "Hur ser dom ut? Asså hur vet man att man har sett ett stjärnfall?" Frågar hon. "Det ser ut som i serier, dom faller i en både. Det blir som ett vitt sträck." säger han sedan tittar han upp mot stjärnorna. Hon vänder huvudet och tittar upp mot stjärnorna hon med. Exakt i det ögonblicket så ser båda att det faller en stärna. Dom blundar och önskar sig något. Sedan sitter dom tysta igen och tittar upp. Efter kanske 20 min av tystnad bryter han tystnaden och frågar: " Vad önskade du dig?" hon tittar ner mot marken och rådnar lite. Sedan svarar hon " Jag önskade att du alltid skulle vara i min närhet och att vi jämt skule titta på stjärnorna tillsammans. "Oj det var ingen liten önskning. Det var inte min heller. Ag önskade mig att du aldrig ska lämna mig ensam" sa han och la huvudet på hennes knän och somna som en litet barn. Då viskade hon svaret: "Jag kommer aldrig i hela mitt liv lämna dig"....


popcorn&must

Har haft hicka as länge nu. bajsbajs.
Lars Winnerbäck på fredag med Viktor troligen:D<3
gladast i världen typ.
porr<3 eller hur Timmy?

satan var ont det gör

Sitter här hoss jennie. hon är hos petterssons men kommer snart.
vid 4 så kom ica till mig för hon skulle färga mitt hår. vi färga håret och snacka lite var ganska kul faktiskt. sen så skulle jag stjussa hem henne på moppen så ramla vi på grus i en korsning. har aldrig varit så rädd i hela mitt liv. allt var mörkt och vi skulle gå till ett hus och be om telefonen men dom skulle åka så vi skrek på dom. dom kom och det var emelie engdahl, hennes mamma och bror. dom fråga hur det gick med oss och om moppen starta det gjorde den som tur var. Dom stjussa hem ica och jag åkte hem och bytte kläder, har världens största sår på knät. gör bajs ont. ringde till min pappa och sa att vi hade ramlat och han skulle komma och hämta mig. sen riingde jag även jennie och sa att jag kom lite senare pga. olyckan. och här sitter jag. jag vill bara gråta och skrika som ett barn. satan var ont det gör....


finnshanhär?

Tror ni på kärlek vid första ögonkastet?

Jenniepie var här igår. såg typ anastasia, svenssonsvensson och lite på faddergalan. Jennie sa fel saker hela tiden va så jävla kul. t.ex.
på nyheterna pratar som om vlademir putin(rysslands president)
jennie:- ohh, han heter ju samma sak som han i filmen som vi såg(som var anastasia)
Jag:- hahaha, han hette ju raspotin.
båda utbrast i av asgarv!HEHE^^


Idag ska jag till Jenniepie, vi ska ut och gå sen blir det nog skyltsönda.
pussssssssssssssssss

RSS 2.0